1. De grasman van Vitesse (video)

  De grasman van Vitesse (video)

  In dit nieuwe item maken we elke keer kennis met ander persoon of fenomeen rondom Vitesse. Deze week spreken we met grasman Gijs. Hij praat ons bij over alle ins en outs die je moet weten over de velden op Papendal en in GelreDome.

  - Lees verder
 2. Update Vitesse GOALS

  Update Vitesse GOALS

  Vitesse GOALS is actief op vier scholen in Arnhem op dit moment. Het gezondheidsprogramma loopt tot aan de kerstvakantie. Tijdens deze acht weken kleuren de gymlessen geel-zwart. De lessen worden verzorgd door coaches van Vitesse Betrokken. De leerlingen zullen in de les samen met de docent aan de slag gaan in de Vitesse GOALS-boekjes.

  - Lees verder
 3. Talkshow met Spors en Letsch onder leiding van presentator Kees Jansma (video)

  Talkshow met Spors en Letsch onder leiding van presentator Kees Jansma (video)

  We beleven de beste seizoensstart ooit. Met 21 punten uit acht duels, de historische thuisoverwinning op PSV en een frisse en aanvallende speelstijl staat onze club steeds meer in de spotlights. Ondanks dat de stadions in deze coronaperiode noodgedwongen leeg moeten blijven, zoeken we elkaar zoveel mogelijk (digitaal) op. De onderlinge verbinding is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Speciaal voor onze supporters organiseren we op maandag 23 november een Vitesse-talkshow!

  - Lees verder
 4. Vitesse neemt punt mee uit Groningen: 1-1 (video)

  Vitesse neemt punt mee uit Groningen: 1-1 (video)

  Vitesse heeft op bezoek bij FC Groningen met 1-1 gelijkgespeeld. Na de openingstreffer van Patrick Joosten maakte Loïs Openda vlak voor rust gelijk. Daarmee werd de ongeslagen reeks verlengd naar zes wedstrijden.

  - Lees verder