1. Prijsvraag: win een exclusief Vitesse-pakket!

  Prijsvraag: win een exclusief Vitesse-pakket!

  De winnaar van de prijsvraag over Nemanja Matic is bekend. Na afloop van de wedstrijd Vitesse - NAC Breda krijgt John van Loenen zijn prijs uitgereikt. Voor alle leden van MijnVitesse staat er weer een nieuwe prijsvraag online.

  - Lees verder
 2. Ook Guram Kashia meldt zich op Papendal

  Ook Guram Kashia meldt zich op Papendal

  Alsof het een acteur betrof in de nieuwste James Bond film, zo stelde de Georgische verdediger zich donderdagmiddag voor. 'Kashia...., Guram Kashia', was de koele presentatie van de verder zeer vriendelijke Kashia.

  - Lees verder
 3. Beloften in beker tegen ADO Den Haag

  Beloften in beker tegen ADO Den Haag

  De loting in het kader van het KNVB bekertoernooi voor Beloftenteams heeft Jong Vitesse/AGOVV gekoppeld aan Jong ADO Den Haag. Het duel wordt op maandag 15 november in Gendt gespeeld.

  - Lees verder
 4. Selectie alweer volop met NAC bezig

  Selectie alweer volop met NAC bezig

  Vandaag, woensdag 15 september, heeft de selectie van Vitesse vrijaf. Afgelopen dinsdag werd er tweemaal getraind en daarin werd al volop naar het duel tegen NAC Breda -zaterdag 18 september in GelreDome- toegewerkt.

  - Lees verder
 5. Marcus Pedersen terug op het veld

  Marcus Pedersen terug op het veld

  Marcus Pedersen is maandag gestart met zijn eerste hersteloefeningen op het veld. De Noor werkte de eerste twee dagen met de medische staf de training af. Pedersen is herstellende van een liesblessure.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu