1. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O15 kan zich zaterdag kronen tot kampioen. De ploeg van trainer Patrick Ax is bij een overwinning niet meer in te halen door de concurrentie. Vitesse O16 speelt dit weekend een toernooi in België. Onderstaand een overzicht van het volledige programma.

  - Lees verder
 2. Oosting: ‘Daar doen we het voor’ (video)

  Oosting: ‘Daar doen we het voor’ (video)

  Hoewel het Eredivisie-seizoen voor het Arnhemse vlaggenschip er op zit staat er voor Jong Vitesse nog een tweetal krachtmetingen op het programma. Aanstaande zaterdag neemt Jong Vitesse het in eigen huis op tegen GVVV, een van de directe concurrenten. Vitesse TV blikt samen met trainer Joseph Oosting en verdediger Younes Zakir vooruit op het duel.

  - Lees verder
 3. Vitesse met zege play-offs in

  Vitesse met zege play-offs in

  Vitesse heeft de laatste speelronde winnend afgesloten. Een 1-3 zege op VVV-Venlo zorgde ervoor dat de Arnhemmers op de vijfde plek op de ranglijst eindigden. Vyacheslav Karavaev, Martin Odegaard en Matus Bero waren verantwoordelijk voor de Arnhemse treffer. Peter van Ooijen mocht het Venlose doelpunt op zijn naam schrijven.

  - Lees verder
 4. Vrijwilligers gezocht: begeleid wonen

  Vrijwilligers gezocht: begeleid wonen

  Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de organisatie en van groot belang voor het succes van het reilen en zeilen van onze Vitesse Voetbal Academie! In het begeleid wonen project ondersteun je de coördinator begeleid wonen bij diverse werkzaamheden rondom huisvesting, voeding en begeleiding van onze jeugdspelers.

  - Lees verder
 5. Buitink: “Zo hoog mogelijk eindigen” (video)

  Buitink: “Zo hoog mogelijk eindigen” (video)

  Vitesse speelt woensdagavond haar laatste competitieduel van het huidige seizoen op bezoek bij VVV-Venlo. Het eerste fluitsignaal in De Koel klinkt om 19.30 uur. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en aanvaller Thomas Buitink vooruit op het duel.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu