1. ‘Dit wordt een serieuze test voor ons’ (video)

  ‘Dit wordt een serieuze test voor ons’ (video)

  Nu de interlandperiode ten einde is, wordt de Eredivisie weer hervat. In speelronde zes gaan we op bezoek bij PSV. Zaterdagavond wordt er om 20.45 uur afgetrapt in Eindhoven. Net als Vitesse zijn de Eindhovenaren dit Eredivisie-seizoen nog ongeslagen. Hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matúš Bero blikken vooruit op het duel in het Philips Stadion.

  - Lees verder
 2. Head to head: PSV vs Vitesse

  Head to head: PSV vs Vitesse

  Vitesse gaat zaterdagavond 14 september (20.45 uur) op bezoek bij PSV in het Philips Stadion. Vitesse is de trotse koploper van de Eredivisie en bovendien nog ongeslagen met drie overwinningen en twee gelijkspellen. Het team van trainer Mark van Bommel staat op één punt achterstand van de Arnhemmers, maar heeft wel één duel minder gespeeld. Dit zijn de cijfers bij het Eredivisie-duel PSV vs Vitesse.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Voor de Vitesse Voetbal Academie staat er dit weekend een vol programma voor de deur. Verschillende jeugdteams komen dit weekend in actie. Zo speelt Vitesse 019 hun eerste competitiewedstrijd waarin NAC O19 op bezoek komt. Vitesse O13 wil de goede seizoensstart op hun beurt vasthouden vs AZ O13.

  - Lees verder
 4. Kids persconferentie met Bazoer, Tannane en Lelieveld

  Kids persconferentie met Bazoer, Tannane en Lelieveld

  De Vitesse Kids persconferentie vond woensdagmiddag plaats op trainingsaccommodatie op Papendal. Kids Club-leden konden vragen insturen voor Riechedley Bazoer, Oussama Tannane en Julian Lelieveld. De leden met de leukste vragen werden uitgenodigd voor de persconferentie.

  - Lees verder
 5. Airborne-verhaal: “De oorlog drong pas veel later tot me door”

  Airborne-verhaal: “De oorlog drong pas veel later tot me door”

  In september is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem woedde. Hoeveel impact dat op bewoners had, kan bijna niemand zich uit eigen ervaring voor de geest halen. Veel Arnhemmers werden tenslotte voortijdig geëvacueerd, de rest deed dat alsnog in de week daarna. Slechts een enkeling bleef achter. Een aantal bewoners van DrieGasthuizenGroep herinnert zich de Slag om Arnhem. Kinderen waren het nog, toen de hel losbrak.

  - Lees verder

image

Uitshirt jr

€ 64,95 Bestel nu