1. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  De Vitesse Voetbal Academie heeft dit weekend weer een vol programma. De mini Gelderse-derby tussen Vitesse O17 vs NEC O17 is ditmaal verkozen tot Academiewedstrijd van de Maand. Kom de Vitessenaren om 13.00 uur aanmoedigen op Papendal. Onderstaand een overzicht van het volledige programma.

  - Lees verder
 2. Blije gezichten bij bezoek kinderafdeling Rijnstate (video)

  Blije gezichten bij bezoek kinderafdeling Rijnstate (video)

  Inmiddels is het een jaarlijkse traditie: Vitesse bezoekt met een delegatie spelers en trainers de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis. Dit jaar gingen Maikel van der Werff, Alexander Büttner, Tim Matavz en trainers Leonid Slutskiy en Oleg Yarovinskiy langs bij de zieke kinderen.

  - Lees verder
 3. Mohammed Dauda op de heldenwand (video)

  Mohammed Dauda op de heldenwand (video)

  Op de laatste dag van de winterse transferperiode kwam Mohammed Dauda over van RSC Anderlecht. De Ghanese spits moest een korte periode wachten op zijn werkvergunning, maar heeft sindsdien zijn speelminuten in de hoofdmacht van Vitesse bemachtigd. Traditiegetrouw mocht hij daarom zijn naam plakken op de heldenwand.

  - Lees verder
 4. Nieuw bij Vitesse Voetbal Academie: regiotrainingen

  Nieuw bij Vitesse Voetbal Academie: regiotrainingen

  Vitesse gaat vanaf komend seizoen de regio in om bij geselecteerde amateurclubs trainingen te verzorgen voor de jongste jeugd. Op dit moment heeft Vitesse nog een eigen O8-team in de competitie. Dat gaat na de zomer dus veranderen.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu