1. Uitzending Vitesse TV

  Uitzending Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV zie je hoe Technisch Directeur Mo Allach terugkeert bij Vitesse. Na een buitenlangs avontuur bij Maccabi Haifa is de beleidsman nu weer terug op het oude nest. Ook maken we een praatje met Tim Matavz. De goalgetter raakte in september zwaar geblesseerd toen hij zijn kuitbeen brak in het duel met Feyenoord. Inmiddels traint Matavz weer mee met de groep en dus vroegen we hem naar de afgelopen periode. Jong Vitesse kende afgelopen week een rustige tijd. Jong Vitesse reist aankomend weekend af naar Spakenburg. We blikken met trainer Oosting en Joeri Potjes vooruit op het duel. Ook het vlaggenschip van Vitesse komt aankomend weekend opnieuw in actie. Een makkelijk duel wordt het allermist, want Vitesse wacht het thuisduel met Feyenoord. We kijken met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matus Bero vooruit op de aanstaande wedstrijd.

  - Lees verder
 2. Slutskiy: “Kracht ligt voorin” (video)

  Slutskiy: “Kracht ligt voorin” (video)

  Vitesse treedt zondag aan tegen de huidige nummer drie: Feyenoord. De krachtmeting met de Rotterdammers begint om 14.30 uur in GelreDome. Vitesse TV kijkt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en middenvelder Matúš Bero vooruit op de wedstrijd.

  - Lees verder
 3. Met uw personeel naar Vitesse vs AZ

  Met uw personeel naar Vitesse vs AZ

  Op dinsdag 2 april a.s. staat de wedstrijd Vitesse vs AZ op de agenda. Deze wedstrijd is ideaal voor uw personeel en/of collega’s om de wedstrijd met elkaar – direct na het werk – te bezoeken!

  - Lees verder
 4. Geel-zwart feestje: Vitesse vs Feyenoord

  Geel-zwart feestje: Vitesse vs Feyenoord

  De topwedstrijd vs Feyenoord staat zondag 10 maart op het programma (aftrap 14.30 uur). Om er met z’n allen weer een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu