1. Interview met de nieuwe nummer 11

  Interview met de nieuwe nummer 11

  Vitesse.nl praat met nieuwste aanwinst In het restaurant van hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse ontmoet de redactie van Vitesse.nl Sinan Kaloglu, de nieuwste Arnhemse aanwinst. Alvorens te beginnen besteld de 28-jarige Turk volgens traditioneel gebruik een ‘black tea’. Oftewel, een zo sterk mogelijk kopje thee. Met behulp van tolk Onur Kaya leren wij de serieus kijkende, maar eveneens goedlachse aanvaller, beter kennen.

  - Lees verder
 2. Vitesse in stromende regen naar 6-0 winst

  Vitesse in stromende regen naar 6-0 winst

  Duel na 77 minuten gestaakt wegens noodweer In Apeldoorn speelde Vitesse dinsdagavond tegen de nieuwbakken hoofdklasser CSV Apeldoorn. Zowel voor als na rust kwam de regen met bakken uit de hemel. De oplettende toeschouwers zagen Onur Kaya driemaal scoren. Santi Kolk scoorde twee keer en Davy Pröpper maakte de zes vol. Na 77 minuten vond scheidsrechter Braamhaar het welletjes en gaven de 22 spelers zich over aan het onweer.

  - Lees verder
 3. Theo Bos verlengt tot 2012

  Theo Bos verlengt tot 2012

  Vitesse heeft op de jaarlijkse (foto)persdag het contract met Theo Bos verlengd. De hoofdtrainer verlengde in het bijzijn van de aanwezige pers zijn contract.

  - Lees verder