1. Autocombi FC Groningen - Vitesse uitverkocht

  Autocombi FC Groningen - Vitesse uitverkocht

  Supporters worden verzocht met minimaal drie personen per auto af te reizenDe autocombi-kaarten voor de uitwedstrijd bij FC Groningen zijn uitverkocht. Vanwege beperkte parkeergelegenheid bij het uitvak van stadion de Euroborg een dringend verzoek aan alle Vitesse-supporters die via de autocombi naar Groningen afreizen om dit met minimaal drie personen per auto te doen. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.45 en 19.15 uur op parkeerplaats Lageveen aan de A28.

  - Lees verder
 2. MijnDoelpunt: kies jouw favoriete doelpunt van november!

  MijnDoelpunt: kies jouw favoriete doelpunt van november!

  Als lid van MijnVitesse kies je elke maand het doelpunt van de maand. In de maand augustus was er weinig keus. Deze maand werd er gelukkig meer gescoord. Er kan nu worden gekozen uit doelpunten die gescoord zijn in de maand november! Stem en maak kans op een Vitesse-pakket!

  - Lees verder
 3. Nacer Barazite te gast in Sparren!

  Nacer Barazite te gast in Sparren!

  Maandag 29 november is Nacer Barazite te gast in Sparren! Carrie en Evert ten Napel ontvangen elke maandag uiteenlopende (ex)sporters uit de provincie. Sparren is een dynamische show met sporters die winnen en verliezen, uitdelen en incasseren, mooi gefilmde portretten en aan het einde het boksspel met onze gasten.

  - Lees verder