1. Vitesse foutloos na winterstop

  Vitesse foutloos na winterstop

  Vitesse heeft vanavond de derde zege op rij geboekt. Daarmee komt de ploeg van hoofdtrainer Thomas Letsch met een maximale score uit de winterstop. Doelpunten waren afkomstig van Thomas Buitink, Oussama Tannane, Armando Broja en Patrick Vroegh. Namens FC Emmen scoorde Michael de Leeuw.

  - Lees verder
 2. Noah Ohio viert verjaardag & contract (video)

  Noah Ohio viert verjaardag & contract (video)

  Slechts achttien jaar oud is Noah Ohio. De pijlsnelle aanvaller deed onder andere bij Manchester United en Redbull Leipzig al buitenlandse ervaring op, maar keert nu terug naar Nederland. Vandaag, op zijn achttiende verjaardag, tekent hij een contract in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Waakzaam, maar vol vertrouwen naar Emmen (video)

  Waakzaam, maar vol vertrouwen naar Emmen (video)

  Na twee opeenvolgende zeges in het nieuwe jaar is het zaterdag tijd voor de derde van in totaal zes competitiewedstrijden in de maand januari. Naast een druk programma aan het begin van 2021, is het bovendien nog altijd dringen geblazen bovenin de Eredivisie. ‘Je mag spreken van een perfecte start en dat geeft vertrouwen’, aldus Letsch vooruitblikkend op het duel tegen de Drentse formatie.

  - Lees verder
 4. Head to Head: FC Emmen vs Vitesse

  Head to Head: FC Emmen vs Vitesse

  In speelronde zeventien gaat Vitesse op bezoek bij hekkensluiter FC Emmen. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zaterdag 16 januari (16.30 uur) op De Oude Meerdijk.

  - Lees verder
 5. Vitesse boekt belangrijke zege op FC Utrecht: 1-0 (video)

  Vitesse boekt belangrijke zege op FC Utrecht: 1-0 (video)

  Vitesse boekte vanavond een belangrijke zege op FC Utrecht. Dankzij het doelpunt van Danilho Doekhi pakten de Arnhemmers drie punten in GelreDome. Hierdoor staat Vitesse, voor even, op de tweede plek met net zoveel punten als koploper Ajax.

  - Lees verder