1. Diabolo winnaar Exact Rising Star Award 2008

  Diabolo winnaar Exact Rising Star Award 2008

  Persbericht van Business Club-lid Diabolo Business Solutions ARNHEM – Diabolo Business Solutions is de winnaar van de Exact Rising Star Award 2008. Diabolo manifesteerde zich als beste in absolute groei in omzet én wat betreft procentuele groei in omzet; de twee belangrijkste criteria om in aanmerking te komen voor de Award. Diabolo was een van de meer dan twintig genomineerden. De bekendmaking werd bekend gemaakt tijdens het Partner Event van Exact Software door Jort Kelder, ex-hoofdredacteur van het blad ‘Quote’.

  - Lees verder
 2. Aftrap arnhemse sportweek 2009 met vitesse bij gelredome

  Aftrap arnhemse sportweek 2009 met vitesse bij gelredome

  Op zaterdag 18 april tussen 10.30-18.00 uur is er bij GelreDome veel te zien en te beleven! Op deze dag vindt de aftrap van de Arnhemse Sportweek 2009 plaats op het terrein voor de hoofdingang van GelreDome, waarbij natuurlijk ook een aantal Vitesse - spelers aanwezig zullen zijn. In de week van 18 t/m 24 april worden er verspreidt over de stad verschillende activiteiten georganiseerd.

  - Lees verder
 3. Edward Sturing bezoekt Vitesse Fit!

  Edward Sturing bezoekt Vitesse Fit!

  Afgelopen donderdag was Edward Sturing gasttrainer bij de training van Vitesse Fit. De bijeenkomst startte zoals gewoonlijk met een theorieles, waarin de deelnemers informatie krijgen over een gezonde voeding en leefstijl.

  - Lees verder
 4. Vriendenloterij meet&greet met selectie

  Vriendenloterij meet&greet met selectie

  Extra stoelen waren er woensdag 6 mei nodig in het spelershome van Vitesse. Ruim 25 winnaars van de Vriendenloterij mochten aanschuiven voor een lunch met de selectie en staf.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 83,96 Bestel nu