Conference League-duel met Tottenham Hotspur uitverkocht!

Uitverkocht! Komende donderdag speelt Vitesse tegen Tottenham Hotspur in een volgepakt GelreDome. Maandagavond zijn de laatste reguliere tickets voor het derde duel van de Arnhemmers in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League over de toonbank gegaan. Vanwege de grote belangstelling gingen er twee weken geleden een paar duizend extra tickets in de verkoop, maar ook bij deze kaarten liep het storm.

In totaal zijn er 23.731 kaarten verkocht. De publieke tribunes zijn volledig uitverkocht, maar er is nog wel een beperkt aantal business seats beschikbaar. Hoewel er eigenlijk een nog grotere capaciteit mogelijk is in GelreDome, moest er bij de uitbreiding hiervan rekening worden gehouden met meerdere factoren, die onder meer te maken hebben met de restricties van de UEFA. Daarom is dit de maximale capaciteit. Vitesse kijkt ernaar uit om iedereen te mogen ontvangen en er samen met de supporters en sponsoren een waar voetbalfeest van te maken.

Kom op tijd; het liefst met het ov of op de fiets
Het prachtige Europese affiche tussen Vitesse en Tottenham Hotspur begint donderdag om 18.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 17.15 uur. Vanwege de drukte op de parkeerterreinen raden wij eenieder aan om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. 

Om drukte bij de toegangspoorten te voorkomen vragen wij iedereen om ruim op tijd naar de wedstrijd te komen. Daarnaast verzoeken we alle toeschouwers om de QR-code in de CoronaCheck-app, een geldig identiteitsbewijs en de toegangskaart al voor de ingang bij de hand te hebben.