1. Formaliteiten rond aanstelling Leonid Slutskiy afgerond

  Formaliteiten rond aanstelling Leonid Slutskiy afgerond

  De laatste formaliteiten rond de aanstelling van hoofdtrainer Leonid Slutskiy zijn afgerond. Dat betekent dat de werkvergunning van de voormalig bondscoach van Rusland is ontvangen. Ook de werkvergunning van assistent-trainer Oleg Yarovinskiy is in goede orde ontvangen.

  - Lees verder
 2. Deelnemers ronden Vitesse Hattrick succesvol af

  Deelnemers ronden Vitesse Hattrick succesvol af

  De deelnemers van Vitesse Hattrick speelden vrijdag 8 mei de finaleronde, die plaatsvond op de trainingsaccommodatie op Papendal. Met de nodige tips van Vitesse-spelers en trainers op zak, waren alle teams uiterst goed voorbereid.

  - Lees verder
 3. Vitesse Legends spelen vs Apeldoornse Boys

  Vitesse Legends spelen vs Apeldoornse Boys

  Terwijl de A-selectie geniet van een welverdiende zomerstop, staan er voor Vitesse Legends juist mooie wedstrijden gepland. Komende vrijdag nemen de Legends het op vs Apeldoornse Boys (aanvang 19.30 uur).

  - Lees verder
 4. Berden tekent nieuw contract (video)

  Berden tekent nieuw contract (video)

  Martijn Berden heeft dinsdagmiddag een nieuw eenjarig contract ondertekend, met een optie voor nog een seizoen. De 20-jarige aanvaller werd afgelopen weekend met Jong Vitesse kampioen in de Derde Divisie.

  - Lees verder
 5. Sfeerverslag Vitesse TV: Europees voetbal (video)

  Sfeerverslag Vitesse TV: Europees voetbal (video)

  Dankzij de zwaarbevochten 1-2 overwinning op bezoek bij FC Utrecht verzekerde Vitesse zichzelf ook dit jaar weer van Europees voetbal. Vitesse TV maakte een sfeerverslag van de wedstrijd, het feest met het uitvak, de terugrit van de spelersbus en het onthaal in Supportershome Monnikenhuize.

  - Lees verder

image