1. Nieuwe wallpapers te downloaden

  Nieuwe wallpapers te downloaden

  Op MijnVitesse staan twee nieuwe wallpapers die in verschillende formaten gedownload kunnen worden. Nog geen lid? Registreer je nu gratis!

  - Lees verder
 2. Donderdag en vrijdag koopavond in de Fanzone

  Donderdag en vrijdag koopavond in de Fanzone

  In verband met het grote nieuws van de overname van Vitesse is er een enorme toeloop op seizoenkaarten van Vitesse. Daarom is er donderdag én vrijdag een extra koopavond voor supporters. Julian Jenner laat donderdagavond zijn gezicht zien in de Fanzone.

  - Lees verder
 3. Transfers in voorbereiding

  Transfers in voorbereiding

  De aangekondigde transfers zijn volop in proces. Het afronden van de transfers heeft tijd nodig en Vitesse gaat hierbij heel zorgvuldig te werk.

  - Lees verder
 4. Gouden Vitessenaar Martin Esveld 75 jaar

  Gouden Vitessenaar Martin Esveld 75 jaar

  Gouden Vitessenaar Martin Esveld viert vandaag, 19 augustus, zijn 75e verjaardag. Esveld is, naast oud-speler en oud-stadionspeaker van de club, op dit moment enkele dagen in de week actief als coördinator van de rondleidingen en beheerder van het ‘Home of History’ in GelreDome. Vitesse.nl sprak met de jarige Esveld over zijn Vitesse-verleden, zijn passie voor muziek en zijn jaren als stadionspeaker.

  - Lees verder
 5. Büttner in voorlopige selectie Jong Oranje

  Büttner in voorlopige selectie Jong Oranje

  Alexander Büttner is opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. Oranje speelt op 2 september de EK kwalificatiewedstrijd tegen Jong Spanje. Het duel wordt om 20.45 gespeeld in Estadio El Callao in Alcoy.

  - Lees verder