1. Tiental Vitesse strijdend ten onder in Almelo

  Tiental Vitesse strijdend ten onder in Almelo

  Vitesse heeft zaterdagavond met 3-2 verloren van Heracles Almelo. De Arnhemmers kwamen na veertig minuten spelen met tien man te staan door een rode kaart voor Max Clark. Voor Vitesse waren Navarone Foor en Matus Bero trefzeker. Adrian Dalmau (2x) en Dario van den Buijs troffen doel voor de thuisploeg.

  - Lees verder
 2. Uitzending Vitesse TV

  Uitzending Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV zie je een nieuwe toevoeging op de heldenwand van Vitesse. Mohammed Dauda maakte tegen FC Groningen zijn debuut voor de Arnhemmers en wist kort daarna ook zijn eerste doelpunt te maken. Daarom mocht de Ghanees zijn naam plakken op de heldenwand. Ook zien we hoe een delegatie van spelers langsging bij het Rijnstate ziekenhuis. Zij brachten een bezoekje aan de kinderafdeling. Aankomend weekend neemt Jong Vitesse het in eigen huis op tegen FC Lienden. We beschouwen het duel voor met trainer Joseph Oosting en Mats Grotenbreg. Ook het eerste elftal van Vitesse staat aankomend weekend voor een nieuwe uitdaging. De ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy reist af naar Almelo voor het duel met Heracles. We blikken samen met de Russische trainer en Martin Odegaard vooruit.

  - Lees verder
 3. Nike official teamwear supplier Vitesse

  Nike official teamwear supplier Vitesse

  Nike en Vitesse hebben een vierjarig contract ondertekend. Daarmee wordt Nike official teamwear supplier van Vitesse. Vanaf seizoen 2019|2020 gaat Vitesse spelen in wedstrijdtenues van Nike.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu