Eerste demonstratietraining in de regio voor Partnersclubs

Vitesse organiseerde maandagavond de eerste ‘demonstratietraining in de regio’ voor Partnerclubs. Door het organiseren van deze trainingen creëert de Arnhemse club nog meer binding met haar partnerclubs. Daarnaast probeert Vitesse, middels kennisdeling, het niveau van de clubs, trainers én spelers omhoog te krijgen.

image

Partnerclub DVS’33 (regio noord) stelde haar accommodatie ter beschikking voor de eerste demonstatietraining. Om de clubs de juiste aandacht te bieden tijdens de trainingen, verdeelde Vitesse haar verzorgingsgebied en Partnerclubs in vijf regio’s. Naast DVS'33 verwelkomde Vitesse daarom ook Partnerclubs WSV, Beekbergen, sv Orderbos, vv Albatross, Victoria Boys, Apeldoornse Boys, Veluwse boys, AGOVV en sv Otterlo bij de eerste demonstratietraining.

image

In Ermelo werden de clubs welkom geheten door hoofd Vitesse Voetbal Academie Edward Sturing. Daarna verzorgde het Vitesse-icoon samen met trainers Bart van Rooijen en Mitchel Jansen een training voor spelers uit de onderbouw. De aanwezige Partnerclubs konden nieuwe inzichten opdoen tijdens de training en er was ruimte voor een evaluatie na afloop.  

De komende weken gaat Vitesse op bezoek bij DCS Zevenaar (regio oost) en SV O.S.S.'20 (regio zuid). Ook brengen de Arnhemmers een bezoek aan regio west en midden (locatie nog onbekend). In alle vijf de regio's vindt voor en na de winterstop een demonstratietraining plaats. 

image

Partnerclubs
Vitesse is van en voor de regio. De club brengt de regio samen als het eerste team speelt, maar doet dat ook elke andere dag van de week. Voetbal is wat Vitesse verbindt. Dit doet Vitesse niet alleen, maar met zogeheten Partnerclubs. Vitesse werkt onder andere samen met Partnerclubs om de regio meer en meer geel-swert te maken, maar bovenal om het voetbalniveau te verhogen. De club is er van overtuigd dat samenwerken met amateurverenigingen in Oost-Nederland bijdraagt aan een hoger voetbalniveau in de gehele regio.

Heeft uw vereniging ook interesse in een samenwerking met Vitesse? Of wilt u meer informatie over een samenwerking met Vitesse? Stuur dan een e-mail naar Partnerclub@vitesse.nl