1. Het wedstrijdbeeld van Albert Ferrer

  Het wedstrijdbeeld van Albert Ferrer

  Samengevat zag hoofdtrainer Ferrer de wedstrijd tegen NAC Breda als volgt: een goede eerste helft die gevolgd werd door een slechte fase direct na rust waarna de sneeuw roet in het eten gooide om er nog een echte wedstrijd van te maken.

  - Lees verder
 2. Niemand wint in Breda: 1-1

  Niemand wint in Breda: 1-1

  Vitesse heeft de eerste helft van de competitie afgesloten met een 1-1 gelijkspel in Breda tegen NAC. Via Jenner kwamen de Arnhemmers voor rust op voorsprong, maar de treffer van Gudelj na rust zorgde voor een puntendeling. Niemand wint dus in Breda zaterdagavond, daar waar Vitesse - zeker op basis van de eerste helft - meer had verdiend.

  - Lees verder
 3. Video MV: voorbeschouwing Ferrer op NAC

  Video MV: voorbeschouwing Ferrer op NAC

  Vitesse TV blikte vrijdagmiddag met hoofdtrainer Albert Ferrer vooruit op de laatste competitiewedstrijd van 2010 tegen NAC Breda. De video is exclusief voor leden van MijnVitesse.

  - Lees verder
 4. Basisplaats voor Jeroen Drost tegen NAC

  Basisplaats voor Jeroen Drost tegen NAC

  Vitesse speelt zaterdagavond de laatste competitiewedstrijd van 2010. In Breda wordt tegen NAC gespeeld en daarin is een basisplaats weggelegd voor Jeroen Drost. Trainer Albert Ferrer neemt 19 man mee naar Breda, maar wilde verder niets kwijt over zijn opstelling.

  - Lees verder