1. Vitesse met 26 spelers naar Portugal

  Vitesse met 26 spelers naar Portugal

  Vitesse vertrekt vrijdag 3 januari 2020 voor het winterse trainingskamp naar Portugal. Hoofdtrainer Edward Sturing heeft in Alcantarilha de beschikking over 26 spelers. Voor Özgür Aktas, Brend Leeflang, Daan Huisman en Million Manhoef wordt het hun eerste trainingskamp. Routinier Roy Beerens sluit ook weer bij de selectie aan. Eli Dasa en Hilary Gong ontbreken daarentegen nog. Zij zijn nog herstellende van blessures

  - Lees verder
 2. Sturing nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Sturing nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Edward Sturing is de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De 56-jarige oefenmeester maakt de rest van het seizoen als hoofdtrainer af. Joseph Oosting blijft als assistent-trainer betrokken bij de A-selectie. Samen met Nicky Hofs en Raimond van der Gouw vormen zij de vernieuwde technische staf. Tim Cornelisse keert, zoals vooraf al afgesproken, terug bij de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 3. Eindejaarsoverzicht: een eerste seizoenshelft met pieken en dalen (video)

  Eindejaarsoverzicht: een eerste seizoenshelft met pieken en dalen (video)

  In de laatste uitzending van Vitesse TV voor het jaar 2019 kijken we terug op de eerste seizoenshelft van Vitesse. We blikken terug met Remko Pasveer, Max Clark en Oussama Tannane. Van de goede seizoenstart, het overlijden van DJ Superstar Dejan Curovic, de altijd bijzondere Airborne-wedstrijd tot aan de herfstdip en het vertrek van Leonid Slutskiy: het komt allemaal voorbij.

  - Lees verder
 4. Vitesse sluit eerste seizoenshelft winnend af (video)

  Vitesse sluit eerste seizoenshelft winnend af (video)

  Vitesse heeft de eerste seizoenshelft vanmiddag winnend afgesloten. In GelreDome werd er met 3-0 gewonnen van VVV-Venlo. Met een verwoestend hard schot zette Riechedly Bazoer de Arnhemmers op voorsprong. Niet veel later verdubbelde Tim Matazv de score. In de tweede helft wist kopspecialist Bryan Linssen het derde doelpunt van de middag op zijn naam te schrijven. Vitesse gaat door deze overwinning met een zesde plek op de ranglijst de winterstop in.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu