1. Wil jij deelnemen aan een tof item voor VitesseTV?

  Wil jij deelnemen aan een tof item voor VitesseTV?

  Vitesse zoekt, voor een nieuw te maken item, supporters die samen met andere supporters willen terugkijken naar de hoogte- en dieptepunten van Vitesse. Dit zal gebeuren in het mediacentrum bij Prins Petfoods in Veenendaal. Gedurende deze dag worden er video-opnames gemaakt.

  - Lees verder
 2. Samen sterk tegen illegaal vuurwerk

  Samen sterk tegen illegaal vuurwerk

  Illegaal vuurwerk moet uit het voetbal. Alle Eredivisie- en Eerste Divisieclubs, de KNVB, de politie, het Openbaar Ministerie, de gemeentes en het Ministerie van Justitie en Veiligheid slaan de handen ineen om illegaal vuurwerk rondom en tijdens voetbalwedstrijden en overige voetbalevenementen in stadions of trainingscomplexen in de ban te doen.

  - Lees verder
 3. Loop mee met in line-up vs AZ!

  Loop mee met in line-up vs AZ!

  Vitesse neemt het dinsdag 22 januari op vs AZ in Alkmaar. Inzet van dit duel wordt een plek in de halve finale van de KNVB Beker. Ben jij lid van de Kids Club en wil jij meelopen in de line-up vs AZ? Dan is dit jouw kans. Beantwoord de vraag door het formulier in te vullen op deze pagina. Dit kan tot zaterdag 19 januari 17.00 uur! De winnaars krijgen hierna persoonlijk bericht.

  - Lees verder

image

Wintermuts

€ 24,95 Bestel nu