1. Op zondag voetballen bij Vitesse!

  Op zondag voetballen bij Vitesse!

  Voor alle voetballertjes tussen de vijf en veertien jaar organiseert de Vitesse Voetbalschool de Zondagtrainingen! Ben jij gek op voetballen en wil jij tips en tricks van de Vitesse-trainers? Doe dan mee!

  - Lees verder
 2. Update: Sfeervak tijdens UEFA Europa League

  Update: Sfeervak tijdens UEFA Europa League

  Voor de zomerstop presenteerden Vitesse en een aantal supportersgroepen van de Theo Bos-tribune (Zuid) het sfeervak. In het sfeervak komen verschillende supportersgroepen bij elkaar met als gezamenlijk doel de sfeer op de Theo Bos-tribune en in GelreDome te verhogen.

  - Lees verder
 3. Aanpassingen in de Toon Huiberts-businessruimte

  Aanpassingen in de Toon Huiberts-businessruimte

  In mei heeft een Gasttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden door middel van enquêtes en een aantal interviews. Uit de resultaten kwam naar voren dat Vitesse nog steeds een ruime voldoende scoort als wordt gevraagd naar de Algemene tevredenheid van BCVG-leden, maar er wel verbeteringen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om de netwerkmogelijkheden op wedstrijddagen en de uitstraling en hospitality in de Toon Huiberts-businessclub (Galaxy).

  - Lees verder
 4. In Memoriam: Jan Hubers

  In Memoriam: Jan Hubers

  Met droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Zilveren Vitessenaar Jan Hubers. Hubers is 82 jaar geworden.

  - Lees verder

image

image

image