Schrijf je in voor een nieuwe editie van Vitesse FIT!

Na eerdere successen start maandag 25 oktober een nieuwe editie Vitesse FIT. Het Vitesse-programma dat je helpt bij het aannemen van een gezonde leefstijl. Ben jij boven de 18 jaar en wil jij samen met jouw club werken aan deze gezonde leefstijl? Geef je dan nu op!

Wat is Vitesse FIT?
Vitesse FIT is een programma voor mannen en vrouwen van boven de 18 jaar, die willen werken aan een gezonde leefstijl. In het twaalf weken durende traject staan de thema’s voeding, beweging en mentaliteit centraal. Onder begeleiding van Vitesse-trainers ga je aan de slag op Papendal met deze gezonde leefstijl.

Prijzen
De kosten voor Vitesse FIT bedragen voor seizoenkaarthouders €175,- (niet-seizoenkaarthouders €225,-). Hiervoor krijgt je twaalf beweeg- en theoriesessies, fysieke testen en inzicht in eigen ontwikkeling, een Vitesse trainingssweater of -shirt en professionele begeleiding van Vitesse. Daarnaast krijg je de kans om te sporten in een unieke omgeving op Papendal.

Eerdere successen
Vorige deelnemers bekroonden Vitesse FIT tot een succes. Oud-deelnemer Han van Ingen: “De trainingen van Vitesse FIT zijn een goede stimulans om gezond bezig te zijn. Mijn persoonlijke gezondheidswens was om van de medicatie voor diabetes type 2 af te komen. Na zes weken de medicatie te hebben gehalveerd, kreeg ik na twaalf weken te horen dat ik mocht stoppen met mijn medicijnen. Vitesse heeft me hierbij goed geholpen!”

Wil je ook een mooi resultaat behalen? Er is maar gelimiteerd plek dus zorg dat je tijdig reageert, want vol is vol. Schrijf je hier in!