1. Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse Voetbal Academie

  Alle teams van de Vitesse Voetbal Academie kwamen dit weekend in actie. Vitesse O17 en Vitesse O15 wisten hun koppositie te behouden. Vitesse O14 nam in een rechtstreeks duel de eerste plaats op de ranglijst over van de concurrenten uit Breda.

  - Lees verder
 2. Kranig Vitesse verliest nipt in Eindhoven (video)

  Kranig Vitesse verliest nipt in Eindhoven (video)

  Vitesse heeft vanavond een minimale nederlaag geleden in Eindhoven. Het overgrote deel van de wedstrijd hield het tiental spelers van hoofdtrainer Leonid Slutskiy stand, maar halverwege de tweede helft bepaalde Luuk de Jong de eindstand: 1-0.

  - Lees verder
 3. Ødegaard: “Kunnen het eerste team worden dat PSV verslaat” (video)

  Ødegaard: “Kunnen het eerste team worden dat PSV verslaat” (video)

  Vitesse gaat zaterdagavond op bezoek bij koploper PSV (aanvang 18.30 uur), dat al haar tien competitieduels tot nu in drie punten wist om te zetten. Desondanks geloven hoofdtrainer Leonid Slutskiy en spelmaker Martin Ødegaard in een Arnhemse stunt. In gesprek met Vitesse TV wordt er vooruit geblikt.

  - Lees verder
 4. Academie Talenten van de Maand oktober bekend!

  Academie Talenten van de Maand oktober bekend!

  De maand oktober heeft plaats gemaakt voor november en dus is het aan de Vitesse Voetbal Academie om voor de tweede keer het Talent van de Maand Bovenbouw, Middenbouw en Onderbouw uit te reiken. Onderstaand de winnaars van oktober, die vrijdagmiddag uit handen van Nicky Hofs een certificaat kregen uitgereikt.

  - Lees verder

image