1. Nysingh advocaten-notarissen hoofdsponsor golfdag

  Nysingh advocaten-notarissen hoofdsponsor golfdag

  Nysingh advocaten-notarissen uit Arnhem is hoofdsponsor van de jaarlijkse golfdag van de Business Club Vitesse-GelreDome. Het sportieve evenement voor de leden van de businessclub vindt dit jaar plaats op donderdag 8 juli.

  - Lees verder
 2. FC Kopenhagen lijft Claudemir in

  FC Kopenhagen lijft Claudemir in

  Claudemir Domingues de Souza vertrekt bij Vitesse. De Braziliaanse middenvelder heeft zondagmiddag een vijfjarig contract getekend bij FC Kopenhagen, landskampioen van Denemarken.

  - Lees verder
 3. Twee Vitesse-spelers opgenomen in kandidaat-lijst Oranje onder de 19 jaar.

  Twee Vitesse-spelers opgenomen in kandidaat-lijst Oranje onder de 19 jaar.

  KNVB-coach Wim van Zwam, die zich met het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar in juli mag presenteren tijdens het Europees kampioenschap in Frankrijk, heeft een eerste, voorlopige lijst bekendgemaakt met spelers die voor deelname aan deze eindronde in aanmerking komen. Naast Vitessenaar Davy Pröpper maakt ook Vitesse/AGOVV doelman Patrick ter Mate deel uit van deze kandidaat-lijst.  

  - Lees verder
 4. Nicky Hofs vertrekt naar AEL Limassol

  Nicky Hofs vertrekt naar AEL Limassol

  Nicky Hofs verlaat Vitesse. De 27-jarige middenvelder vertrekt naar AEL Limassol waar hij een 2-jarig contract tekent. Hofs speelde na zijn terugkeer in 2008 61 officiële duels voor Vitesse, daarin scoorde hij 8 keer.

  - Lees verder

image