Alternatieve activiteiten Vitesse Hattrick

Het Vitesse Hattrick programma is weer in volle gang. Met de laatste twee speelrondes op het programma, maken de deelnemers zich op voor de finaleronde op Papendal. Hier strijden de teams voor de laatste punten van het algemeen- en FairPlay klassement. Daarnaast worden de winnaars van de alternatieve activiteiten gekroond.

In alle wijken zijn de winnaars van de penaltybokaal gekroond. Deze winnaars strijden tijdens de finaleronde om de beste penaltynemer van het Vitesse Hattrick seizoen 2021/2022. Het doel van deze activiteit was het terugbrengen van een wedstrijdelement, aangezien er twee speelrondes waren afgelast. Een van de pijlers van Vitesse Hattrick is omgaan met winst en verlies, dit werd weer ervaren door het wedstrijdelement. Naast het tonen van veerkracht was er ook veel plezier onder de deelnemers. Elkaar aanmoedigen en meeleven met het nemen van de penalty's zorgde voor wat extra teambuilding!

Naast een penaltybokaal heeft Vitesse Hattrick ook in alle wijken de voetbalspelen georganiseerd. In vijf toegankelijke skillgames konden de deelnemers zoveel mogelijk punten verdienen. De winnaar ontvangt zijn/haar prijs tijdens de finaleronde op Papendal.

Op deze manier zijn de kinderen gestimuleerd om toch wekelijks actief te zijn in de wijktraining van zijn/haar Vitesse Hattrick training. De speelronde in maart was weer een groot succes en de kinderen, begeleiding en ouders/verzorgers waren enthousiast!