1. Achterban Vitesse steunt met €110.062 de jeugdopleiding

  Achterban Vitesse steunt met €110.062 de jeugdopleiding

  Vitesse kan dankzij haar supporters die meespelen met de VriendenLoterij dit jaar 110.062 euro in ontvangst nemen voor de jeugdopleiding. Hiermee hebben de supporters het record van afgelopen jaar verbroken. Bij de VriendenLoterij hebben de deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel, club of vereniging mee te spelen, waaronder hun favoriete Eredivisieclub. Van elk gekocht lot is de helft bestemd voor een goed doel op het gebied van gezondheid en welzijn. Vorig jaar werd er 109.952 euro opgehaald.

  - Lees verder
 2. Laatste training Vitesse FIT

  Laatste training Vitesse FIT

  Na twaalf bijeenkomsten was donderdag 15 februari alweer de laatste Vitesse FIT bijeenkomst van dit seizoen. Vitesse FIT wordt aangeboden door VGZ en Vitesse Betrokken aan de leden van de Business Club Vitesse-GelreDome. Door middel van fanatieke trainingen en verschillende workshops gingen de deelnemers aan de slag om een gezondere leefstijl aan te nemen en het resultaat mag er zijn! Samen zijn de deelnemers 43 kg afgevallen en 64 cm in de buikomvang verloren. “Ik ben zeker van plan deze goede lijn voort te zetten, vooral door dagelijks te bewegen en alert te zijn met de juiste voeding”.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse onderuit vs De Meern

  Jong Vitesse onderuit vs De Meern

  Jong Vitesse heeft zondag op bezoek bij De Meern kostbare punten laten liggen in de race om het kampioenschap. De ploeg van trainer Joseph Oosting verloor met 1-0 van de ploeg uit De Meern.

  - Lees verder
 4. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie week 7

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie week 7

  Bijna de gehele Vitesse Voetbal Academie kwam afgelopen weekend in actie. Drie teams streden vs de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De absolute hoogtepunten van dit weekend waren terug te vinden op de velden van AFC en van Sparta Rotterdam, waar twee Vitessenaren een hattrick op hun naam mochten schrijven. Lees het volledige overzicht hieronder:

  - Lees verder

image