1. Competitie seizoen 2011|2012 start 5 augustus

  Competitie seizoen 2011|2012 start 5 augustus

  In jaren waarin geen eindtoernooien worden gespeeld – zoals het huidige seizoen - start de Eredivisie in het tweede weekend van augustus. Voor de kalender van het seizoen 2011|2012 betekent dit dat de eerste Eredivisiewedstrijden gespeeld zullen worden op 5, 6 en 7 augustus.

  - Lees verder
 2. Frans 'Zwarte Panter' de Munck overleden

  Frans 'Zwarte Panter' de Munck overleden

  Frans de Munck, oud-doelman van Vitesse en het Nederlands elftal is vrijdag op 88-jarige leeftijd in zijn woonplaats Arnhem overleden. De 31-voudig international verwierf door zijn katachtige reddingen de fameuze bijnaam 'De Zwarte Panter'.

  - Lees verder
 3. Barazite en Kingston verlaten Vitesse

  Barazite en Kingston verlaten Vitesse

  Nacer Barazite en Lareya Kingston vertrekken bij Vitesse. Beide spelers konden het afgelopen half jaar geen basisplaats af dwingen, waardoor de technische leiding heeft besloten afscheid te nemen van het tweetal.

  - Lees verder
 4. Vitesse voor trainingskamp naar Turkije

  Vitesse voor trainingskamp naar Turkije

  Donderdag 23 december traint Vitesse voor de laatste keer dit jaar op Papendal. Na een vakantieperiode verruilt de selectie zondag 9 januari het winterse weer van Nederland voor de Turkse zon. De Arnhemmers verblijven van 9 tot en met 16 januari 2011 in Belek voor het jaarlijkse trainingskamp.

  - Lees verder