Kaartverkoopinformatie Gelderse derby

Na vier seizoenen van afwezigheid keert de Gelderse derby op zondag 17 oktober terug in de Eredivisie. De eerste derby van het seizoen vindt plaats in Nijmegen (aanvang 14.30 uur). Er zijn 500 tickets beschikbaar voor Vitesse-supporters. Hieronder vind je meer informatie over de verkoop voor deze wedstrijd.

De kaartverkoop voor de kraker tegen NEC start op maandag 11 oktober om 9.00 uur voor Away Day-pashouders, voorheen beter bekend als de servicekaart. Vanaf woensdag 13 oktober (9.00 uur) start de losse kaartverkoop, waarbij er voorrang wordt verleend aan supporters die zowel dit seizoen als het ‘pre-corona seizoen’ (2019|2020) een minimaal aantal uitwedstrijden bezocht hebben. Deze supporters worden persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden. Indien er nog tickets beschikbaar zijn krijgen overige seizoenkaarthouders daarna de kans om een ticket te bestellen. Tickets zijn te koop voor €23,00. Away Day-pashouders ontvangen €5,00 korting op de buscombi.

De tickets worden online verkocht via vitesse.nl/tickets. Voor deze wedstrijd is er sprake van een verplichte buscombi. Supporters die een ticket hebben weten te bemachtigen, ontvangen per mail direct het omwisselbiljet met daarop de persoonsgegevens. Dit omwisselbiljet dient geprint te worden en moet worden omgewisseld voor een wedstrijdticket in de bus, die vanaf GelreDome richting het Goffertstadion van NEC vertrekt.

Overzicht verkoopmomenten
Start verkoop Away Day-lidmaatschap: maandag 11 oktober, 9.00 uur
Start losse verkoop, met voorrang voor loyale uitwedstrijdbezoekers: woensdag 13 oktober, 9.00 uur
Start losse verkoop voor seizoenkaarthouders (indien beschikbaar): woensdag 13 oktober, 21.00 uur
Sluiting verkoop: woensdag 13 oktober, 24.00 uur

Een ticket voor deze uitwedstrijd is persoonsgebonden. Per seizoen- of fankaarthouder is er één omwisselbiljet verkrijgbaar. Omwisselen dient persoonlijk te gebeuren op vertoon van het omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs in combinatie met een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs in de CoronaCheck-app.