1. Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Hoofdsponsor Nederlands Openluchtmuseum staat tussen 7 december 2019 en 20 januari 2020 volledig in het teken van de winter. Dé tijd om gezellig samen te komen met familie en vrienden. Het park is omgetoverd tot een waar winterfestijn met boordevol activiteiten. Van een schaatsbaan van duizend (!) vierkante meter tot een spectaculaire sleebaan.

  - Lees verder
 2. Vitesse eSports in play-offs vs PEC Zwolle

  Vitesse eSports in play-offs vs PEC Zwolle

  Na een zeer spannend slot van de competitie is Vitesse eSports op een derde plaats geëindigd. Daardoor spelen ze op maandag 20 januari in de play-offs vs PEC Zwolle. Via deze weg kunnen de Arnhemmers zich plaatsen voor de eDivisie-finals op zaterdag 15 februari in het AFAS Live in Amsterdam.

  - Lees verder
 3. Succesvol bekerweekend voetbalacademie

  Succesvol bekerweekend voetbalacademie

  Terwijl het eerste elftal zich in Portugal voorbereidde op de tweede seizoenshelft, kwamen de meeste teams uit de Vitesse Voetbal Academie al weer in actie. En dat ging buitengewoon succesvol. Vitesse O19 versloeg Ajax O19 in de beker na penalty’s en Vitesse O15 declasseerde, ook in de beker, NEC O15 met 9-0.

  - Lees verder
 4. Vitesse verliest van MSV Duisburg: 1-3 (video)

  Vitesse verliest van MSV Duisburg: 1-3 (video)

  Vitesse heeft de tweede en tevens laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Portugal met 1-3 verloren van MSV Duisburg. Na rust opende Riechedly Bazoer op fraaie wijze de score. Namens de Duitse ploeg bepaalden Lukas Daschner, Ahmet Engin en Petar Sliskovic de eindstand.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu