Vitesse komt naar de Geitenkamp

In samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en Rijnstad heeft Vitesse Betrokken besloten om in de kerstvakantie voetbalactiviteiten te organiseren op de Geitenkamp. Er lag een integrale vraag om kinderen en jongeren uit de Arnhemse wijk Geitenkamp verschillende activiteiten aan te bieden in de kerstvakantie. Met deze vier voetbalmiddagen hopen we de jeugd in beweging te krijgen en een unieke voetbalbelevenis aan te bieden in de vakantie. Samen met de andere activiteiten die georganiseerd worden door samenwerkingspartners hoeft de jeugd zich niet te vervelen deze vakantie.

Op de dinsdagen zal er een training verzorgd worden door een echte Vitesse coach. Tijdens deze trainingen zal de Vitesse coach hen voetbalvormen en verschillende vaardigheden uitleggen, kortom een leerzame middag. Op de donderdagen kunnen zij alle aangeleerde vaardigheden tentoonstellen tijdens een toernooivorm. Beide activiteiten zullen plaatsvinden in sporthal Valkenhuizen.

Ben jij woonachtig op Geitenkamp en wil jij graag mee doen? Aanmelden kan op locatie bij jongerencentrum de Sperwer of via Rijnstad. Je kunt je ook inschrijven via de mail: info@vitessebetrokken.nl

Hieronder de data en tijden:

image