Ticketverkoop FC Utrecht-uit gestart; 500 tickets beschikbaar

Nadat zondagavond al de kaartverkoop voor het thuisduel met FC Utrecht (zondag, 18.00 uur) in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal van start ging, is nu ook de verkoop van tickets voor de uitwedstrijd van donderdagavond (21.00 uur) geopend.

Bij de twee ontmoetingen tussen Vitesse en FC Utrecht in de play-offs mogen er maximaal 500 supporters van de uitspelende ploeg aanwezig zijn. Dat is door de lokale driehoeken in Arnhem en Utrecht besloten. Ook worden er over en weer louter buscombitickets verkocht aan meereizende supporters. Deze beperkingen komen voort uit het feit dat de eerste onderlinge duels in dit seizoen (op 7 november en 20 februari) stilgelegd moesten worden wegens wanordelijkheden in en bij het uitvak.

De beschikbare tickets voor het uitduel in Stadion Galgenwaard zijn voor Away Day-lidmaatschaphouders om 16.00 uur in de verkoop gegaan. Ze ontvangen bovendien ook 5 euro korting op de ticketprijs van 23 euro. Voor seizoenkaarthouders start de verkoop om 18.00 uur. Fankaarhouders kunnen vanaf 19.00 uur een ticket bemachtigen. Klik hier om direct een kaart te bestellen en Vitesse in de Domstad aan te moedigen richting de finale van de play-offs, waarin er een ticket voor de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League op het spel staat. De ticketverkoop voor FC Utrecht-uit loopt tot woensdag 23.59 uur.

Winnaar tegen AZ of sc Heerenveen
Vitesse en FC Utrecht ontmoeten elkaar in de ‘Europese’ play-offs als de nummers zes en zeven van het reguliere Eredivisieseizoen. De winnaar van het tweeluik zal een tweedelige finale afwerken tegen de winnaar van het treffen tussen nummer vijf AZ of nummer acht sc Heerenveen. Deze finalewedstrijden staan gepland op donderdag 26 mei (20.00 uur) en zondag 29 mei (14.30 uur).