Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

Het was, wegens de nieuwe coronamaatregelen, een weekend met veel oefen- en inhaalwedstrijden voor de Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O21 én O18 speelden gelijk, waar Vitesse O14 won van Sparta Rotterdam. Deze week wordt er per elftal bekeken hoe het programma voor de komende weken eruit komt te zien. Hieronder het volledige weekendoverzicht van de Arnhemse jeugdopleiding.

Vitesse O21
Vitesse O21 kwam afgelopen weekend in actie tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. De mannen van Nicky Hofs speelden het oefenduel met 1-1 gelijk op Papendal, waar Simon van Duivenbooden het Arnhemse doelpunt op het scorebord zette.

Vitesse O18
Het team van Tim Cornelisse deelde zaterdag de punten met PEC Zwolle O18. In een doelpuntrijke oefenwedstrijd werd de eindstand bepaald op 4-4. Nino Zonneveld (1x) en Bas Huisman (3x) troffen doel voor de Arnhemmers, die in de competitie een zesde plek bekleden.

Vitesse O16
De mannen van Patrick Ax kwamen afgelopen zaterdag in actie tegen Sparta Rotterdam O16. Deze inhaalwedstrijd eindigde in 0-1 voor de Rotterdammers. Vitesse O16 staat momenteel op een vierde positie op de ranglijst. Zij hebben evenveel punten als nummer drie, Ajax O16.

Vitesse O15
Vitesse O15 kwam afgelopen weekend niet in actie. Zij hadden een vrij weekend. Er wordt bekeken hoe het programma er voor de komende weken uitziet.

Vitesse O14
De spelers van Michael Jansen meetten afgelopen zaterdag de krachten met Sparta Rotterdam O14. De inhaalwedstrijd werd met 2-1 gewonnen, waardoor de Vitessenaren een einde maakten aan de puntendroogte. De Arnhemmers bekleden momenteel een zevende plek op de ranglijst.

Vitesse O13
Het team van Mitchel Jansen kwam afgelopen weekend niet in actie. Voor hen is het onduidelijk of zij zaterdag in actie komen. Het programma voor komend weekend wordt deze week bekend gemaakt.

Vitesse O12
Jos Dietrich ging met zijn pupillen op bezoek bij VVV-Venlo. Het duel eindigde met 7-6 in het voordeel van de Limburgers. Voor Vitesse O12 is het programma voor aankomend weekend wel bekend. Zaterdag speelt het tegen Excelsior Rotterdam O12.

Vitesse O11
Vitesse O11 reisde afgelopen weekend af naar Emmen. In een doelpuntrijk duel werden de rood-witten met 10-23 verslagen. Komend weekend speelt het team van Ken van den Broek de Gelderse derby tegen NEC O11.

Vitesse O10
De jongste Vitessenaren namen het afgelopen zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Het team van Bart van Rooijen won zeer overtuigend (27-15) van de ‘Blauwvingers’. Komend weekend gaan de Arnhemmers op bezoek bij FC Utrecht O10.

Uitslagen Vitesse Voetbal Academie | 4 december
Vitesse O21 – Go Ahead Eagles O21 | 1-1
Vitesse O18 – PEC Zwolle O18 | 4-4
Vitesse O16 – Sparta Rotterdam O16 | 0-1
Vitesse O14 – Sparta Rotterdam O14 | 2-1
VVV-Venlo O12 – Vitesse O12 | 7-6
FC Emmen O11 – Vitesse O11 | 10-23
Vitesse O10 – PEC Zwolle O10 | 27-15