1. Matavz over zijn jaren bij Vitesse (video)

  Matavz over zijn jaren bij Vitesse (video)

  Tim Matavz vertrekt na drie seizoenen bij Vitesse. Het contract van de spits loopt af en Matavz heeft besloten zijn verblijf in Arnhem niet te verlengen. Matavz kwam bij Vitesse tot 69 Eredivisieduels, daarin scoorde hij 32 keer. Met Vitesse TV blikt hij terug op zijn periode in het geel-zwart.

  - Lees verder
 2. Van der Gouw vertrekt naar PSV

  Van der Gouw vertrekt naar PSV

  Raimond van der Gouw vertrekt naar PSV. De 57-jarige keeperstrainer, die in Arnhem een doorlopend contract had, gaat diezelfde functie in Eindhoven vervullen. Van der Gouw was sinds 2009 als keeperstrainer actief in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Spelers, technische staf en directie akkoord over tijdelijke salarisverlaging

  Spelers, technische staf en directie akkoord over tijdelijke salarisverlaging

  Spelers, technische staf en de directie zijn akkoord over een tijdelijke salarisverlaging. In verband met de coronacrisis en de effecten voor Vitesse daarvan, zijn we intern in gesprek gegaan. Met betrekking tot de zorgvuldige uitwerking hebben we de uitgangspunten van de spelersvakbonden VVCS en ProProf, de Federatie Betaald Voetbal Organisaties (FBO) en de CBV (Coaches Betaald Voetbal) in acht genomen.

  - Lees verder
 4. Docu-donderdag: Theo! Gewoon niks (video)

  Docu-donderdag: Theo! Gewoon niks (video)

  De documentaire ‘Theo! Gewoon niks.’ geeft een inkijkje in het leven van de markante oud speler van Vitesse, KRC Genk, FC Twente en Ajax. Southfields ging, in opdracht van Vitesse, samen met de 38-jarige Janssen op pad. Zo werd er een bezoek gebracht aan Enschede waar de Grolsch Veste werd aangedaan en werd de moeder van Theo bezocht. Er werd veel gelachen, maar ook openhartig gesproken over onder meer de dood van zijn vader en het ongeluk dat zijn leven veranderde.

  - Lees verder
 5. Arnhem kleurt geel-swert

  Arnhem kleurt geel-swert

  Arnhem is maandag weer wat meer geel-swert geworden. Supporters hebben spandoeken gemaakt en deze op herkenbare Arnhemse plekken opgehangen. Ook de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, nam een spandoek in ontvangst. De burgemeester hing het spandoek trots op zijn balkon, midden in het centrum van Arnhem.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu