1. Vitesse Voetbalshop GelreDome geopend

  Vitesse Voetbalshop GelreDome geopend

  Voorafgaand aan het Airborne-duel tegen Sparta Rotterdam, vanavond om 18.45 uur in Arnhem, wordt de nieuwe Vitesse Voetbalshop in GelreDome officieel geopend. In de winkel, die twee uur voor de wedstrijd geopend is, kun je terecht voor alle merchandise van Vitesse. Zo is het gloednieuwe Airborne-wedstrijdshirt verkrijgbaar. Let op: de voorraad is zeer beperkt!

  - Lees verder
 2. Head to Head: Vitesse vs Sparta Rotterdam

  Head to Head: Vitesse vs Sparta Rotterdam

  In speelronde 2 van de Eredivisie staat de jaarlijkse en traditionele Airborne-wedstrijd op het programma. Op zaterdag 19 september (18.45 uur) is Sparta Rotterdam de tegenstander in GelreDome. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel.

  - Lees verder
 3. Spors: “We zetten samen de schouders eronder” (video)

  Spors: “We zetten samen de schouders eronder” (video)

  Vitesse speelt op zaterdag 19 september (18.45 uur) zijn eerste competitiewedstrijd in GelreDome na meer dan een halfjaar. In Arnhem is Sparta Rotterdam de tegenstander in het traditionele Airborne-duel. Daarnaast zijn er door de coronamaatregelen zo’n zesduizend toeschouwers welkom en nemen Edward Sturing, Nicky Hofs en technisch directeur Johannes Spors plaats in de dug-out vanwege de coronagevallen in de technische staf. In alles een bijzondere wedstrijd dus.

  - Lees verder
 4. Servicebericht Vitesse vs Sparta Rotterdam

  Servicebericht Vitesse vs Sparta Rotterdam

  Eindelijk, we mogen weer. Na meer dan zes maanden speelt Vitesse op zaterdag 19 september weer voor de punten in GelreDome, thuis tegen Sparta Rotterdam (18.45 uur). En dan is het eerste thuisduel van dit seizoen ook nog eens direct een bijzondere. Zoals ieder jaar spelen we in september de Airborne-wedstrijd, in 2007 geïnitieerd op initiatief van de supportersvereniging Vitesse. In deze wedstrijd eren we de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten. Opdat zij nooit vergeten worden. Vitesse speelt de Airborne-wedstrijd traditiegetrouw in een speciaal Airborne-shirt. Hieronder vind je alle informatie over het duel met Sparta Rotterdam.

  - Lees verder
 5. De oorlogsverhalen van Vitesse en Sparta Rotterdam

  De oorlogsverhalen van Vitesse en Sparta Rotterdam

  Dit weekend staat de wedstrijd in het teken van De Slag om Arnhem. Tijdens deze slag, in september 1944, werden Arnhem en omgeving zwaar getroffen en vallen er vele slachtoffers. Vitesse eert daarom, op initiatief van Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen. Maar ook de stad waar onze tegenstander van dit weekend, Sparta Rotterdam, vandaan komt werd enorm verwoest. Ook hier staan we bij stil. Hieronder de twee verhalen van de clubs tijdens de oorlog.

  - Lees verder