1. Vitesse weet de goede lijn niet door te trekken

  Vitesse weet de goede lijn niet door te trekken

  Ondanks een bliksemstart verloor Vitesse vanavond met 1-2 van Excelsior. Vitesse begon sterk en kwam al in de tweede minuut via Luc Castaignos op voorsprong: 1-0. Vlak voor rust was het Hicham Faik die met een afstandsschot de stand gelijk trok: 1-1. Mike van Duinen breidde de stand in de 66ste minuut uit en bezorgde zijn team daarmee de overwinning.

  - Lees verder
 2. Uitzending Vitesse TV (video)

  Uitzending Vitesse TV (video)

  In Vitesse TV zie je deze week hoe Navarone Foor en Bryan Linssen twee supporters verrassen met Valentijn, praten we met Thomas Buitink over zijn debuut in de Eredivisie en kijken we vooruit naar de thuiswedstrijd tegen Excelsior met Henk Fraser en Thomas Bruns.

  - Lees verder
 3. Thomas Buitink: van voetbalacademie naar debuut (video)

  Thomas Buitink: van voetbalacademie naar debuut (video)

  Thomas Buitink is de meest recente debutant vanuit de Vitesse Voetbal Academie. De 17-jarige aanvaller uit Nijkerk, die vs ADO Den Haag al bij de wedstrijdselectie zat, verving Luc Castaignos in de wedstrijd vs Feyenoord na tachtig minuten. Vitesse TV sprak met het talent, dat na negen jaar in de voetbalacademie zijn debuut mocht maken.

  - Lees verder
 4. Jong Vitesse gaat voor eerherstel

  Jong Vitesse gaat voor eerherstel

  Jong Vitesse neemt het zondag 18 februari in de 21ste speelronde van de Derde Divisie zondag op vs De Meern. Om 14.00 wordt er afgetrapt op Sportpark De Meern.

  - Lees verder

image