1. Droomparken nieuwe hoofdsponsor Vitesse (video)

  Droomparken nieuwe hoofdsponsor Vitesse (video)

  Droomparken is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. De samenwerkingsovereenkomst werd zaterdagmiddag 23 juni op Droompark De Zanding in Otterlo ondertekend door Andries Bruil namens de directie van Droomparken en Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse. Uiteraard zal de naam Droomparken de thuis- en uitshirts sieren van Vitesse, maar het gaat hier om een diepgaande samenwerking waaronder op het gebied van marketing en exposure. De overeenkomst is gericht op de langere termijn.

  - Lees verder
 2. Vitesse wedstrijdshirts 2018|2019: een ode aan Hertog (video)

  Vitesse wedstrijdshirts 2018|2019: een ode aan Hertog (video)

  De nieuwe wedstrijdshirts van Vitesse, in samenwerking met Macron, zitten vol traditionele Arnhemse kenmerken en zijn een ode aan het clubsymbool Hertog. De Amerikaanse Zeearend is sinds seizoen 2008|2009 het clubsymbool van Vitesse. Een symbool dat in onze club en het wapen van de stad Arnhem ligt verankerd. Komend seizoen vliegt Hertog dus voor het 10de jaar op rij in GelreDome. Met zijn rondvlucht door het stadion trappen we elke thuiswedstrijd traditiegetrouw af.

  - Lees verder
 3. Leonid Slutskiy officieel gepresenteerd (video)

  Leonid Slutskiy officieel gepresenteerd (video)

  Op 12 maart van dit jaar werden Vitesse en Leonid Slutskiy het al eens over een tweejarig contract. Inmiddels is al het papierwerk afgerond, staat het nieuwe seizoen op het punt van beginnen en is de nieuwe hoofdtrainer officieel gepresenteerd bij Vitesse. Hieronder zie je een fotoverslag van de perspresentatie van Slutskiy.

  - Lees verder
 4. Selectie eerste training

  Selectie eerste training

  Voor de selectie staat aanstaande zondag de eerste training op het programma. Om 11.00 uur wordt seizoen 2018|2019 op Papendal afgetrapt. Vanaf 09.30 uur gaan de deuren open van de trainingsaccommodatie op Papendal en kan iedereen komen genieten van muziek, voetbalactiviteiten en na de training natuurlijk nog het handtekeningenrondje van de spelers.

  - Lees verder

image