1. Deel 1: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  Deel 1: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  Vitesse speelde in de afgelopen jaren memorabele duels. Zoals de winst van de TOTO KNVB Beker, een overwinning op N.E.C. in de laatste seconden, comebacks tegen Ajax én uiteraard mag het Wonder van Bremen ook niet ontbreken. Dit is de top 10 van de mooiste Vitesse-duels van de afgelopen twintig jaar. Met in deel één nummer tien tot zes.

  - Lees verder
 2. Openhartig gesprek met Remko & Eddie Pasveer (video)

  Openhartig gesprek met Remko & Eddie Pasveer (video)

  Remko Pasveer blinkt dit seizoen uit bij Vitesse. Hij hield al acht keer de nul en miste bovendien nog geen minuut in de Eredivisie. Pasveer treedde alweer zeventien jaar geleden in de voetsporen van vader Eddie. We spreken Pasveer en zijn vader in Enschede, waar de liefde voor het spelletje bij beiden al op jonge leeftijd begon.

  - Lees verder
 3. Vitesse start met coronahulpplatform

  Vitesse start met coronahulpplatform

  Vitesse start per direct met haar eigen ‘coronahulpplatform’. Samen met NLvoorelkaar, het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nederland, stimuleert de club om - waar mogelijk - elkaar te helpen via Vitessevoorelkaar.nl.

  - Lees verder
 4. Edward Sturing:

  Edward Sturing: "Gezondheid staat altijd voorop" (video)

  We bevinden ons met z’n allen in een uiterst bijzondere situatie. De wereld strijdt tegen het coronavirus. De gevolgen zijn voor iedereen enorm en het moge duidelijk zijn dat voetbal ondergeschikt is aan de wereldwijde situatie. Edward Sturing vertelt over de huidige situatie bij Vitesse.

  - Lees verder
 5. Algemeen directeur Pascal van Wijk over de actualiteiten

  Algemeen directeur Pascal van Wijk over de actualiteiten

  We bevinden ons met z’n allen in een uiterst bijzondere situatie. De wereld strijdt tegen het coronavirus. De gevolgen zijn voor iedereen enorm en het moge duidelijk zijn dat voetbal ondergeschikt is aan de wereldwijde situatie. Algemeen directeur Pascal van Wijk gaat nader in wat voor weerslag de huidige toestanden hebben op Vitesse.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu