1. Bied live mee op de wedstrijdshirts!

  Bied live mee op de wedstrijdshirts!

  Vanaf de aftrap van de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord krijg jij als supporter de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Ga naar www.MatchWornShirt.com en haal een stukje Arnhemse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

  - Lees verder
 2. Tim Matavz is back in business (video)

  Tim Matavz is back in business (video)

  Goaltjesdief Tim Matavz raakte eind september zwaar geblesseerd toen hij zijn kuitbeen brak in de uitwedstrijd bij Feyenoord. Inmiddels staat de spits weer op het veld en traint hij met de groep mee. Vitesse TV ging bij hem langs om te kijken hoe het met hem is.

  - Lees verder
 3. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O12 speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur O12. Dit duel wisten ze overtuigend te winnen met 5-0. Onderstaand een overzicht van alle uitslagen van afgelopen weekend.

  - Lees verder
 4. Dominant Jong Vitesse wint op bezoek bij Spakenburg

  Dominant Jong Vitesse wint op bezoek bij Spakenburg

  Jong Vitesse heeft afgelopen zaterdag drie punten meegenomen naar Arnhem. De ploeg van trainer Joseph Oosting was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en betaalde dit uit door twee keer te scoren en het eigen doel schoon te houden. Lars ten Teije en Hicham Acheffay waren de doelpuntenmakers voor de geel-zwarten.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu