Deze week in Vitesse Dichtbij...

Woensdag 8 december is bij Eredivisie Live weer een aflevering te zien van Vitesse Dichtbij, het televisieprogramma van Vitesse TV. De onderwerpen in de negentiende uitzending zijn deze week:

- we kijken met Alexander Büttner en Genaro Snijders terug op de wedstrijd tegen FC Groningen
- vorige week interviewde we Laryea Kingston
- we kijken met Frank van der Struijk en Stanley Menzo vooruit naar Vitesse - Ajax
- en natuurlijk het laatste Vitesse-nieuws

De vaste uitzendtijd van Vitesse Dichtbij op Eredivisie Live is 18.30 uur. Dezelfde avond wordt de uitzending om 23.45 uur herhaald. Vrijdag wordt de uitzending twee keer herhaald, 9.30 uur en 15.40 uur. Zaterdag en zondag is het programma ook nog om 8.15 uur te zien.

Vitesse Dichtbij is elke donderdag te zien op TV Gelderland. In de uitzending op de regionale omroep neemt Vitesse TV deze week de kranten door met assistent-trainer Stanley Menzo. Verder zijn dezelfde items te zien als in de uitzending op Eredivisie Live.

De uitzending op TV Gelderland is elke donderdag om 17.00 uur te zien. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17.00 uur zijn de zogenaamde re-runs te zien.

De uitzending van Eredivisie Live is vanaf donderdag ook te zien op Vitesse.nl. Klik hier en bekijk de laatste aflevering van Vitesse Dichtbij online!