1. Edward Sturing bezoekt Vitesse Fit!

  Edward Sturing bezoekt Vitesse Fit!

  Afgelopen donderdag was Edward Sturing gasttrainer bij de training van Vitesse Fit. De bijeenkomst startte zoals gewoonlijk met een theorieles, waarin de deelnemers informatie krijgen over een gezonde voeding en leefstijl.

  - Lees verder
 2. Vriendenloterij meet&greet met selectie

  Vriendenloterij meet&greet met selectie

  Extra stoelen waren er woensdag 6 mei nodig in het spelershome van Vitesse. Ruim 25 winnaars van de Vriendenloterij mochten aanschuiven voor een lunch met de selectie en staf.

  - Lees verder
 3. VIDEO Voorbeschouwing Willem II vs Vitesse

  VIDEO Voorbeschouwing Willem II vs Vitesse

  Zondag 26 augustus staat het duel tegen Willem II op het programma. Zaterdag (11.00 uur) staat de laatste training voor de wedstrijd tegen de promovendus gepland. VitesseTV sprak na de vrijdagtraining met hoofdtrainer Fred Rutten, aanvoerder Guram Kashia en de geblesseerde Frank van der Struijk.

  - Lees verder
 4. Samenwerking Van Amerongen en Joosten van Huet

  Samenwerking Van Amerongen en Joosten van Huet

  Joosten van Huet te Nijmegen (Oosterhout) heeft de opdracht verworven voor de levering van 7 stuks mobiele tekstwagens type 548 QS aan de fa.van Amerongen Facilitair & Verkeersafzettingen te Arnhem. Deze wagens worden geproduceerd in Quebec (Canada) en geassembleerd in Newry (Ierland).

  - Lees verder
 5. VWGNijhof heeft een App

  VWGNijhof heeft een App

  Business Club-lid VWGNijhof accountants en belastingadviseurs heeft als een van de eersten in haar branche een zogenaamde ‘App’ heeft ontwikkeld. Met deze App loopt zij voorop in de informatievoorziening richting ondernemers, managers, controllers van bedrijven en administratiekantoren.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu