1. Deelnemers Vitesse FIT gaan thuis verder!

  Deelnemers Vitesse FIT gaan thuis verder!

  De aangescherpte maatregelen van het RIVM hebben ons vorige week moeten doen besluiten de gezamenlijke Vitesse FIT-trainingen tijdelijk te stoppen. Voor ieders gezondheid moeten we nu onze verantwoordelijkheid nemen en het samenkomen tegengaan. Natuurlijk een aderlating voor de dertig enthousiaste deelnemers, want ze waren erg goed op weg.

  - Lees verder
 2. Tien jongeren starten met Vitesse Hattrick Coachopleiding

  Tien jongeren starten met Vitesse Hattrick Coachopleiding

  Tien jongeren zijn in de afgelopen maand gestart met de Vitesse Hattrick Coachopleiding. Dit betekent dat elk Vitesse Hattrick-team dit jaar begeleidt zal worden door een coach en sommige teams zelfs over twee coaches beschikken. Het Vitesse Hattrick seizoen 2020|2021 is gestart in zeven Arnhemse wijken: Malburgen, Geitenkamp, Klarendal, Presikhaaf, Schuytgraaf, Arnhem-Midden en De Laar. Elke wijk zal dit seizoen dus beschikken over een jongere uit de wijk die als rolmodel fungeert voor de deelnemende kinderen. Deze jongeren zijn geselecteerd door wijkteams, jongerenwerkers en medewerkers van Sportbedrijf Arnhem.

  - Lees verder
 3. Vitesse Betrokken verzorgt Respectlessen binnen het onderwijs

  Vitesse Betrokken verzorgt Respectlessen binnen het onderwijs

  Vitesse Betrokken heeft afgelopen week ‘Respectlessen’ verzorgd aan tien klassen van het Vierbeek College in Renkum. Hierbij hebben we 98 leerlingen bereikt van zowel de boven- als onderbouw. Tijdens deze interactieve les van ongeveer veertig minuten proberen we scholieren bewust te laten worden van de betekenis van respect, racisme en andere vormen van discriminatie.

  - Lees verder
 4. Head to Head: FC Groningen vs Vitesse

  Head to Head: FC Groningen vs Vitesse

  In speelronde negen gaan de mannen van trainer Thomas Letsch op bezoek bij FC Groningen. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zaterdag 21 november (20.00 uur) in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

  - Lees verder
 5. Update Vitesse-internationals

  Update Vitesse-internationals

  Verschillende Vitessenaren kwamen de afgelopen week in actie voor hun nationale selecties. Zo maakte Danilho Doekhi zijn rentree bij Jong Oranje en speelde Eli Dasa met Israël tegen Tsjechië. Daarnaast werd Sondre Tronstad voor de eerste keer in zijn carrière opgeroepen voor het Noorse nationale elftal. Een overzicht van alle Vitesse-internationals vind je hieronder.

  - Lees verder