1. Vitesse na rust ten onder (video)

  Vitesse na rust ten onder (video)

  Vitesse heeft vanavond verloren van PSV. Waar de Arnhemmers al vroeg in de wedstrijd via Armando Broja op voorsprong kwamen, verzuimden ze in de eerste helft om de kansen af te maken. PSV kwam in het tweede bedrijf terug in de wedstrijd door een doelpunt van Donyell Malen. Het was Mario Gotze die het duel in de slotfase met twee goals besliste.

  - Lees verder
 2. Vitesse documentaire: Mancunian van geel en zwart (video)

  Vitesse documentaire: Mancunian van geel en zwart (video)

  Dit weekend neemt Vitesse het op tegen PSV. Daar treffen we oud Vitessenaar Raimond van de Gouw. De keeperstrainer maakte afgelopen zomer de overstap naar Eindhoven. In deze Vitesse-documentaire blikken we terug op de bijzondere carrière van Van der Gouw.

  - Lees verder
 3. Terugknokken naar oude niveau (video)

  Terugknokken naar oude niveau (video)

  In speelronde 23 staat voor Vitesse de uitwedstrijd tegen PSV op het programma. Het verschil tussen de nummers 2 en 4 is vijf punten. "PSV-uit is een mooie wedstrijd en we kijken er naar uit om een goede wedstrijd te spelen en ons daarmee terug te kunnen knokken", aldus verdediger Jacob Rasmussen.

  - Lees verder
 4. Head to head: PSV vs Vitesse

  Head to head: PSV vs Vitesse

  In speelronde 23 van de Eredivisie speelt Vitesse zondag 21 februari om 16.45 uur zijn wedstrijd tegen PSV in het Philips stadion. Hieronder enkele feiten en cijfers die horen bij deze wedstrijd.

  - Lees verder
 5. Nieuw veld in GelreDome

  Nieuw veld in GelreDome

  De grasmat in GelreDome wordt per direct vervangen. De afgelopen periode heeft de grasmat veel schade geleden. Omdat het speelveld op korte termijn niet sterk zou kunnen verbeteren, is besloten om deze te vervangen.

  - Lees verder