Programma Vitesse Voetbal Academie

Na een weekend met een aantal teleurstellende resultaten is er aankomend weekend een nieuwe kans voor de Vitesse Voetbal Academie. Op zaterdag 20 november komen zeven van de negen jeugdteams in actie. Vitesse O21 neemt het op tegen Willem II O21, waar Vitesse O18 tegen ADO Den Haag O18 speelt. Hieronder vind je het volledige programma van de Arnhemse jeugdopleiding.

Vitesse O21
Vitesse O21 staat momenteel achtste op de ranglijst. Zaterdag spelen de mannen van Nicky Hofs tegen Willem II. De Tilburgers staan op een tweede plek. Het eerdere onderlinge duel dit seizoen eindigde, na een 1-0 voorsprong voor Vitesse, in 1-3 voor Willem II. Vorig weekend won het team van Hofs met duidelijke cijfers van ADO Den Haag O21 (7-0). Het team reist dus met zelfvertrouwen af naar Tilburg. De krachtmeting start zaterdag om 15.00 uur op het Willem II Jeugdcomplex.

Vitesse O18  
Afgelopen weekend speelde de ploeg van Tim Cornelisse met 1-1 gelijk bij FC Volendam. De Arnhemmers staan nu zevende. Het verschil met de nummer zes, FC Twente/Heracles Academie, bedraagt slechts één punt. Zaterdag gaat Vitesse O18 de strijd aan met de nummer vier van de competitie, ADO Den Haag O18. Het duel start zaterdag om 12.00 uur op Papendal.

Vitesse O16
De ploeg van Patrick Ax zou vrijdag aanvankelijk spelen tegen de leeftijdsgenoten van Alphense Boys. Deze wedstrijd gaat niet door, maar in plaats daarvan wordt er getraind. Zaterdag 4 december speelt het team van Ax de eerstvolgende wedstrijd. Dan is Sparta Rotterdam O16 de tegenstander.

Vitesse O15
Voor Vitesse O15 staat er een wedstrijd tegen NAC Breda op het programma. Het team van Richard van der Lee staat, na twee keer puntverlies, nog steeds bovenaan de ranglijst. Het gat met de gedeelde nummer twee, Feyenoord O15 en AZ O15, is daardoor wel gekrompen en bedraagt nog slechts één punt. De tegenstander van zaterdag, NAC Breda, staat op een zevende plek. De aftrap is om 12.00 uur op Sportpark Heksenwiel.

Vitesse O14
Na het teleurstellende resultaat in Alkmaar (6-0 nederlaag) heeft Vitesse O14 een vrij weekend. Zij nemen het aankomende dinsdag om 18.45 uur op Papendal op tegen PSV. Het is een wedstrijd tussen de koploper (PSV) en de nummer zeven (Vitesse) van de competitie. De mannen van Michael Jansen hebben de punten broodnodig. Het gat met de nummer zes bedraagt namelijk negen punten, met twee wedstrijden minder gespeeld.

Vitesse O13
Vitesse O13 speelde dinsdag 9 november haar vorige wedstrijd. Het duel eindige in een teleurstelling (6-0 nederlaag). De Arnhemmers staan daarmee nu op een zesde plek in de competitie. Zaterdag strijdt de ploeg van Mitchel Jansen tegen de nummer twee, Feyenoord O13. Deze inhaalwedstrijd start om 12.00 uur op Papendal.

Vitesse O12
Voor het team van Jos Dietrich staat er rustig weekend voor de deur. De wedstrijd met Sparta Rotterdam gaat niet door, waardoor de Vitessenaren nu een middagtraining hebben. Volgende week zaterdag spelen de geel-zwarten een drieluik met Borussia Mönchengladbach en FC Utrecht.

Vitesse O11
Het belooft een drukke week te worden voor Vitesse O11. Met maar liefst drie wedstrijden in acht dagen werkt het team van Ken van den Broek een vol schema af. Om te beginnen met AZ O10. Deze wedstrijd wordt zaterdag om 10.00 uur afgetrapt op het AFAS trainingscomplex. Maandag spelen de Arnhemmers tegen de leeftijdsgenoten van Roda ’46. Dat duel begint vangt om 17.30 uur aan op Papendal. Volgende week zaterdag nemen de mannen van Van den Broek het op tegen De Graafschap O11.

Vitesse O10
De jongste Vitessenaren hebben, net als Vitesse O11, een druk programma aankomende week. Zij spelen eveneens drie wedstrijden in acht dagen. Zaterdag gaat het om 10.00 uur op bezoek bij Ajax O10.

 

Programma Vitesse Voetbal Academie | 20 november

Zaterdag 20 november

Willem II O21 – Vitesse O21 | 15.00 uur
Vitesse O18 – ADO Den Haag O18 | 12.00 uur
NAC Breda O15 – Vitesse O15 | 12.00 uur
Vitesse O13 – Feyenoord O13 | 12.00 uur
AZ O11 – Vitesse O11 | 10.00 uur
Ajax O10 – Vitesse O10 | 10.00 uur