1. De Vitesse G-trofee keert terug!

  De Vitesse G-trofee keert terug!

  Na drie jaar keert een prachtige traditie terug op onze trainingsaccommodatie op Papendal: de Vitesse G-Trofee! De Vitesse G-Trofee wordt al georganiseerd sinds 1996, maar lag een aantal jaar stil. De organisatie ligt in handen van Stichting Vitesse Betrokken. Op woensdag 1 september 2021 is het gelukkig weer zover. Teams bestaande uit deelnemers met een verstandelijke beperking gaan de strijd aan voor een mooie beker en natuurlijk de jaarlijkse eer. De dag gaat van start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

  - Lees verder
 2. Voorbereiding 21|22 start op 22 juni

  Voorbereiding 21|22 start op 22 juni

  Vitesse start de voorbereiding op het seizoen 2021|2022 op dinsdag 22 juni. Dan werkt de selectie van hoofdtrainer Thomas Letsch de eerste training af op Papendal.

  - Lees verder
 3. Start seizoenkaartverkoop op 21 juni

  Start seizoenkaartverkoop op 21 juni

  Wij starten binnenkort met de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2021|2022. Onder het motto ’Geen brug te ver’ verwijzen we naar onder andere het behalen van Europees voetbal en de sfeeractie van onze supporters in aanloop naar de afgelopen bekerfinale. Vanaf maandagochtend 21 juni, 10.00 uur start de verkoop van de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen en is er voor huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid tot verlengen.

  - Lees verder
 4. Conceptprogramma Eredivisie bekend

  Conceptprogramma Eredivisie bekend

  Het concept competitieprogramma van de Eredivisie voor het nieuwe seizoen is vanochtend bekend gemaakt door de KNVB. Vitesse begint het nieuwe seizoen op zondag 15 augustus met de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

  - Lees verder