1. Piet Velthuizen in voorlopige selectie Oranje

  Piet Velthuizen in voorlopige selectie Oranje

  Piet Velthuizen is door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland op woensdag 12 augustus. De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag 7 augustus bekendgemaakt. Het oefenduel met Engeland staat voor woensdag 12 augustus op het programma. De aftrap in de Amsterdam ArenA is 20.45 uur.

  - Lees verder
 2. Interview met de nieuwe nummer 11

  Interview met de nieuwe nummer 11

  Vitesse.nl praat met nieuwste aanwinst In het restaurant van hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse ontmoet de redactie van Vitesse.nl Sinan Kaloglu, de nieuwste Arnhemse aanwinst. Alvorens te beginnen besteld de 28-jarige Turk volgens traditioneel gebruik een ‘black tea’. Oftewel, een zo sterk mogelijk kopje thee. Met behulp van tolk Onur Kaya leren wij de serieus kijkende, maar eveneens goedlachse aanvaller, beter kennen.

  - Lees verder
 3. Vitesse in stromende regen naar 6-0 winst

  Vitesse in stromende regen naar 6-0 winst

  Duel na 77 minuten gestaakt wegens noodweer In Apeldoorn speelde Vitesse dinsdagavond tegen de nieuwbakken hoofdklasser CSV Apeldoorn. Zowel voor als na rust kwam de regen met bakken uit de hemel. De oplettende toeschouwers zagen Onur Kaya driemaal scoren. Santi Kolk scoorde twee keer en Davy Pröpper maakte de zes vol. Na 77 minuten vond scheidsrechter Braamhaar het welletjes en gaven de 22 spelers zich over aan het onweer.

  - Lees verder

image