1. Vitesse wint ruim in Enschede: 0-3

  Vitesse wint ruim in Enschede: 0-3

  Vitesse heeft na zes Eredivisieduels zonder overwinning een ruime zege geboekt bij FC Twente. Het werd 0-3 in De Grolsch Veste. Alle goals van de Arnhemmers vielen in de tweede helft. Bryan Linssen (2x) en Nouha Dicko waren de doelpuntenmakers.

  - Lees verder
 2. Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Hoofdsponsor Nederlands Openluchtmuseum staat tussen 7 december 2019 en 20 januari 2020 volledig in het teken van de winter. Dé tijd om gezellig samen te komen met familie en vrienden. Het park is omgetoverd tot een waar winterfestijn met boordevol activiteiten. Van een schaatsbaan van duizend (!) vierkante meter tot een spectaculaire sleebaan.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  De laatste competitiewedstrijden van 2019 staan voor de deur bij de Vitesse Voetbal Academie. Zo ontvangt Vitesse O16 de nummer drie van de competitie: PSV O16. Vitesse O15 & Vitesse O14 spelen tegen de leeftijdsgenoten van Ajax hun laatste duel van het jaar. Hieronder een overzicht van alle competitieduels dit weekend.

  - Lees verder
 4. “Ik verwacht een open wedstrijd tussen twee voetballende ploegen” (video)

  “Ik verwacht een open wedstrijd tussen twee voetballende ploegen” (video)

  In de zeventiende speelronde van de Eredivisie speelt Vitesse een uitwedstrijd tegen FC Twente. Op zaterdag 14 december wordt er om 20.45 uur afgetrapt in De Grolsch Veste. Na het punt tegen Feyenoord (0-0) willen de Arnhemmers in Enschede opnieuw een resultaat behalen. We blikken vooruit met interim-trainer Joseph Oosting en verdediger Julian Lelieveld, die de komende tegenstander goed kent.

  - Lees verder

image

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu