1. Uitslag Poll: Een scorende spits is het meest gewild!

  Uitslag Poll: Een scorende spits is het meest gewild!

  In de voorbereiding voor de start van de competitie heeft de poll ‘Wat voor type speler zie je nog meer graag naar Vitesse komen?’ online gestaan. Na de eerste wedstrijd tegen ADO Den Haag is het tijd om de balans op te maken.

  - Lees verder
 2. Vitesse pakt in GelreDome eerste winst! 3-1

  Vitesse pakt in GelreDome eerste winst! 3-1

  Met een overtuigende tweede helft heeft Vitesse de eerste drie punten behaald. ADO Den Haag kwam voor met 1-0, maar Pluim en tweemaal Nilsson vanaf elf meter zorgden voor een fantastische start: 3-1.

  - Lees verder
 3. Update: Nieuwe prijsvraag MijnVitesse

  Update: Nieuwe prijsvraag MijnVitesse

  Er staat een nieuwe prijsvraag online op MijnVitesse. Ditmaal vragen wij jou om aan te geven in welke wedstrijd van dit seizoen en in welke minuut Vitesse het snelste scoort. Pas na de competitie is de winnaar bekend en hij of zij wint een officiële en gesigneere wedstrjdbal van de Eredivisie.De prijsvraag loopt tot en met zaterdag 14 augustus, 17.00 uur. De prijsvraag wordt dus gestart vanaf Ajax – Vitesse. Vitesse – ADO Den Haag kan dus niet worden ingevuld als wedstrijd waarin Vitesse het snelst scoort.Klik hier en ga direct naar de prijsvraag op het dashboard van MijnVitesse!

  - Lees verder