1. Vitesse boekt belangrijke zege op VVV-Venlo (video)

  Vitesse boekt belangrijke zege op VVV-Venlo (video)

  Vitesse heeft vanavond sportief revanche genomen op VVV-Venlo door met 4-1 te winnen. De doelpunten kwamen van Loïs Openda, Riechedly Bazoer, Sondre Tronstad en Armando Broja. Giorgos Giakoumakis scoorde uit een penalty voor VVV-Venlo.

  - Lees verder
 2. 'Fijn om weer terug in GelreDome te zijn' (video)

  'Fijn om weer terug in GelreDome te zijn' (video)

  Zaterdag start Vitesse de serie van drie thuiswedstrijden binnen negen dagen. Tweemaal komt VVV-Venlo naar GelreDome en de drieluik wordt afgesloten met de competitiewedstrijd tegen AZ. De eerste is altijd de belangrijkste en daar ligt ook volledig de focus bij de groep.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo

  Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo

  In speelronde 24 van de Eredivisie speelt Vitesse op zaterdag 27 februari om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Hieronder enkele feiten en cijfers die horen bij deze wedstrijd.

  - Lees verder
 4. Vitesse Hattrick coaches proeven sfeer op GelreDome

  Vitesse Hattrick coaches proeven sfeer op GelreDome

  Elk jaar stelt Vitesse Betrokken een aantal plaatsen beschikbaar voor enthousiaste jongeren die zich graag positief in willen zetten voor de wijk. Zij worden ingezet als coach van een Vitesse Hattrick team. De Vitesse Hattrick coaches in opleiding kregen de afgelopen periode een uniek kijkje achter de schermen bij Vitesse.

  - Lees verder
 5. Alternatieve activiteiten Vitesse Hattrick

  Alternatieve activiteiten Vitesse Hattrick

  In de huidige situatie is het helaas niet mogelijk om speelrondes te organiseren voor de deelnemers van Vitesse Hattrick. Eerder dit jaar zijn speelrondes één tot en met drie afgelast. Wegens tijdgebrek worden deze speelrondes niet ingehaald en zullen de punten van speelrondes vier, vijf en zes en de buurtbijdrage bepalen wie de uiteindelijke winnaar is. Gelukkig wordt er wekelijks nog vol enthousiasme getraind in de wijken! Om deze instelling te behouden en de kinderen te blijven stimuleren, worden verschillende alternatieve activiteiten georganiseerd voor de deelnemers van Vitesse Hattrick.

  - Lees verder