Kick-off Vitesse Hattrick

Dit seizoen maakt Vitesse Betrokken zich alweer op voor het zevende seizoen van het Vitesse Hattrick programma. Vitesse Hattrick is in 2015 ontstaan vanuit een gezamenlijke wens van Sportbedrijf Arnhem, Rijnstad en stichting Vitesse Betrokken om jongeren zowel op sportief als maatschappelijk vlak in beweging te brengen. Tegenwoordig zijn er nog veel meer partijen in de wijk betrokken bij het programma en dat juicht Vitesse Betrokken alleen maar toe!

Afgelopen zondag zijn alle betrokken partijen uitgenodigd om het Vitesse Hattrick seizoen 2021-2022 gezamenlijk af te trappen voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse – Go Ahead Eagles. Een mooi moment om te kijken naar de voortgang van het programma, de inhoud en de toekomst.

De voortgang is samen met een aantal leden van het Zorgplatform van de Business Club Vitesse-GelreDome besproken. Via deze weg worden Driestroom, DrieGasthuizenGroep, Riverside Coaching en Pleyade bedankt namens Vitesse Betrokken voor haar komst en inbreng gedurende deze middag.

Er kan terug gekeken worden op een geslaagde en inspirerende middag wat leidde tot vele nieuwe inzichten. Een mooie voorbode voor het nieuwe seizoen!