1. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In de zevende aflevering van Vitesse TV spreken we met Nouha Dicko. De aanvaller kwam vlak voor het verstrijken van de transferdeadline op huurbasis over van Hull City. Daarnaast kijken we met technisch directeur Mo Allach terug op de afgelopen transferperiode. Verder zijn we in Koninklijke Burgers'Zoo bij de eerste businessclub-bijeenkomst van dit seizoen en zien we Vitesse in een oefenduel in actie vs sc Heerenveen.

  - Lees verder
 2. Ben jij klaar voor de Airborne-wedstrijd?

  Ben jij klaar voor de Airborne-wedstrijd?

  Over precies twee weken staat de traditionele Airborne-wedstrijd vs Fortuna Sittard op het programma. Aftrap is om 20.45 uur. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties. Kortom, ben erbij in GelreDome om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.

  - Lees verder
 3. Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand augustus

  Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand augustus

  De Vitesse Voetbal Academie kiest voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw iedere maand een speler uit die zich 'Talent van de Maand' mag noemen. Voor de maand augustus zijn dit Yassin Oukili (bovenbouw, O19), Stef Vullinghs (middenbouw, O14) en Silvan Peet (onderbouw, O9). Van harte gefeliciteerd!

  - Lees verder
 4. Speciale actie voor GelrePas-houders

  Speciale actie voor GelrePas-houders

  Vitesse heeft voor inwoners van de gemeente Arnhem, Rheden, Westervoort, Duiven en Zevenaar, die beschikken over een GelrePas, een speciale actie. Tegen een zeer goedkoop tarief kun jij maar liefst tien wedstrijden bijwonen van Vitesse in GelreDome. Want wij vinden dat voetbal een feestje moet zijn voor iedereen.

  - Lees verder

image

Uitshirt jr

€ 64,95 Bestel nu