1. Seizoenkaarthouders gratis naar play-offs

  Seizoenkaarthouders gratis naar play-offs

  Vitesse wist zich dankzij de 6-1 overwinning op De Graafschap te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. Seizoenkaarthouders hebben, sinds dit seizoen als onderdeel van de seizoenkaart, gratis toegang tot deze play-offs. Dit geldt voor zowel de halve finale, als de eventuele finaleronde van de play-offs in GelreDome. Samen gaan we de schouders eronder zetten om het seizoen succesvol af te sluiten! Ben jij er ook bij, om te zorgen voor een kolkend GelreDome in de strijd om Europees voetbal?

  - Lees verder
 2. Voorbereiding seizoen 2019|2020

  Voorbereiding seizoen 2019|2020

  Terwijl de play-offs om Europees voetbal op het punt staan van beginnen, krijgt ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer vorm. De eerste training van seizoen 2019|2020 vindt plaats op zondag 23 juni. Meer informatie over deze feestelijke training op Papendal volgt later.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse verslaat IJsselmeervogels

  Jong Vitesse verslaat IJsselmeervogels

  Jong Vitesse won afgelopen zaterdag met 2-3 van IJsselmeervogels. Nadat de Arnhemmers eerder dit seizoen op de trainingsaccommodatie te sterk waren, versloegen ze de ploeg uit Spakenburg ook op sportpark De Westmaat. Mike de Beer, Jesse Schuurman en Hicham Acheffay scoorden namens de Arnhemmers. Jeffrey Buitenhuis en Robbert Olijfveld waren trefzeker voor IJsselmeervogels.

  - Lees verder
 4. Kennismaken met Pascal van Wijk, algemeen directeur van Vitesse (video)

  Kennismaken met Pascal van Wijk, algemeen directeur van Vitesse (video)

  Pascal van Wijk werd zo'n twee maanden geleden aangesteld als algemeen directeur van Vitesse. De geboren en getogen Arnhemmer was daarvoor al ruim 15 jaar werkzaam bij Vitesse. Daarin bekleedde de Zilveren Vitessenaar verschillende managementfuncties, waaronder manager Financien en bedrijfsvoering. Vitesse TV sprak met de nieuwe beleidsman over zijn achtergrond, zijn nieuwe rol en zijn ervaring in de eerste twee maanden.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu