1. Matus Bero op de weg terug (video)

  Matus Bero op de weg terug (video)

  Matus Bero staat al enkele weken aan de kant met een knieblessure. De middenvelder liep de kwetsuur op bij het nationale team van Slowakije, in het Nations League-duel met Schotland. Daardoor miste Bero de Eredivisie-duels met ADO Den Haag, PSV, Willem II en FC Emmen, maar inmiddels is hij op de weg terug.

  - Lees verder
 2. Vitesse verbreekt clubrecord na winst op FC Emmen (video)

  Vitesse verbreekt clubrecord na winst op FC Emmen (video)

  Vitesse verstevigt door een 3-1 zege de gedeelde koppositie. In GelreDome maakten Oussama Tannane (twee keer) en Loïs Openda de doelpunten voor de Arnhemmers. Michael de Leeuw schoot raak namens de bezoekers. Vitesse staat door deze overwinning op 21 punten uit acht wedstrijden en verbreekt daarmee het clubrecord.

  - Lees verder
 3. Letsch: “Bijna fitte selectie is goed voor concurrentie in de groep” (video)

  Letsch: “Bijna fitte selectie is goed voor concurrentie in de groep” (video)

  Vitesse ontvangt in speelronde acht FC Emmen in GelreDome. Op zondag 8 november wordt er om 14.30 uur afgetrapt in Arnhem. Hoofdtrainer Thomas Letsch werkt met een zo goed als complete spelersgroep toe naar het duel waarin Vitesse een record uit de boeken kan schieten. We blikken vooruit op het treffen met Letsch en Riechedly Bazoer.

  - Lees verder
 4. Head to Head: Vitesse vs FC Emmen

  Head to Head: Vitesse vs FC Emmen

  In de achtste speelronde van de Eredivisie krijgt Vitesse FC Emmen op bezoek. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zondag 8 november (14.30 uur) in GelreDome.

  - Lees verder
 5. Joseph Oosting over chemie binnen staf, trainerscursus én FC Emmen (video)

  Joseph Oosting over chemie binnen staf, trainerscursus én FC Emmen (video)

  Joseph Oosting is sinds dit seizoen officieel onderdeel van de technische staf. Als rechterhand van hoofdtrainer Thomas Letsch heeft hij een belangrijk aandeel in het huidige succes van Vitesse. Daarnaast volgt hij ook de trainerscursus Coach Betaald Voetbal. Een druk seizoen voor hem dus. We spreken hem daarover, maar ook over de wedstrijd tegen FC Emmen komend weekend. Een altijd bijzonder duel voor Oosting, want hij is er geboren en getogen en speelde bovendien meer dan 250 officiële duels voor de club uit Drenthe.

  - Lees verder