1. Oyf: ‘Samen achter Vitesse’

  Oyf: ‘Samen achter Vitesse’

  De selectie meldt zich volgende week alweer op Papendal om de voorbereiding op seizoen 2020|2021 te starten. Hoog tijd om in een nieuwe directie-update nog eenmaal terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Met onder meer een reactie van grootaandeelhouder Valeriy Oyf: “We staan samen achter Vitesse.”

  - Lees verder
 2. Stafindeling seizoen 2020|2021

  Stafindeling seizoen 2020|2021

  De technische staf voor komend seizoen is rond. Met de promotie voor Vitessenaar Rein Baart en de komst van assistent-trainer Jan Fiesser en video-analist Dennis van der Meulen is de staf compleet.

  - Lees verder
 3. Docu-donderdag: Kampioenen van Monnikenhuize (video)

  Docu-donderdag: Kampioenen van Monnikenhuize (video)

  In het seizoen 1998|1999 werden de A1 en de B1 van Vitesse kampioen van Nederland. Een unicum voor de Arnhemse jeugdopleiding, in een tijd waarin doorgaans de traditionele top drie ook bij de jeugd de ranglijst domineerden. In de FOX Sports Documentaire ‘Kampioenen van Monnikenhuize’ kijkt Mike Snoei, destijds trainer van Vitesse A1, samen met een aantal spelers terug op dat succes. Theo Janssen, Mustapha Riga en Nicky Hofs bereikten de Eredivisie, maar voor talenten als Bas Wijnen en Said Echargui liep alles anders. Ook spits Jhonny van Beukering komt aan het woord: “In die tijd was Vitesse gewoon onverslaanbaar."

  - Lees verder
 4. De techniek achter scouting (video)

  De techniek achter scouting (video)

  In deze vlogserie geeft eSporter Paskie Rokus je een kijkje achter de schermen bij Vitesse. In samenwerking met Moba, partner van Vitesse eSports, gaat hij op zoek naar de techniek achter voetbal. In de vierde vlog gaat Paskie naar de afdeling scouting; hier zit meer techniek achter dan je denkt.

  - Lees verder
 5. Clinics voor Partnerclubs groot succes

  Clinics voor Partnerclubs groot succes

  Er mag eindelijk weer getraind worden door de jeugd. Vitesse verwelkomde daarom haar Partnerclubs op Papendal voor speciale clinics. In de maand mei en juni kwamen maar liefst 226 spelers naar de trainingsaccommodatie van Vitesse om op de Vitesse-manier te trainen. Daarmee was de eerste cyclus van deze clinics een groot succes. Bovendien leverden de clinics een financiële bijdrage op voor de Partnerclubs, want €10,- van het betaalde bedrag per deelnemer ging naar de betreffende Partnerclub.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu