Laatste training voor derby zaterdag open voor publiek

Na de 2-1 overwinning op Feyenoord en de interlandbreak is Vitesse zich aan het klaarstomen voor de derby tegen NEC. Komende zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in het Goffertstadion in Nijmegen. De laatste training voor de derby is komende zaterdag vrij toegankelijk voor publiek. Let op: de trainingen van donderdag en vrijdag zijn wel besloten.

Er wordt zaterdag om 10.30 uur getraind op de trainingsaccommodatie op Papendal. Er is geen QR-code in de CoronaCheck-app vereist om de training te bezoeken. Toegang geschiedt via de aanlooproute naar de trainingsvelden in de straat langs P8 (daar graag rechts aanhouden). Op de weg tussen het hoofdveld en de trainingsvelden van Vitesse is zaterdag geen gemotoriseerd verkeer toegestaan.

Wij raden alle bezoekers aan om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen. Met de bus komen kan via lijn 10 (halte op Papendal) of lijn 105 (bushalte bij Hotel Van der Valk). De supporters die met de auto komen kunnen uitsluitend parkeren op P4 (bij de slagboom rechts en dan de eerste links) of P8 (de groenstroken langs het kunstgrasveld van NOC*NSF). We vragen iedereen om de instructies van de stewards op te volgen. Ook willen we iedereen verzoeken om het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Tot slot is het niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen.