1. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Er stonden afgelopen zaterdag veel competitiewedstrijden op het programma. Vitesse O16 verstevigde haar koppositie met een overwinning op PEC Zwolle O16. Ook Vitesse O14 kwam in actie en won overtuigend van FC Twente O14. Hieronder een overzicht van alle gespeelde competitieduels.

  - Lees verder
 2. Aflevering Vitesse TV (video)

  Aflevering Vitesse TV (video)

  In de zestiende aflevering van Vitesse TV zijn we bij de uitreiking van de Fashion Player Award door Life After Football, die Vitesse-middenvelder Navarone Foor uiteindelijk wist te winnen. Verder blikken we terug op de competitiewedstrijd van Vitesse O21 tegen Feyenoord, spreken we Keisuke Honda over zijn komst naar Vitesse en blikken we vooruit op het thuisduel met FC Groningen.

  - Lees verder
 3. Derde nederlaag op rij: 1-2 (video)

  Derde nederlaag op rij: 1-2 (video)

  Vitesse heeft voor de derde keer op rij een nederlaag geleden in de Eredivisie. In GelreDome was FC Groningen met 1-2 te sterk voor de Arnhemmers. Joel Asoro nam beide doelpunten van de bezoekers voor zijn rekening. Bryan Linssen deed wat terug namens Vitesse, maar verder kwam de ploeg van trainer Leonid Slutskiy niet.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  De meeste Vitesse-jeugdteams spelen op zaterdag 9 november weer competitiewedstrijden. Zo probeert Vitesse O16 haar koppositie te verdedigen tegen PEC Zwolle O16. Voor Vitesse O11 & O12 staat er een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente op het programma. Hieronder een overzicht van alle wedstrijden van de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 5. Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand oktober

  Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand oktober

  De Vitesse Voetbal Academie kiest voor de boven-, midden en onderbouw iedere maand een speler uit die zich 'Talent van de Maand' mag noemen. Voor de maand oktober zijn dit Espen van Ee (bovenbouw, O17), Robin la Scala (middenbouw, O13) en Jamie Tamse (onderbouw, O9).

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu