1. Sinterklaasfeest voor Vitesse Kids Club-leden

  Sinterklaasfeest voor Vitesse Kids Club-leden

  Hij komt, hij komt! Woensdag 28 november brengt de Sint, exclusief voor Vitesse Kids Club-leden t/m 8 jaar, een bezoek aan Droompark De Zanding. Ondanks zijn drukke schema deze dagen komt hij speciaal voor jullie naar Droomparken. De Sint komt overigens niet alleen, want zijn pieten zijn er natuurlijk ook bij!

  - Lees verder
 2. Smakelijke businessclub-bijeenkomst bij Sligro Arnhem

  Smakelijke businessclub-bijeenkomst bij Sligro Arnhem

  Op dinsdag 13 november werden in de loop van de middag circa 80 leden van onze Business Club Vitesse-GelreDome hartelijk welkom geheten door Raymond Clements, vestigingsdirecteur, en zijn team bij horecagroothandel Sligro aan de Driepoortenweg in Arnhem. Zij gingen die middag tijdens een workshop onder leiding van een chefkok 1800 (!) feestelijke bites en borrelhapjes bereiden. Tijdens deze workshop maakten zij bovendien uitgebreider kennis met de collega businessclub-leden en selectiespelers Arnold Kruiswijk, Khalid Karami en Hilary Gong.

  - Lees verder
 3. KWF-shirts in de veiling

  KWF-shirts in de veiling

  Zaterdagavond 10 november speelde Vitesse de traditionele #4 wedstrijd tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd stond, in samenwerking met KWF Kankerbestrijding, in het teken van de herdenking aan Theo Bos en alle overleden dierbaren. Hoofdsponsor Droomparken maakte haar plaats op het wedstrijdshirt voor één keer vrij om het logo van KWF Kankerbestrijding te kunnen tonen. Jij kunt vanaf nu meebieden op deze unieke shirts.

  - Lees verder
 4. Geslaagde FIFA-middag

  Geslaagde FIFA-middag

  Woensdag 7 november vond de Vitesse FIFA-middag plaats op de trainingsaccommodatie op Papendal.

  - Lees verder
 5. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  In een druk weekend voor de Vitesse Voetbal Academie slaagde Vitesse O19 er zaterdagmiddag in PSV O19 over de knie te leggen: 3-1. Onderstaand een overzicht van alle gespeelde duels.

  - Lees verder

image