1. Bekertocht 'Voor onze club en onze stad'

  Bekertocht 'Voor onze club en onze stad'

  Vitesse speelt op zondag 18 april de bekerfinale tegen Ajax. Na het winnen van de KNVB Beker in 2017 tegen AZ staan we dit seizoen wederom in de finale! Om alvast in de sfeer te komen is er een speciale bekertocht door het centrum van Arnhem. Herbeleef de bekerfinale van 2017 én kijk vooruit op de finale op 18 april door middel van foto’s, korte video’s en per locatie een bekervraag.

  - Lees verder
 2. Bekerfinale kijken in GelreDome

  Bekerfinale kijken in GelreDome

  Eindelijk mogen we jou weer ontvangen in GelreDome. Weer samen genieten van de fantastische prestaties van onze club. Op een wel heel bijzonder moment, tijdens de Bekerfinale op zondag 18 april. Wij hebben toestemming gekregen om met 3.000 supporters de wedstrijd op grote schermen te mogen volgen in GelreDome. Vanaf maandag 12 april 2021 om 9.00 uur start de kaartverkoop voor de eerste groep seizoenkaarthouders.

  - Lees verder
 3. Nieuwe editie Vitesse FIT

  Nieuwe editie Vitesse FIT

  Donderdag 22 april start een nieuwe editie Vitesse FIT. Ben jij tussen de 30 en 60 jaar en wil jij onder professionele begeleiding werken aan een gezonde leefstijl? Geef je dan nu op! Tijdens het twaalf weken durende gezondheidsprogramma is het doel om bewustwording op het gebied van de gezonde leefstijl te creëren.

  - Lees verder