1. Loting TOTO KNVB Beker

  Loting TOTO KNVB Beker

  In de achtste finales van de TOTO KNVB Beker treffen de Arnhemmers Heracles Almelo. De uitwedstrijd wordt gespeeld op woensdag 22 januari. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt in Almelo.

  - Lees verder
 2. Vitesse op trainingskamp naar Portugal

  Vitesse op trainingskamp naar Portugal

  De selectie van Vitesse belegt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 januari 2020 een trainingskamp in Portugal. Uitvalsbasis tijdens het trainingskamp is, net zoals vorig jaar, Amendoeira Resort in de Algarve.

  - Lees verder
 3. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In aflevering 22 van Vitesse TV kijken we onder meer terug op het duel tegen ODIN ’59 in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. We spreken met Özgür Aktas, die in GelreDome zijn officiële debuut maakte voor Vitesse. Een paar dagen eerder tegen FC Twente was die eer weggelegd voor Yassin Oukili, ook al een speler uit de Voetbal Academie van Vitesse. Oukili praat ons in De Grolsch Veste bij over het bijzondere moment. Verder volgen we de line-up in Enschede, waarin maar liefst drie broertjes meelopen. Tot slot gaan Tim Matavz en Navarone Foor op bezoek bij Playing For Success en blikken we vooruit op het thuisduel tegen VVV-Venlo, de laatste van 2019.

  - Lees verder
 4. "We moeten er zondag ook weer klaar voor zijn" (video)

  In de achttiende en tevens laatste speelronde voor de winterstop ontvangt Vitesse VVV-Venlo in GelreDome. Op zondag 22 december wordt er om 16.45 uur afgetrapt. Na de overwinning op FC Twente (0-3) en bekerwinst op Odin ’59 (4-0) willen de Arnhemmers het jaar goed afsluiten met een driepunter. We blikken vooruit met interim-trainer Joseph Oosting en verdediger Danilho Doekhi op het treffen met de Venlonaren.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu