Vitesse GOALS is gestart

Afgelopen week startte een nieuw seizoen van het gezondheidsprogramma van Vitesse GOALS. De kinderen van negen Arnhemse basisscholen begonnen aan een twaalf weken durend programma over een gezonde leefstijl. Tijdens deze twaalf weken staat de basisschool wekelijks één dag in het teken van Vitesse GOALS. Vanaf de pauzesport tot aan het naschoolprogramma is er een Vitesse GOALS coach aanwezig op de school om theorie- en praktijklessen te verzorgen.

Tijdens de theorielessen werken kinderen uit speciaal ontworpen Vitesse GOALS boekjes, waarin zij per leeftijd kennis maken met verschillende thema’s rondom gezonde leefstijl. Tijdens de praktijklessen gaan de kinderen speelsgewijs aan de slag met de theorie die behandeld is. Op deze manier wordt er bewustwording op het gebied van gezonde leefstijl gecreëerd.

image

Elke basisschool heeft een Vitesse-ambassadeur toegewezen gekregen. Dit is een Vitesse-speler die gedurende het programma de kinderen aanmoedigt door middel van videoboodschappen. Aan het eind van het programma mogen de kinderen vragen stellen omtrent een gezonde leefstijl tijdens de persconferentie.