1. Informatie TOTO KNVB Bekerfinale

  Informatie TOTO KNVB Bekerfinale

  Vitesse plaatste zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB Beker. Ajax versloeg een dag later sc Heerenveen en mag zich daarmee de tweede finalist noemen. De finale wordt gespeeld op zondag 18 april in De Kuip.

  - Lees verder
 2. Beker D-day in GelreDome (video)

  Beker D-day in GelreDome (video)

  Dinsdagavond 2 maart is het zover. Dan strijden Vitesse en VVV-Venlo om een plek in de finale van de TOTO KNVB Beker. Wie neemt het op 18 april op tegen de winnaar uit de tweede halve finale tussen Ajax en sc Heerenveen? “Dit is geen normale wedstrijd”, aldus hoofdtrainer Thomas Letsch voor de afsluitende training in GelreDome.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo (bekereditie)

  Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo (bekereditie)

  VVV-Venlo is dinsdag 2 maart de opponent in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Afgelopen zaterdag werd in competitieverband nog met 4-1 gewonnen. Hoe bereikten beide teams de halve finale en hoe is de bekerhistorie van beide clubs?

  - Lees verder
 4. Leo van der Vliet benoemd tot Zilveren Vitessenaar

  Leo van der Vliet benoemd tot Zilveren Vitessenaar

  Na meer dan 24 jaar betrokkenheid is Leo van der Vliet tijdens zijn laatste wedstrijd in dienst van Vitesse benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo werd hij met de onderscheiding verrast door Gouden Vitessenaar Jan Snellenburg.

  - Lees verder