Programma Vitesse Voetbal Academie

Na de intrede van de nieuwe coronamaatregelen, heeft de KNVB besloten komende speelronde voor Categorie A af te gelasten. Dat betekent dat er komende zaterdag vanaf Vitesse O13 tot Vitesse O21 géén competitiewedstrijden worden gespeeld. Daar inhaal- en oefenwedstrijden wel geoorloofd zijn, staan er toch wat wedstrijden op het programma voor de Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O21 speelt vriendschappelijk tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, waar Vitesse O14 als enige ploeg een inhaalwedstrijd speelt. Onderstaand het volledige programma van de Vitesse Voetbal Academie.

Vitesse O21
Vitesse O21 krijgt zaterdag bezoek van Go Ahead Eagles O21. De Arnhemmers staan momenteel op een teleurstellende laatste plek in de competitie. Voor Go Ahead Eagles, dat een divisie lager uitkomt dan Vitesse, zijn het betere tijden. Zij staan namelijk bovenaan in Divisie 3. Het duel tussen de twee belofteteams start om 10.45 uur op Papendal. 

Vitesse O18  
Voor de mannen van Tim Cornelisse staat er een oefenwedstrijd op het programma tegen PEC Zwolle O18. De Blauwvingers komen uit in Divisie 1, en spelen daarmee dus in een hogere competitie dan Vitesse O18, dat momenteel de zesde plek bekleedt in Divisie 2. De aftrap is zaterdag om 14.30 uur op Papendal. 

Vitesse O16
Het team van Patrick Ax staat momenteel op een vierde plek in de competitie. Nummer drie, Ajax O16, heeft evenveel punten, maar het doelsaldo is in het voordeel van de Amsterdammers. Zaterdag neemt Vitesse O16 het in een oefenwedstrijd op tegen Sparta Rotterdam O16. Zij staan zesde op de ranglijst. De bal gaat om 14.30 uur rollen in Arnhem. 

Vitesse O15
Vitesse O15 staat tweede in de competitie. Na een fantastische seizoenopening liepen zij tegen puntverlies aan door drie opeenvolgende wedstrijden niet te winnen. Aankomend weekend heeft het team van Richard van der Lee geen wedstrijd op het programma.

Vitesse O14
Michael Jansen en zijn mannen mogen als enige team van de Vitesse Voetbal Academie uitkomen in de competitie. Zij spelen namelijk een inhaalwedstrijd tegen Sparta Rotterdam O14. Het duel tussen de nummer vier, Sparta Rotterdam, en de nummer zeven, Vitesse, gaat om 12.00 uur van start op Papendal.

Vitesse O13
Voor Vitesse O13 belooft het een rustig weekend te worden. Er staat geen wedstrijd op het programma voor de Arnhemmers. Zij komen zaterdag 11 december opnieuw in actie. Dan meet het de krachten met Excelsior Rotterdam O13.

Vitesse O12
Vitesse O12 had vorige week pech, toen het drieluik werd afgelast wegens de besneeuwde velden op Papendal. Deze week mag het team van Jos Dietrich wél spelen. Zij reizen af naar Limburg, waar VVV-Venlo O12 de tegenstander is. Het duel begint om 10.00 uur op het VVV-Venlo Jeugdcomplex.

Vitesse O11
Het team van Ken van den Broek zoekt het deze week hoger op, als zij op bezoek gaan bij FC Emmen. In het Noorden van het land wordt de competitiewedstrijd om 11.00 uur afgetrapt.

Vitesse O10
Na de afgelaste wedstrijd van vorig weekend,  komen de jongste Vitessenaren dit weekend in actie tegen PEC Zwolle O10. De mannen van Bart van Rooijen starten zaterdag om 9.30 uur aan het competitieduel.

Programma Vitesse Voetbal Academie
Zaterdag 4 december
Vitesse O.21 - Go Ahead Eagles O.21
Aanvang 10.45 uur (oefenwedstrijd)

Vitesse O.18 - PEC Zwolle O.18
Aanvang 14.30 uur (oefenwedstrijd)

Vitesse O.16 - Sparta Rotterdam
Aanvang 14.30 uur (oefenwedstrijd)

Vitesse O.14 - Sparta Rotterdam O.14
Aanvang 12.00 uur (inhaal competitie)

VVV Venlo O.12 - Vitesse O.12
Aanvang 10.00 uur (competitie)

FC Emmen O.11 - Vitesse O.11
Aanvang 11.00 uur (competitie)

Vitesse O.10 - PEC Zwolle O.10
Aanvang 09.30 uur (competitie)