1. Vitesse kijkt met positief gevoel terug op verloop eerste thuiswedstrijd

  Vitesse kijkt met positief gevoel terug op verloop eerste thuiswedstrijd

  Vitesse kijkt vanuit meerdere perspectieven met een positief gevoel terug op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Los van alle indrukwekkende Airborne-activiteiten en de verdiende 2-0 overwinning, verliep ook de wedstrijdorganisatie naar wens. Na afloop van de wedstrijd is direct kort geëvalueerd door de betrokken partijen, waaronder vertegenwoordigers van de lokale autoriteiten. Iedereen onderstreepte het positieve wedstrijdverloop.

  - Lees verder
 2. Bied mee op gedragen Airborne shirts

  Bied mee op gedragen Airborne shirts

  Wil jij een uniek, gesigneerd Vitesse Airborne shirt bemachtigen? Dan is dit je kans! Alle wedstrijdshirts die door de spelers zijn gedragen in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam worden namelijk geveild via online platform MatchWornShirt. De veiling sluit op woensdagavond 23 september om 19.45 uur.

  - Lees verder
 3. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Bijna alle teams van de Vitesse Voetbal Academie kwamen dit weekend in actie. Vitesse O14 knokte nam het in een spannende uitwedstrijd op tegen ADO Den Haag en Vitesse O13 speelde, net als het eerste elftal, tegen Sparta Rotterdam. Onderstaand het volledige overzicht van de voetbalacademie van dit weekend.

  - Lees verder
 4. Dertig jaar Europees Voetbal Vitesse: van Derry tot Basel (video)

  Dertig jaar Europees Voetbal Vitesse: van Derry tot Basel (video)

  Precies dertig jaar geleden kwam Vitesse voor het eerst in actie op Europees niveau. Vele wedstrijden werden gespeeld. We nemen je mee in een vogelvlucht langs verschillende Europese duels. Het avontuur startte dertig jaar geleden bij Derry City met een 0-1 overwinning dankzij Huub Loeffen.

  - Lees verder