1. Overzicht aflopende contracten

  Overzicht aflopende contracten

  Conform de toepasselijke CAO dienen spelers met een aflopend contract, uitgezonderd diegenen met een eerste contract voor dezelfde werkgever, voor 1 april bericht te ontvangen vanuit de club.

  - Lees verder
 2. GLD Print & Media: mooiste Vitesse-doelpunten (video)

  GLD Print & Media: mooiste Vitesse-doelpunten (video)

  Vitesse speelde slechts één wedstrijd in maart. Daarom is er deze maand geen GLD Print & Media doelpunt van de maand. Maar niet getreurd! We hebben de mooiste doelpunten van dit seizoen tot nu toe voor je op een rijtje gezet. Wat is jouw favoriet?

  - Lees verder
 3. Hoe zien de dagen van onze spelers eruit? (video)

  Hoe zien de dagen van onze spelers eruit? (video)

  Nu er niet gezamenlijk wordt getraind op de trainingsaccommodatie op Papendal, zitten ook onze spelers thuis. Bryan Linssen, Thomas Buitink, Kostas Lamprou en Oussama Tannane laten zien hoe zij de dagen doorkomen.

  - Lees verder
 4. In memoriam: Kees Bakker

  In memoriam: Kees Bakker

  Kees Bakker is woensdag 25 maart overleden. Kees werd vanwege zijn grote verdiensten voor de club in 2016 uitgeroepen tot Gouden Vitessenaar. Hij werd 76 jaar.

  - Lees verder
 5. Update Vitesse voor Elkaar: al achttien matches

  Update Vitesse voor Elkaar: al achttien matches

  Vitesse en NL voor Elkaar lanceerden afgelopen vrijdag het Vitesse Corona Hulpplatform. Op dit platform kunnen supporters en medewerkers van Vitesse zich inzetten voor mensen met een hulpvraag. Andersom is het voor mensen met een hulpvraag mogelijk om een oproep voor ondersteuning te plaatsen.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu