Kaartverkoop Spurs-uit van start; lees hier alle informatie

De supporters die een tripje naar Londen in gedachten hebben voor het schitterende affiche van Vitesse tegen Tottenham Hotspur kunnen vanaf nu kaarten voor een busarrangement of vrij vervoer bestellen. In dit bericht lees je alles wat je moet weten over de kaartverkoop en het bezoeken van de vierde groepswedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Het duel wordt gespeeld op donderdag 4 november om 20.00 uur lokale tijd (21.00 uur Nederlandse tijd).

KLIK HIER OM KAARTEN TE BESTELLEN

Busarrangement of vrij vervoer
Voor Tottenham Hotspur vs Vitesse zijn voor seizoen- en fankaarthouders tickets verkrijgbaar voor een busarrangement, maar ook op basis van vrij vervoer. Het busarrangement is te bestellen voor 122 euro, waarbij Away Day-pashouders 5 euro korting krijgen. De bus zal op donderdag 4 november om 3.45 uur vertrekken bij Supportershome Monnikenhuize, mits er uiteraard genoeg animo voor dit arrangement is. De prijs van de tickets voor vrij vervoer bedraagt 32 euro. Per seizoen- of fankaarthouder is er één (persoonsgebonden) kaart beschikbaar.

De kaartverkoop voor Spurs-uit eindigt op maandag 1 november om 12.00 uur. Wil je (ook) nog kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur (donderdag 20 oktober, 18.45 uur) bestellen, dan kan dat hier.

Houd de actuele coronaregels goed in de gaten
Omdat de regels en richtlijnen omtrent het coronavirus snel kunnen veranderen, verwijzen wij voor de actuele regels door naar deze link. Dit betreft het reisadvies van de Nederlandse overheid voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Voor de terugreis verwijzen wij graag naar de actuele informatie van de Britse overheid over reizen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.

Let op: paspoort verplicht!
Een paspoort is verplicht voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Je kunt daar dus niet naartoe reizen met een identiteitskaart.

Informatie over toegang tot het stadion
Voor het wedstrijdbezoek gelden ter plekke ook nog meerdere regels. Alle relevante informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op deze pagina. In aanvulling hierop wordt er ook aandacht gevraagd voor de veiligheidsregels in het Tottenham Hotspur Stadium, waaronder de lijst met verboden voorwerpen en het tassenbeleid.

Een ticket voor Tottenham Hotspur vs Vitesse is persoonsgebonden. Per seizoen- of fankaarthouder is er één omwisselbiljet verkrijgbaar. Omwisselen dient persoonlijk te gebeuren op vertoon van het omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs in combinatie met een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs in de CoronaCheck-app. De supporters die een kaart bestellen, worden per mail geïnformeerd over het omwisselen.