Vitesse-supporters welkom bij NŠ Mura; kaartverkoop van start

Een belangrijke wens van Vitesse en veel supporters is uitgekomen: de UEFA heeft groen licht gegeven voor de aanwezigheid van uitpubliek bij de wedstrijden in de Europese toernooien, waaronder dus de UEFA Europa Conference League. Vooralsnog houdt dit in ieder geval in dat er een trip naar de uitwedstrijd tegen NŠ Mura (donderdag 16 september, 18.45 uur) mogelijk is voor Vitesse-supporters. De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is inmiddels gestart. Vrijdag om 9.00 uur worden de tickets ook beschikbaar gesteld voor fankaarthouders.

Vitesse trapt de poulefase van de UEFA Europa Conference League af met een uitwedstrijd tegen NŠ Mura, dat haar Europese duels vanwege de UEFA-vereisten in het Ljudski vrt-stadion in Maribor afwerkt. Het is natuurlijk mooi nieuws dat de Vitesse-supporters welkom zijn in Slovenië. Er zijn in totaal zelfs 600 kaarten beschikbaar gesteld voor de meereizende Arnhemmers. De kaartprijs voor supporters die op eigen vervoer komen bedraagt 32,50 euro, maar de Supportersvereniging Vitesse organiseert ook een busreis tegen een tarief van 172,50 euro. Seizoenkaarthouders hebben dus, voor één dag, het eerste recht.

Alle tickets zijn persoonsgebonden. Zoor zowel seizoenkaarthouders als fankaarthouders geldt dus dat er één kaart per persoon aangeschaft kan worden. De kaartverkoop loopt tot maandag 13 september om 23.59 uur.

KLIK HIER OM KAARTEN TE BESTELLEN!

Busreis
De busreis van SV Vitesse biedt plek voor 48 personen en kan alleen doorgaan bij aanmelding van minimaal 40 supporters. Wordt dit aantal niet gehaald, dan is de supportersvereniging vanuit kostenoverwegingen helaas genoodzaakt om de busreis te annuleren. Vanzelfsprekend worden de desbetreffende supporters in dat geval persoonlijk ingelicht.

Het programma van de busreis is als volgt:

Woensdag 15 september
19.30 uur - vertrek vanuit Arnhem

Donderdag 16 september
10.30 uur - aankomst in Maribor
18.45 uur - NŠ Mura vs Vitesse (Ljudski vrt-stadion)
21.30 uur - vertrek naar Arnhem

Vrijdag 17 september
12.30 uur - terugkomst in Arnhem

Informatie over het omwisselpunt voor de tickets volgt later.

Coronaregels
Uiteraard zijn er in Slovenië ook de nodige coronaregels van kracht. De actuele voorschriften zijn hier te lezen. Om het land binnen te komen moet je over één van de volgende zaken beschikken:

  • Negatieve PCR-test (niet ouder dan 72 uur);
  • Negatieve sneltest (niet ouder dan 48 uur);
  • Een internationale QR-code van een vaccinatie;
  • Een herstelbewijs (niet ouder dan 240 dagen).

Een afspraak maken voor een PCR-test kan hier gratis (voor een reis in september). Voor een trip naar Slovenië dien je vanzelfsprekend in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs.

Fanservice
Voor vragen kunnen supporters terecht bij Fanservice, via:

  • WhatsApp: 06-82454276
  • Telefoon: 026-8807337
  • E-mail: fanservice@vitesse.nl (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

De stadionkassa is tijdelijk geopend op maandag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur.

image