1. Vitesse morst punten in Venlo: 2-2

  Vitesse morst punten in Venlo: 2-2

  Vitesse en VVV-Venlo hebben zaterdagavond gelijkgespeeld. Na een vroege 2-0 achterstand door doelpunten van Torino Hunte en Lennart Thy, toonde Vitesse veerkracht en werd het dankzij doelpunten van Nils Röseler (eigen doelpunt) en Mason Mount 2-2.

  - Lees verder
 2. Uitzending Vitesse TV (video)

  Uitzending Vitesse TV (video)

  Deze week in Vitesse TV zie je de opening van het vernieuwde Home of History en vertelt fysiek- assistenttrainer Jurgen Seegers over de nieuwste aanwinst in het krachthonk. Met trainer Henk Fraser en Navarone Foor blikken we vooruit op de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

  - Lees verder
 3. Vitesse Voetbalschool gaat on Tour

  Vitesse Voetbalschool gaat on Tour

  De Vitesse Voetbalschool gaat on tour. Ben jij tussen de zes en veertien jaar en wil jij trainen als een echte Vitesse-speler? Kom dan naar één van de Vitesse-voetbalmiddagen en verbeter jouw vaardigheden!

  - Lees verder
 4. Vitesse klaar voor cruciaal duel in Venlo (video)

  Vitesse klaar voor cruciaal duel in Venlo (video)

  Vitesse neemt het zaterdagavond op vs VVV-Venlo. De promovendus uit Venlo doet het verdienstelijk in de Eredivisie. Na 24 competitiewedstrijden staan de Venlonaren knap op de tiende plaats. Hoofdtrainer Henk Fraser: “De uitslagen spreken voor zich. Dat is geen toeval.”

  - Lees verder
 5. Kaartverkoopinformatie vs Ajax

  Kaartverkoopinformatie vs Ajax

  Vitesse speelt zondag 4 maart de topwedstrijd vs Ajax (zondag 4 maart, aanvang 14.30 uur). Na de fantastische thuisoverwinning vs Feyenoord (3-1) gaan we er met z’n allen hopelijk weer een geel-zwart feestje van maken! Seizoenkaarthouders kunnen vier extra tickets kopen. Fankaarthouders kunnen twee tickets kopen.

  - Lees verder

image