1. Jong Vitesse laat dure punten liggen

  Jong Vitesse laat dure punten liggen

  Jong Vitesse heeft in de race om het kampioenschap in de Derde Divisie zondag dure punten laten liggen bij Jong De Graafschap. Op bezoek in Doetinchem verloor Jong Vitesse met 3-0 van de jonge Superboeren.

  - Lees verder
 2. Vitesse O19 revancheert zich in Gelderse derby

  Vitesse O19 revancheert zich in Gelderse derby

  Afgelopen weekend kwam een groot gedeelte van de Vitesse Voetbal Academie in actie. Vitesse O19 nam het in de Gelderse Derby op vs NEC/FC Oss O19. De jongens van Vitesse O15 ontvingen ADO Den Haag O15 en Vitesse O13 mocht aantreden vs de leeftijdsgenoten uit de hoofdstad.

  - Lees verder
 3. Geel-zwart feestje compleet na overwinning op Feyenoord

  Geel-zwart feestje compleet na overwinning op Feyenoord

  Vitesse heeft vanmiddag met 3-1 gewonnen van Feyenoord. Na ruim twintig minuten opende Tonny Vilhena de score in GelreDome. Op slag van rust trok captain Guram Kashia de stand gelijk. Na rust bleven de Arnhemmers strijdvaardig. Bryan Linssen zette Vitesse, na een rode kaart voor Basacikoglu, op voorsprong. In de slotfase schreef de aanvaller een tweede treffer op zijn naam, waardoor de drie punten in Arnhem bleven.

  - Lees verder
 4. Bezoek de Historische dagen in GelreDome

  Bezoek de Historische dagen in GelreDome

  Vitesse neemt de seizoenkaarthouders op woensdag 14 en donderdag 15 februari mee terug in de tijd! Op deze historische dagen zijn seizoenkaarthouders welkom om het totaal vernieuwde Vitesse-museum te bezoeken.

  - Lees verder
 5. Uitzending Vitesse TV (video)

  Uitzending Vitesse TV (video)

  Deze week in Vitesse TV verzorgt Edward Sturing de aftrap van het project Vitesse Werkt!, gaat de selectie met de zakelijke partners van Vitesse op de foto en spreken we met Henk Fraser over de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

  - Lees verder

image