Stadions mogen weer vol: kaartverkoop voor resterende duels direct open

We hebben er lang op moeten wachten, maar met ingang van komende vrijdag (18 februari) mogen de stadions eindelijk weer voor de volle honderd procent gevuld worden. Dat heeft het kabinet aangekondigd in de persconferentie van dinsdagavond. Naar aanleiding van de versoepelingen heeft Vitesse direct de kaartverkoop voor alle resterende wedstrijden in dit seizoen geopend. Wel heeft iedereen (van 13 jaar en ouder) nog voor Vitesse vs SK Rapid Wien een vaccinatie-, test- of herstelbewijs nodig om het stadion te betreden.

Vitesse, dat tegen PSV nog een derde stadionbezetting moest hanteren, is verheugd om eindelijk weer al haar supporters in GelreDome te mogen ontvangen. In het restant van het seizoen staat voor Vitesse onder meer de historische Europese knock-outwedstrijd tegen SK Rapid Wien (donderdag 24 februari), de Gelderse derby tegen NEC (zondag 27 februari) en de ontknoping van de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Ajax (zondag 15 mei) op het programma. En natuurlijk hopen we dat er na het tweeluik met SK Rapid Wien nog meer Europese duels zullen volgen.

KLIK HIER OM KAARTEN TE BESTELLEN

FC Utrecht vs Vitesse
Vanwege de versoepelde maatregelen mag Vitesse ook weer supporters meenemen naar de uitwedstrijden. Daarom is de kaartverkoop voor FC Utrecht vs Vitesse (zondag 20 februari om 16.45 uur) voor zowel seizoenkaart- als fankaarthouders per direct gestart. Kaarten voor dit duel kunnen tot en met vrijdag 18 februari om 12.00 uur besteld worden.

KAARTEN FC UTRECHT

Vitesse vs SK Rapid Wien
De eerste Europese overwintering in de historie van Vitesse werd na een memorabele poulefase een feit. Vitesse speelt op donderdag 24 februari om 21.00 uur in GelreDome de beslissende wedstrijd tegen SK Rapid Wien in de tussenronde van de UEFA Europa Conference League. Door de aangekondigde versoepelingen mag het stadion dus maximaal bezet worden. De reguliere kaartverkoop is dan ook meteen gestart.

KAARTEN SK RAPID WIEN

Vitesse vs NEC
Op zondag 27 februari (12.15 uur) wordt voor het eerst in vijf jaar weer de Gelderse derby (Vitesse vs NEC) gespeeld in GelreDome. Seizoenkaarthouders kunnen per direct maximaal vier extra tickets bestellen, terwijl fankaarthouders maximaal twee tickets kunnen bestellen voor deze wedstrijd.

KAARTEN NEC

Naast bovenstaande wedstrijden is ook de kaartverkoop voor de volgende thuiswedstrijden gestart:

Vitesse vs Sparta Rotterdam | vrijdag 4 maart | 20.00 uur

Vitesse vs RKC Waalwijk | zondag 20 maart | 16.45 uur

Vitesse vs SC Cambuur | zondag 10 april | 14.30 uur

Vitesse vs sc Heerenveen | zondag 8 mei | 16.45 uur

Vitesse vs Ajax | zondag 15 mei | 14.30 uur