1. Vitesse wint in Den Haag door twee goals Broja: 0-2 (video)

  Vitesse wint in Den Haag door twee goals Broja: 0-2 (video)

  Vitesse heeft het uitduel bij ADO Den Haag met 0-2 gewonnen. In het Cars Jeans Stadion omlijste Armando Broja zijn basisdebuut met het scoren van beide goals. De Arnhemmers speelden overigens iets langer dan een helft met tien man, nadat Oussama Tannane vlak voor rust twee keer geel en dus rood kreeg wegens protesteren.

  - Lees verder
 2. Tomáš Hájek over zijn debuut in de Eredivisie (video)

  Tomáš Hájek over zijn debuut in de Eredivisie (video)

  Tomáš Hájek maakte op 19 september zijn debuut in de Eredivisie vs Sparta Rotterdam (2-0). Eindelijk mocht de verdediger het laten zien, want sinds zijn komst naar Arnhem vorig jaar moest Hájek lang geduld hebben. Vitesse TV ging met hem in gesprek!

  - Lees verder
 3. Letsch: “Lijn van voor de interlandperiode doorzetten”

  Letsch: “Lijn van voor de interlandperiode doorzetten”

  Nu de interlandperiode achter de rug is, hervat Vitesse de competitie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Op zondag 18 oktober wordt er om 14.30 uur afgetrapt in het Cars Jeans Stadion. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en aanvaller Loïs Openda.

  - Lees verder
 4. Head to Head: ADO Den Haag vs Vitesse

  Head to Head: ADO Den Haag vs Vitesse

  In speelronde vijf van de Eredivisie speelt Vitesse de derde uitwedstrijd van het seizoen. Op zondag 18 oktober (14.30 uur) is ADO Den Haag de tegenstander. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel.

  - Lees verder