1. Jong Vitesse keert terug in de Tweede Divisie (video)

  Jong Vitesse keert terug in de Tweede Divisie (video)

  Jong Vitesse is vanmiddag kampioen geworden in de Derde Divisie zondag. De ploeg van trainer Joseph Oosting won op Papendal met 4-1 Van Blauw Geel ’38. De Arnhemmers keren daardoor, binnen één seizoen, terug in de Tweede Divisie.

  - Lees verder
 2. Vitesse plaatst zich voor Europees voetbal

  Vitesse plaatst zich voor Europees voetbal

  Vitesse heeft zaterdagavond in Utrecht geknokt voor Europees voetbal volgend seizoen. De Arnhemmers wonnen met 1-2 vs FC Utrecht. FC Utrecht-verdediger Ramon Leeuwin opende met een eigen doelpunt de score voor Vitesse: 0-1. Matt Miazga tekende met een rake kopbal voor de 0-2. Mark van der Maarel scoorde de 1-2.

  - Lees verder
 3. De voordelen van de seizoenkaart

  De voordelen van de seizoenkaart

  Vitesse is trots op alle supporters met een geel swert hart. Sterker: we kunnen niet zonder je! Twijfel je over jouw voordeel? Niet nodig! Als seizoenkaarthouder is jouw voordeel ten opzichte van losse kaartverkoop gemiddeld 40%. Ook zijn de play-off wedstrijden 2018|2019 inbegrepen! Hieronder een overzicht van alle voordelen van de seizoenkaart.

  - Lees verder
 4. Jong Vitesse maakt zich op voor de kampioenswedstrijd

  Jong Vitesse maakt zich op voor de kampioenswedstrijd

  Jong Vitesse speelt zondag op Papendal haar kampioenswedstrijd vs Blauw Geel’38. Met nog twee wedstrijden te gaan en een marge van zes punten op nummer twee UNA, is Jong Vitesse met een gelijkspel officieel kampioen van de Derde Divisie zondag.

  - Lees verder

image