1. Vitesse in Portugal | Bilal Bayazit’s hotel tour (VIDEO)

  Vitesse in Portugal | Bilal Bayazit’s hotel tour (VIDEO)

  Het is inmiddels een soort traditie geworden, maar ook dit jaar neemt Vitesse-goalie Bilal Bayazit Vitesse TV mee voor een rondje langs de velden op het trainingskamp in Portugal. De Amsterdammer vertelt hoe het er aan toe gaat, maakt een praatje met de chef kok en laat zien hoe de kamers eruitzien.

  - Lees verder
 2. Vitesse in Portugal | Dagverslag vijf (VIDEO)

  Vitesse in Portugal | Dagverslag vijf (VIDEO)

  Dag vijf van het trainingskamp in Portugal is aangebroken voor de Arnhemse selectie. Net als voorgaande dagen is er ook vandaag weer een drukke agenda voor de spelers. In dagverslag vijf spreken we Maikel van der Werff over de intensiteit van het trainingskamp, en zien we hoe Edward Sturing op de golfbaan de strijd aangaat met onze aanvoerder.

  - Lees verder
 3. Vitesse in Portugal | Update met Marc van Hintum (VIDEO)

  Vitesse in Portugal | Update met Marc van Hintum (VIDEO)

  Technisch Directeur Marc van Hintum is samen met de spelersgroep afgereisd naar het zonnige Portugal, waar hij naast bekijken van de spelers druk bezig is met allerlei transferzaken. Vitesse TV ging in gesprek met de oud-Vitessenaar en besprak de eerste seizoenshelft, het blessureleed, transfers en zijn toekomstplannen.

  - Lees verder
 4. Vitesse niet opgewassen tegen VfL Wolfsburg (VIDEO)

  Vitesse niet opgewassen tegen VfL Wolfsburg (VIDEO)

  Vitesse heeft vanmiddag de eerste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Portugal verloren van VfL Wolfsburg. In Estádio Municipal de Albufeira werd het 3-0 voor de Duitsers door een eigen doelpunt van Danilho Doekhi en treffers van Daniel Ginczek en Admir Mehmedi.

  - Lees verder
 5. Musaba: 'Onwijs trots om erbij te zijn' (VIDEO)

  Musaba: 'Onwijs trots om erbij te zijn' (VIDEO)

  Richie Musaba is een van de talenten uit de Vitesse Voetbal Academie die deze week, na verschillende keren bij de wedstrijdselectie te hebben gezeten, ook aan mocht sluiten bij het trainingskamp van het eerste elftal in Portugal. Vitesse TV sprak met de jonge Vitessenaar.

  - Lees verder

image

Wintermuts

€ 24,95 Bestel nu