Winnaars Gelderseplein Cup ontvangen twee seizoenkaarten Vitesse

Afgelopen maand hebben drie winnaars vol trots hun cheque voor maar liefst twee seizoenkaarten in ontvangst mogen nemen! In februari begonnen de deelnemers van de Vitesse Cup Gelderseplein aan hun eerste wedstrijd. 93 gespeelde wedstrijden, zes maatschappelijke bijdragen en ruim 186 punten verder zijn de winnaars van de Cup na zes maanden bekend.

Vitesse Cup Gelderseplein is een samenwerking van Vitesse Betrokken met Vivare en Van Wijnen. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de flatwoningen rondom het Gelderseplein. Vivare en Van Wijnen wilden graag wat terug doen voor de bewoners. Om de kinderen uit de buurt te activeren lekker te gaan sporten, is de Gelderseplein Cup begin dit jaar in het leven geroepen. Wekelijks kwamen de kinderen naar het voetbalveldje om te voetballen. Daarnaast konden ze ook op maatschappelijk gebied punten verdienen.

Zo hebben de deelnemers de laatste activiteit van de Gelderseplein Cup hun eigen wijk volledig afvalvrij gemaakt. Dit keer onder begeleiding van Vivare, Van Wijnen en wethouder Bob Roelofs. Ook dank aan het KinderWijkTeam voor het beschikbaar stellen van hun materialen.