1. Kaartverkoop Vitesse vs Ajax (TOTO KNVB Beker) gestart

  Kaartverkoop Vitesse vs Ajax (TOTO KNVB Beker) gestart

  We spelen op woensdag 12 februari (20.45 uur) vs Ajax in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Het is vanaf nu mogelijk om je kaarten te bestellen voor deze wedstrijd. Deze zijn verkrijgbaar via Vitesse.nl/tickets of in MijnVitesse (GelreDome). Hieronder vind je alle verkoopinformatie voor Vitesse vs Ajax.

  - Lees verder
 2. Vitesse O21 speelt gelijk in Emmen

  Vitesse O21 speelt gelijk in Emmen

  Vitesse O21 heeft het eerste competitieduel in de reservecompetitie poule B met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. In Drenthe maakte Lars Ten Teije de openingstreffer en Freddy Quispel zette de eindstand op het bord.

  - Lees verder
 3. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Inmiddels is de tweede seizoenshelft voor alle teams van de Vitesse Voetbalacademie gestart. De vier hoogste jeugdteams wisten afgelopen weekend allemaal te winnen en ook Vitesse O10 boekte een monsterzege.

  - Lees verder
 4. Aflevering Vitesse TV (video)

  Aflevering Vitesse TV (video)

  In aflevering 24 van Vitesse TV blikken we terug op de eerste competitiewedstrijd van 2020 en de bekeroverwinning in Almelo. Ook spreken we Vitesse-vrienden Max Clark, Matus Bero en Tomas Hajek en beschouwen we voor op het thuisduel tegen FC Emmen.

  - Lees verder
 5. Vitesse en FC Emmen delen de punten: 1-1

  Vitesse en FC Emmen delen de punten: 1-1

  Vitesse heeft in het eerste thuisduel van 2020 met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. Bryan Linssen opende met een fraaie goal de score, maar de bezoekers kwamen in de tweede helft sterk terug en maakten via Michael de Leeuw de gelijkmaker.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu