1. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Voor veel Vitesse-jeugdteams stond afgelopen zaterdag weer een competitiewedstrijd op het programma. Zo won Vitesse 016 overtuigend op bezoek bij FC Dordrecht O16 (1-5). Vitesse O12 ging op bezoek bij de leeftijdsgenoten van FC Twente en won daar ruim (6-17). Hieronder een overzicht van alle gespeelde wedstrijden van dit weekend.

  - Lees verder
 2. Airborne-verhaal: herinneringen van oud-Vitessenaar Joop ten Klooster

  Airborne-verhaal: herinneringen van oud-Vitessenaar Joop ten Klooster

  In september is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem woedde. Hoeveel impact dat op bewoners had, kan bijna niemand zich uit eigen ervaring voor de geest halen. Veel Arnhemmers werden tenslotte voortijdig geëvacueerd, de rest deed dat alsnog in de week daarna. Slechts een enkeling bleef achter. Een aantal bewoners van DrieGasthuizenGroep herinnert zich de Slag om Arnhem. Kinderen waren het nog, toen de hel losbrak.

  - Lees verder
 3. Aflevering Vitesse TV (video)

  Aflevering Vitesse TV (video)

  In de achtste aflevering van Vitesse TV trappen we onze nieuwe rubriek 'De Tattoo van...' af met aanvaller Thomas Buitink. In 'De Tattoo van...' vertelt Buitink over de betekenis achter zijn tatoeages. Met Riechedly Bazoer, Oussama Tannane en Julian Lelieveld zijn we bij de jaarlijkse Kids Club persconferentie. Ook spelen we weer de quiz 'Ken je teamgenoot'. Dit keer met Jay-Roy-Grot en Navarone Foor. Tot slot blikken we met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matúš Bero vooruit op het uitduel met PSV.

  - Lees verder
 4. Onderbouw loopt Bridge to Bridge Run

  Onderbouw loopt Bridge to Bridge Run

  Binnen Arnhem en omstreken, en dus ook bij Vitesse, is de maand september een bijzondere periode. Het is alweer 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Ook wel bekend als Airborne. Om deze moeilijke periode voor de stad Arnhem, en in het bijzonder de Engelse en Poolse veteranen, te herdenken neemt Vitesse deel aan verschillende Airborne-activiteiten in de stad.

  - Lees verder
 5. Vijfklapper Malen velt Vitesse: 5-0

  Vijfklapper Malen velt Vitesse: 5-0

  Vitesse is haar ongeslagen status in de Eredivisie kwijt. In speelronde 6 incasseerden de Arnhemmers een grote nederlaag bij PSV. Donyell Malen maakte alle goals van de Eindhovenaren, waaronder twee penalty’s: 5-0.

  - Lees verder

image

Uitshirt jr

€ 64,95 Bestel nu