Vitesse Betrokken start nieuwe editie Vitesse FIT

Afgelopen maandag kwamen de 45 nieuwe deelnemers van Vitesse FIT voor het eerst bijeen met elkaar op Papendal. Ze werden hier verwelkomd door algemeen directeur Pascal van Wijk. Alle deelnemers hebben van tevoren een persoonlijk doel opgesteld, op deze avond heeft iedereen hierin al haar eerste stappen kunnen zetten.

Vitesse FIT is een gezondheidsprogramma bestaande uit een training en een ‘theorie’-bijeenkomst. Voor het eerst sinds twee jaar mochten de theorie-bijeenkomsten weer in de mediaruimte plaatsvinden. Dit geeft de deelnemers de mogelijkheid vragen te stellen en ervaringen te delen. Super fijn dat dit weer mogelijk is! Tijdens de theorie-bijeenkomsten komen alle onderdelen van de gezonde leefstijl aan bod, ook komen er regelmatig externe sprekers om hun kennis en ervaringen te delen.

Een dag later waren er vooral positieve geluiden te horen: “Ik vond het een leuke en sportieve avond! Ik keek er een beetje tegenop maar heb nu al zin in volgende week.” Na de goede start gaat Vitesse FIT vanaf nu hard aan de slag met de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers.