Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

Afgelopen weekend streden de teams van de Vitesse Voetbal Academie weer voor de punten. Vitesse O21 liep tegen een remise aan, waar Vitesse O13 de Gelderse Derby winnend afsloot. Onderstaand het volledige overzicht van de Arnhemse jeugdopleiding van afgelopen weekend.

Vitesse O21
Na de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC, stond er een wedstrijd tegen De Graafschap O21 op het programma. Het duel eindigde in 1-1. Na een achterstand, wist Simon van Duivenbooden in de ‘dying seconds’ een vrije trap schitterend in de linkerbovenhoek te schieten. Het team van Hofs staat daardoor op een zevende plek na vijf speelronden.

Vitesse O18
Voor Vitesse O18 stond er een uitwedstrijd tegen NAC Breda O18 op het programma. Het team van Tim Cornelisse wist de wedstrijd niet te winnen. De Bredanaars waren met 2-1 te sterk voor de geel-zwarten uit Arnhem. De volgende wedstrijd is op 16 oktober. Dan komt FC Twente/Heracles Academie op bezoek.

Vitesse O16
Na de 1-2 winst op AZ O16, stond er afgelopen weekend een wedstrijd tegen NAC Breda O16 voor de deur. In het met 2-2 geëindigde duel, waren Stef Vullinghs en Tim van der Leij de doelpuntenmakers aan Arnhemse zijde. Volgende week gaat de ploeg van Patrick Ax op bezoek bij de hekkensluiter van de competitie, Alphense Boys.

image

Vitesse O15
Het team van Richard van der Lee had tot aan afgelopen weekend alle wedstrijden van het seizoen gewonnen. Daar kwam afgelopen zaterdag verandering in. Het duel met Feyenoord O15 eindigde in 3-3. Na een vroege rode kaart aan Rotterdamse zijde wisten de Arnhemmers niet te profiteren. Vitesse O15 is nog steeds aanvoerder van de ranglijst. Het gat met de nummer twee, AZ O15, bedraagt 4 punten.

Vitesse O14
Vitesse O14 heeft afgelopen weekend de volle buit gepakt tegen Excelsior Rotterdam. De Arnhemmers waren met 2-0 te sterk voor Excelsior Rotterdam O14. Zaterdag kan de ploeg van Michael Jansen een goed vervolg geven aan de eerste overwinning van dit seizoen. Dan gaan de Vitessenaren op bezoek bij koploper Ajax O14.

Vitesse O13
Afgelopen zaterdag was het ook de beurt aan Vitesse O13. Zij namen het in de Gelderse mini-derby op tegen de leeftijdsgenoten van NEC. De mannen van Mitchel Jansen wisten dit duel met 0-1 te winnen. Daarmee pakten zij hun eerste drie punten van dit seizoen.

Vitesse O12
De ploeg van Jos Dietrich had het afgelopen weekend op de heupen. De Arnhemmers waren met 32-7 te sterk voor de leeftijdsgenoten van MVV. Daarmee maakten ze de naam als doelpuntenmachine opnieuw waar. 

Vitesse O11
Vitesse O11 speelde afgelopen weekend een wedstrijd tegen Ajax O11. De Arnhemmers gingen in dit duel met 7-15 onderuit. Volgende week mogen zij het opnieuw proberen. Dan spelen de Vitessenaren tegen FC Utrecht O11.

Vitesse O10
Het team van Bart van Rooijen kwam afgelopen zaterdag niet in actie. Zij spelen zaterdag 9 oktober de eerstvolgende wedstrijd tegen de NEC O10.  

Uitslagen Vitesse Voetbal Academie | 2 oktober
Vitesse O21 – De Graafschap O21: 1-1
NAC Breda O18 – Vitesse O18: 2-1
Vitesse O16 – NAC Breda O16: 2-2
Vitesse O15 – Feyenoord O15: 3-3
Vitesse O14 – Excelsior Rotterdam O14: 2-0
NEC O13 – Vitesse O13: 0-1
Vitesse O12 – MVV O12: 32-7
Vitesse O11 – Ajax O11: 7-15