1. Seizoensoverzicht 2019|2020 (video)

  Seizoensoverzicht 2019|2020 (video)

  Met Bryan Linssen, Danilho Doekhi, Patrick Vroegh en Edward Sturing blikken we terug op het seizoen 2019-2020. We bespreken onder andere de goede seizoenstart, het vertrek van Leonid Slutskiy en het bijzondere eind door de coronacrisis, maar natuurlijk ook nog veel meer.

  - Lees verder
 2. Invulling trainers Vitesse Voetbal Academie seizoen 2020|2021

  Invulling trainers Vitesse Voetbal Academie seizoen 2020|2021

  Het is bijna zomerstop voor de teams van de Vitesse Voetbal Academie. In maart kwam het seizoen abrupt ten einde door toedoen van het coronavirus. In de afgelopen weken konden de teams weer het veld op en is er onder andere al in de nieuwe samenstellingen getraind. De Vitesse Voetbal Academie gaat door tot eind juni, maar inmiddels gaat de blik al op volgend seizoen.

  - Lees verder
 3. (Oud-)spelers steunen club en nemen ruim honderd seizoenkaarten af

  (Oud-)spelers steunen club en nemen ruim honderd seizoenkaarten af

  Onlangs zijn wij gestart met de seizoenkaartcampagne ‘Motten ze Dan’. De afgelopen periode hebben wij veel positieve reacties gehad vanuit supporters, partners en businessclub-leden. Het is fantastisch om te zien dat al bijna 2.500 Vitessenaren hun seizoenkaart hebben verlengd! Je seizoenkaart verlengen kan nog altijd via www.geelswert.nl.

  - Lees verder
 4. Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Vitesse is verheugd om te kunnen melden dat de club vanaf aankomend seizoen verbonden is aan BMW, MINI en premium partner Ekris. Vitesse en Ekris gaan een samenwerking aan voor de lange termijn.

  - Lees verder
 5. De techniek achter video-analyse (video)

  De techniek achter video-analyse (video)

  In deze vlogserie geeft eSporter Paskie Rokus je een kijkje achter de schermen bij Vitesse. In samenwerking met Moba, partner van Vitesse eSports, gaat hij op zoek naar de techniek achter voetbal. In de tweede vlog gaat Paskie in gesprek met oud-voetballer en keeperstrainer Raimond van der Gouw over ‘De techniek achter video-analyse’.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu