1. Vitesse legt talentvolle Gyan de Regt vast

  Vitesse legt talentvolle Gyan de Regt vast

  Vitesse heeft met Gyan de Regt (17) overeenstemming bereikt over een tweejarig contract, met een optie voor een extra jaar. De uit Papendrecht afkomstige De Regt speelt sinds dit seizoen in de voetbalacademie en is speelgerechtigd voor Vitesse O18, maar maakte al meerdere malen zijn opwachting in Vitesse O21.

  - Lees verder
 2. Patrick Vroegh:

  Patrick Vroegh: "Ik wil laten zien wat ik kan" (video)

  De comeback van Bero is aanstaande, maar een andere middenvelder vierde afgelopen weekend al zijn rentree. En hoe. Patrick Vroegh viel zo’n tien minuten voor tijd in tegen Willem II en zette met een heerlijk afstandsschot de einduitslag op het scorebord. En dus zijn we benieuwd hoe het nu met Vroegh gaat.

  - Lees verder
 3. Vitesse gaat samenwerking aan met Spieren voor Spieren

  Vitesse gaat samenwerking aan met Spieren voor Spieren

  Vitesse en Spieren voor Spieren gaan per direct een samenwerking aan. De twee partijen slaan de handen ineen om samen spierziekten bij kinderen te verslaan. Er is een overeenkomst gesloten voor onbepaalde tijd, waarin Vitesse een bijdrage wil leveren aan de missie van Spieren voor Spieren. Aanvoerder en doelman Remko Pasveer is de trotse ambassadeur.

  - Lees verder
 4. Kennismaken met assistent-trainer Jan Fiesser (video)

  Kennismaken met assistent-trainer Jan Fiesser (video)

  Sinds deze zomer maakt assistent-trainer Jan Fiesser deel uit van de technische staf in Arnhem. Hij vertelt ons, in zijn woonplaats Oosterbeek, wie hij is, waar hij vandaan komt en wat het allérbelangrijkste is in zijn leven.

  - Lees verder