1. Head to head: FC Emmen vs Vitesse

  Head to head: FC Emmen vs Vitesse

  In de twaalfde speelronde van de Eredivisie gaan we op bezoek bij FC Emmen. Op zondag 3 november wordt er om 12.15 uur afgetrapt in stadion De Oude Meerdijk. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel tussen de club uit Drenthe en Vitesse.

  - Lees verder
 2. Keisuke Honda terug op de Nederlandse velden (video)

  Keisuke Honda terug op de Nederlandse velden (video)

  Keisuke Honda traint sinds deze week mee met het eerste elftal van Vitesse. De Japanse middenvelder werkte in het verleden samen met Mohammed Allach en Leonid Slutskiy. We spraken hem na zijn eerste training in Arnhem.

  - Lees verder
 3. 'Ken je teamgenoot' met Pasveer & Gong (video)

  'Ken je teamgenoot' met Pasveer & Gong (video)

  In deze aflevering van 'Ken je teamgenoot' beantwoorden Remko Pasveer en Hilary Gong vragen over elkaar. In de quiz komen we erachter hoe goed de twee Vitesse-spelers elkaar persoonlijke interesses en voorkeuren kennen.

  - Lees verder
 4. Kick-off Partnerclubs groot succes

  Kick-off Partnerclubs groot succes

  Vitesse is van en voor de regio. De club brengt de regio samen als het eerste team speelt, maar doet dat ook elke andere dag van de week. Voetbal is wat Vitesse verbindt. Dit doet Vitesse niet alleen, maar met zogeheten Partnerclubs. Op zaterdag 26 oktober, voorafgaand aan Vitesse – ADO Den Haag, vond een kick-off plaats in GelreDome. Bovendien verlengden maar liefst elf verenigingen de samenwerkingsovereenkomst en verwelkomde Vitesse vier nieuwe Partnerclubs. In de komende periode zetten nog meer amateurverenigingen uit de regio de samenwerking voort met Vitesse.

  - Lees verder
 5. Vitesse bekert door na zege op De Graafschap: 2-0 (video)

  Vitesse bekert door na zege op De Graafschap: 2-0 (video)

  Vitesse heeft zich met een 2-0 zege op De Graafschap verzekerd van de volgende ronde in de TOTO KNVB Beker. Oussama Darfalou en Nouha Dicko zorgden voor de doelpunten. Bij de Arnhemmers maakten doelman Kostas Lamprou en verdediger Tomas Hájek hun officiële debuut.

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu