Doe mee aan Dribbel4Theo! (video)

Theo Bos, Mister Vitesse, zou dinsdag 5 oktober 56 jaar geworden zijn. In 2013 overleed het clubicoon aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Vitesse heeft van dichtbij ervaren hoe allesverwoestend alvleesklierkanker is en Vitesse Betrokken heeft er daarom voor gekozen om een samenwerking met Support Casper, de stichting van Casper van Eijck, de behandelend arts van Theo Bos, aan te gaan.

Samen met Support Casper gaat de maatschappelijke tak van de Arnhemse club zich inzetten voor meer bekendheid voor alvleesklierkanker en daarmee ook het genereren van fondsen voor onderzoek. Op 7 november staat de traditionele Nummer 4-wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht zodoende in het teken staan van Support Casper. Een dag eerder (zaterdag 6 november) wordt voor jong en oud het hardloop- en wandelevenement Dribbel4Theo georganiseerd.

Dribbel4Theo is voor iedereen toegankelijk. Het is een unieke route rondom én in GelreDome. Er is keuze uit meerdere afstanden: 800 meter, 4 kilometer en 8 kilometer. De 4 kilometer kunt je zowel wandelend als hardlopend afleggen en de 8 kilometer dient hardlopend te worden afgelegd. Alle opbrengsten van het evenement gaan volledig naar Support Casper. 

Klik hier voor alle informatie over het evenement!