1. Oosting: “Wij willen overal dominant zijn” (video)

  Oosting: “Wij willen overal dominant zijn” (video)

  Jong Vitesse gaat zaterdag op bezoek bij IJsselmeervogels. Op Sportpark De Westsmaat klinkt om 15.00 uur het eerste fluitsignaal. Vitesse TV kijkt samen met trainer Joseph Oosting en verdediger Joris Klein-Holte vooruit op dit duel.

  - Lees verder
 2. Vitesse tekent twee jeugdspelers

  Vitesse tekent twee jeugdspelers

  Yassin Oukili en Roy Kuijpers hebben donderdagmiddag hun handtekening gezet onder een verbintenis bij Vitesse. Oukili is daarmee de komende drie jaar verbonden aan de club, met een optie tot een extra jaar. Kuijpers tekent voor twee jaar, met eveneens een optie voor een extra jaar.

  - Lees verder
 3. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O16 won zaterdag op eigen veld haar oefenwedstrijd tegen Middlesbrough O16. Vitesse O12 boekte een mooie overwinning op de leeftijdsgenoten van Ajax. Onderstaand een overzicht van de overige uitslagen van de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 4. Jong Vitesse met ruime cijfers langs Rijnsburgse Boys

  Jong Vitesse met ruime cijfers langs Rijnsburgse Boys

  Jong Vitesse wist dit weekend met 4-1 te winnen van concurrent Rijnsburgse Boys. Vlak voor rust viel pas het eerste doelpunt in de wedstrijd. Deze kwam op naam van Jesse Schuurman. In het tweede bedrijf was de aanvoerder nogmaals trefzeker voor zijn team en scoorden Richie Musaba en Azzedine Dkidak een goal. Jeffrey Jongeneelen was de doelpuntenmaker aan de kant van de bezoekers.

  - Lees verder
 5. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV zie je hoe het voltallige personeel van Vitesse inclusief spelers en staf op pad gaat voor de maatschappelijke personeelsactiviteiten. Ook zie je een nieuwe aflevering in de reeks Paskie vs Papendal. Dit keer waagt de eSporter van Vitesse zich aan de sport handbal. Na een week zonder wedstrijd is het voor Jong Vitesse weer tijd om aan de bak te gaan. Dit weekend speelt de ploeg van trainer Joseph Oosting thuis tegen Rijnsburgse Boys. We blikken vooruit op het duel met trainer Oosting en doelman Bilal Bayazit.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu