1. Documentaire Nicky Hofs: Thuis op het veld

  Documentaire Nicky Hofs: Thuis op het veld

  Nicky Hofs, een Arnhemmer in hart en nieren. En bovenal ook een trotse Vitessenaar. Als speler groeide Hofs zelfs uit tot international. Inmiddels timmert de 37-jarige Hofs aan de weg als trainer. Want niet alleen Arnhem, ook het veld voelt voor Hofs als thuis.

  - Lees verder
 2. Seizoenkaarthouders ontvangen korting van business club-leden en partners

  Seizoenkaarthouders ontvangen korting van business club-leden en partners

  In de afgelopen periode hebben jullie Vitessenaren in grote getalen de liefde voor de club laten zien, want er gingen bijna vierduizend seizoenkaarten over de (virtuele) toonbank. Daarnaast gaven jullie ons op verschillende manieren een steuntje in de rug, in een periode waarin wij die hulp goed kunnen gebruiken. Iets waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Jullie hebben laten zien dat onze club een belangrijke rol speelt in de regio.

  - Lees verder
 3. Vitesse legt talenten Leeflang en Mostert vast

  Vitesse legt talenten Leeflang en Mostert vast

  Nadat eerder Enzo Cornelisse (18), Daan Huisman (17) en Espen van Ee (16) al hun eerste contract tekenden, heeft Vitesse nu ook overeenstemming bereikt met Brend Leeflang (18) en Eelco Mostert (18). De beide verdedigers uit de Vitesse Voetbal Academie tekenen een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Leeflang maakt tijdens de voorbereiding zelfs onderdeel uit van de selectie van hoofdtrainer Thomas Letsch, waar hij voor zijn kans mag gaan.

  - Lees verder
 4. Clean Mat Trucks verlengt en wordt nieuwe hoofdsponsor Vitesse Voetbal Academie

  Clean Mat Trucks verlengt en wordt nieuwe hoofdsponsor Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse is trots dat het in deze zware periode van de coronacrisis kan bouwen op haar trouwe supporters, partners en sponsoren. Eén zo’n trouwe partner en sponsor is Clean Mat Trucks. De komende drie jaar is het bedrijf uit Andelst hoofdsponsor van de Vitesse Voetbal Academie en verhuist het logo van Clean Mat op de shirts van onze selectie van de linker- naar de rechtermouw. Daarnaast wordt Clean Mat Trucks shirtsponsor van de trainingswear van het eerste elftal. Clean Mat Trucks kiest ervoor om juist nu, in de zware periode van de coronacrisis, nog meer achter de club te gaan staan. En daar is Vitesse vanzelfsprekend zeer blij mee. Door de deal blijven Vitesse en Clean Mat Trucks tot en met 2022|2023 met elkaar samenwerken.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu