1. Vitesse FIT gaat thuis door!

  Vitesse FIT gaat thuis door!

  Twintig deelnemers zijn in februari gestart met het gezondheidsprogramma Vitesse FIT. Door de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om in groepsverband bij elkaar te komen met de deelnemers. Ondanks de huidige situatie wilden de Vitesse FIT-trainers niet dat de deelnemers hun wekelijkse beweegmoment kwijt raakten, aangezien deelnemers ook niet meer terecht kunnen bij sportverenigingen en hardloop- of wandelgroepen.

  - Lees verder
 2. Geen school, maar toch gezond en actief blijven!

  Geen school, maar toch gezond en actief blijven!

  Door de coronacrisis kunnen kinderen helaas niet meer naar school of naar de sportvereniging. Ook het buitenspelen met andere kinderen wordt beperkt. Omdat onze Vitesse GOALS-lessen op de basisscholen nu niet meer plaats kunnen vinden, hebben we vanuit Vitesse Betrokken samen met onze Vitesse Kids Club verschillende content ontwikkeld om kinderen toch bezig te houden met gezonde voeding en een actieve leefstijl.

  - Lees verder
 3. Update: Corona-maatregelen

  Update: Corona-maatregelen

  De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met maandag 6 april. Dat heeft ook gevolgen voor Vitesse. De club volgt uiteraard de lijn en adviezen op van de officiële instanties. Hieronder een overzicht van deze consequenties.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu