1. Vitesse door in TOTO KNVB Beker, loting zaterdag 21 november

  Vitesse door in TOTO KNVB Beker, loting zaterdag 21 november

  De oorspronkelijk geplande TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg wordt niet gespeeld. Dat heeft alles te maken met de coronamaatregelen vanuit de overheid, waardoor amateurclubs tot in elk geval half december niet mogen voetballen. De KNVB heeft daarom moeten besluiten om alle amateurclubs uit het bekertoernooi te halen, omdat de planning voor de rest van het bekertoernooi in de knel zou komen.

  - Lees verder
 2. Special Vitesse TV: Matthew Amoah, een geel-zwart hart (video)

  Special Vitesse TV: Matthew Amoah, een geel-zwart hart (video)

  In een nieuwe special van Vitesse TV kijken we terug op de succesvolle periode van Matthew Amoah in Arnhem. De Ghanese spits komt als zestienjarig jochie naar Nederland en blijft uiteindelijk 9,5 jaar bij Vitesse. Een bijzondere tijd, waarin Amoah vrienden voor het leven maakt en er bovendien topscorer aller tijden wordt voor Vitesse in de Eredivisie. Samen met Matthew, Jan Streuer, Edward Sturing en Remco van der Schaaf praten we in deze special uitgebreid over zijn tijd bij Vitesse.

  - Lees verder
 3. Vitesse in besloten trainingspartij voorbij sc Heerenveen: 3-1

  Vitesse in besloten trainingspartij voorbij sc Heerenveen: 3-1

  Vitesse heeft in een besloten trainingspartij tegen sc Heerenveen aan het langste eind getrokken: 3-1. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Aanvoerder Tomas Hajek verdubbelde de score uit een corner. Dat gebeurde kort nadat sc Heerenveen-middenvelder Sieben Dewaele een voorzet van Million Manhoef achter zijn eigen doelman tikte. Mitchell van Bergen deed met een schuiver in de verre hoek wat terug voor de Friezen. In de 73ste minuut bepaalde Manhoef met een hard schot de eindstand: 3-1.

  - Lees verder
 4. Overzicht Vitesse-internationals

  Overzicht Vitesse-internationals

  Meerdere Vitessenaren komen in deze twee weken in actie tijdens de interlandperiode. Zo speelt Loïs Openda een zeer belangrijk EK-kwalificatieduel met België O21 en zit Danilho Doekhi opnieuw bij de selectie van Jong Oranje. Een overzicht van alle Vitesse-internationals vind je hieronder.

  - Lees verder
 5. Directie-update: jaarverslag 2019|2020 (video)

  Directie-update: jaarverslag 2019|2020 (video)

  Vitesse presenteert vandaag, dinsdag 10 november, de jaarcijfers over het seizoen 2019|2020. In een nieuwe directie-update gaat algemeen directeur Pascal van Wijk in op het jaarverslag van het seizoen dat tussentijds afgebroken werd door de corona-uitbraak.

  - Lees verder