Shop, speel en scoor zelf je prijs met de Kronenburg-Vitesse Flipperkast

In samenwerking met winkelcentrum Kronenburg lanceert Vitesse de supergave online game 'De Kronenburg-Vitesse Flipperkast.' Tijdens de ‘Flipperweken’ van 23 mei tot en met 4 juli 2022 ontvangt een bezoeker bij iedere winkel in het winkelcentrum of in Voetbalshop GelreDome een speelvoucher met een unieke code waarmee hij of zij online kan flipperen. Iedere keer dat er meegespeeld wordt kunnen er punten bij elkaar geflipperd worden. Bonuspunten ontvang je zodra je Vitesse-mascotte “Vito”, die op doel staat, hebt gepasseerd.

Prijzen
Het leukste is misschien wel dat jij invloed hebt op de waarde van de prijs die je kunt winnen. Hoe meer punten je bij elkaar flippert hoe groter de kans op een grote prijs. Zowel lokale ondernemers uit Kronenburg als Vitesse hebben allerlei prijzen beschikbaar gesteld. Zo zijn er seizoenkaarten en toegangskaarten voor het komende Vitesse-seizoen te winnen, maar ook voetbalshirts, gesigneerde aanvoerdersbanden en overige Vitesse-merchandise. Vanuit het winkelcentrum zijn er honderden prijzen van verschillende winkels, variërend van een gratis kopje koffie tot aan cadeaukaarten die oplopen tot 100 euro en digitale vouchers, die gebruikt kunnen worden op het online bestelplatform Kronenburg Connect.

Flipperkoning(in)
Op het eind van de campagne weten we wie zich een jaar lang de beste ‘Flipperaar’ van Arnhem en omgeving mag noemen, en hij of zij wint de hoofdprijs: een seizoenkaart van Vitesse plus een ‘Leven als een prof-dag’.

Aftrap van mooie samenwerking
Voor Vitesse en Kronenburg zijn de Flipperweken een aftrap van een langdurige lokale samenwerking. De bekende Arnhemse partijen willen in de toekomst meer gezamenlijke campagnes opzetten. Jaap Noltes (Manager Marketing en Media) van Vitesse: “Vitesse is Arnhem en Arnhem is Vitesse, dat willen we in het jaar dat we ons 130-jarig jubileum vieren nog maar eens benadrukken. Kronenburg is het grootste overdekte winkelcentrum van Gelderland waar veel van onze fans met regelmaat hun boodschappen en inkopen doen. Met lokale samenwerkingen als deze laten we zien dat we nog meer naar onze fans toe komen.”