Wedstrijden langer zonder publiek

Na een spectaculair duel in Frankrijk afgelopen donderdag nemen we het aanstaande zondag in eigen huis op tegen AZ. Een belangrijke wedstrijd waarin we weer alles op alles zetten voor de drie punten. Een wedstrijd waar we graag jouw aanmoediging hadden willen horen, maar helaas blijft het zondag stil in GelreDome.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mag er de komende periode geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Hierdoor spelen we onder andere de thuiswedstrijden tegen AZ en NŠ Mura zonder publiek. Juist nu we jullie er zo graag bij hadden gehad! We hadden er namelijk graag samen met onze supporters een geel-swert feestje van willen maken. 

Compensatie
Met de momenteel heersende onduidelijkheid willen we graag nog even het geduld van onze supporters vragen omtrent de compensatie van de gemiste wedstrijden. Dit geldt zowel voor seizoenkaarthouders als voor afnemers van losse tickets en de Europese passe-partouts. In de loop van volgende week zullen we onze supporters nader informeren.

Laat het duidelijk zijn, we balen enorm van deze situatie. Het staat buiten kijf dat de aanzienlijke toename van het aantal coronabesmettingen het logisch maakt dat er nieuwe maatregelen zijn getroffen. Het gaat immers om de gezondheid en veiligheid van eenieder. We hadden echter, dit Europese seizoen, graag met onze supporters willen delen!

Vragen?
Neem contact op met Vitesse Fanservice door een Whatsappbericht te sturen naar 06 82 45 42 76 of door te mailen naar fanservice@vitesse.nl.

Hopelijk zien we jou weer snel in GelreDome. Blijf gezond en tot snel. Believe in More!