1. Thomas Letsch nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Thomas Letsch nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Thomas Letsch is de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De 51-jarige Duitse trainer heeft een contract voor twee jaar ondertekend. Letsch heeft eerder vijf seizoenen gewerkt bij Red Bull Salzburg en FC Liefering, het belangrijke opleidingsteam van de Oostenrijkse grootmacht. Zijn laatste trainersklus was bij het eveneens Oostenrijkse Austria Wien.

  - Lees verder
 2. Tim Matavz bezoekt Vitessenaren (video)

  Tim Matavz bezoekt Vitessenaren (video)

  In de huidige periode van de coronacrisis kunnen jullie, de Vitesse-supporters, helaas niet naar Papendal of GelreDome komen om de club te steunen. Daarom ging Tim Matavž op bezoek bij een aantal Vitessenaren. En natuurlijk nam hij wat lekkers mee!

  - Lees verder
 3. Trainen in corona-tijden (video)

  Trainen in corona-tijden (video)

  Fysiek trainer Jan van Norel zat niet stil de afgelopen tijd. Ondanks de maatregelen die werden getroffen in verband met de coronacrisis, zorgde hij ervoor dat de spelers hun trainingsschema’s thuis konden afwerken. Hij vertelt over de keuzes die moesten worden gemaakt en het belang van de afsluitende trainingen.

  - Lees verder
 4. Docu-donderdag: Theo Bos, gewoon bijzonder (video)

  Docu-donderdag: Theo Bos, gewoon bijzonder (video)

  Deze documentaire gaat over het leven van Theo Bos. En dan specifiek het voetballeven van Mister Vitesse. Als kleine jongen van de Geitenkamp kwam Bos binnen bij Vitesse en speelde zijn gehele carrière in het geel-zwart. Meer dan 350 wedstrijden speelde Bos in de Eerste Divisie en Eredivisie. Na het beëindigen van zijn loopbaan als speler keerde hij als jeugdtrainer, assistent-trainer en hoofdtrainer terug in Arnhem. Theo Bos is Vitesse en Vitesse is Theo Bos.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu