1. Speel mee met de Vriendenloterij en steun Vitesse

  Speel mee met de Vriendenloterij en steun Vitesse

  Al sinds 2005 is de Vriendenloterij maatschappelijk partner van de Eredivisie. Als deelnemer aan de Vriendenloterij kun je direct jouw favoriete voetbalclub ondersteunen. Van elk verkocht lot gaat de helft van de opbrengst naar de jeugdopleiding en diverse maatschappelijke programma's. Steun Vitesse nu direct!

  - Lees verder
 2. Theo Janssen steunt Stichting Jaimy

  Theo Janssen steunt Stichting Jaimy

  Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs Excelsior, op zaterdag 17 februari, wordt gecollecteerd voor Stichting Jaimy. Vitesse werkt al jaren samen met Stichting Jaimy en wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van de stichting: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn.

  - Lees verder
 3. Geslaagd geel-zwart feestje (video)

  Geslaagd geel-zwart feestje (video)

  Wat een geel-zwart feestje moest worden, wérd een uitzinnig geel-zwart feestje. Het resultaat, de sfeer en alle activiteiten eromheen zorgden voor een fantastische middag. Met z’n allen konden we weer genieten van een kolkend GelreDome, zoals we dat zo graag zien!

  - Lees verder
 4. Tweede speelronde Vitesse Hattrick

  Tweede speelronde Vitesse Hattrick

  Op vrijdag 9 februari vond de tweede ronde van Vitesse Hattrick plaats in sportzaal de Malburcht. Vitesse Hattrick is een samenwerking tussen Sportbedrijf Arnhem en Rijnstad. Dit is inmiddels de vijfde editie van Vitesse Hattrick.

  - Lees verder

image