1. Slutskiy: “Dominanter en agressiever zijn” (video)

  Slutskiy: “Dominanter en agressiever zijn” (video)

  Vitesse speelt dinsdag de return van de halve finale voor de play-offs tegen FC Groningen. Het eerste fluitsignaal in GelreDome klinkt om 20.45 uur. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en rechtsback Vyacheslav Karavaev vooruit op het duel.

  - Lees verder
 2. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O17 wist afgelopen weekend met 4-0 te winnen van FC Utrecht O17. Vitesse O13 boekte tevens een grote overwinning. Onderstaand een overzicht van de overige uitslagen van de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 3. Vitesse verliest in Groningen, maar behoudt hoop

  Vitesse verliest in Groningen, maar behoudt hoop

  In de eerste halve finale van de play-offs heeft Vitesse vanavond met 2-1 verloren van FC Groningen. Op slag van rust zette Mimoun Mahi de Groningers op voorsprong. Via een penalty van Samir Memisevic breidde FC Groningen de score in de tweede helft uit. Max Clark tekende voor het belangrijke uitdoelpunt, waardoor Vitesse perspectief houdt voor het tweede duel.

  - Lees verder
 4. Slutskiy: “We ontlopen elkaar weinig” (video)

  Slutskiy: “We ontlopen elkaar weinig” (video)

  Vitesse speelt aanstaande zaterdag haar eerste play-off wedstrijd in de strijd om Europees voetbal tegen FC Groningen. Het eerste fluitsignaal in het Hitachi Capital Mobility Stadion klinkt om 20.45 uur. Vitesse TV kijkt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en doelman Remko Pasveer vooruit op het duel.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu