1. Head to head: Vitesse vs FC Groningen

  Head to head: Vitesse vs FC Groningen

  In de dertiende speelronde van de Eredivisie komt FC Groningen op bezoek in GelreDome. Vrijdag 8 november wordt er om 20.00 uur afgetrapt. Dit zijn de feiten en cijfers bij het Eredivisie-duel tussen Vitesse en FC Groningen.

  - Lees verder
 2. Vitesse vs FC Groningen

  Vitesse vs FC Groningen

  In de dertiende speelronde van de Eredivisie ontvangen we de nummer negen van de competitie: FC Groningen. Het duel in GelreDome begint op vrijdag 8 november om 20.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

  - Lees verder
 3. ‘We moeten nu opstaan met zijn allen’ (video)

  ‘We moeten nu opstaan met zijn allen’ (video)

  In de dertiende speelronde van de Eredivisie ontvangen we de nummer negen van de competitie: FC Groningen. Het duel begint op vrijdag 8 november om 20.00 uur in GelreDome. Vitesse zal zich moeten herstellen van twee opeenvolgende nederlagen. Daar zijn hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matúš Bero zich maar al te goed van bewust.

  - Lees verder
 4. Nieuw seizoen Vitesse Hattrick succesvol afgetrapt

  Nieuw seizoen Vitesse Hattrick succesvol afgetrapt

  Het nieuwe seizoen van Vitesse Hattrick is op vrijdag 1 november afgetrapt in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. In het sociaal maatschappelijke programma van Vitesse Betrokken nemen kinderen uit verschillende Arnhemse wijken het tegen elkaar op in een zaalvoetbaltoernooi.

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu