1. Vitesse verliest bij FC Emmen: 2-1 (video)

  Vitesse verliest bij FC Emmen: 2-1 (video)

  Vitesse heeft voor de tweede keer op rij een nederlaag geïncasseerd in de Eredivisie. De Arnhemmers verloren bij FC Emmen met 2-1. Michael de Leeuw en Nikolai Laursen brachten de thuisploeg op een 2-0 voorsprong, waarna Nouha Dicko nog voor rust wat terugdeed namens Vitesse. Na de onderbreking lukte het de ploeg van Leonid Slutskiy niet om de opgelopen schade te herstellen.

  - Lees verder
 2. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Voor veel Vitesse-jeugdteams staat er zaterdag 2 november een competitiewedstrijd op het programma. Zo spelen Vitesse O17 en Vitesse O13 tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Vitesse O16 kan dit weekend de koppositie pakken.

  - Lees verder
 3. ‘Ik denk na over één of twee veranderingen’ (video)

  ‘Ik denk na over één of twee veranderingen’ (video)

  Na het gewonnen bekerduel met De Graafschap (2-0) spelen we op zondag 3 november (12.15 uur) weer in competitieverband. In stadion De Oude Meerdijk is FC Emmen de tegenstander. We blikken vooruit met verdediger Danilho Doekhi en hoofdtrainer Leonid Slutskiy. Laatstgenoemde denkt na over één of twee veranderingen in zijn basisploeg ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag (0-2).

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu