1. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O15 gaat proberen haar koppositie te behouden, daarvoor moet het FC Twente O16 zien te verslaan. Onderstaand een overzicht van de wedstrijden die komend weekend worden gespeeld.

  - Lees verder
 2. Serero reikt Academie-talent van de Maand februari uit

  Serero reikt Academie-talent van de Maand februari uit

  Bij de Vitesse Voetbal Academie worden er iedere maand drie spelers beloond met de titel ‘Talent van de Maand’. Februari is voorbij en daarom zijn er drie nieuwe talenten die deze prijs verdienen. Serero overhandigde de certificaten aan de talenten. Simon was vanwege griep helaas afwezig. Onderstaand de winnaars van de afgelopen maand.

  - Lees verder
 3. Allach keert terug als technisch directeur (video)

  Allach keert terug als technisch directeur (video)

  Mo Allach keert bij Vitesse terug als technisch directeur. Allach werkte tussen 2013 en 2017 al ruim vier jaar in Arnhem. Na een periode bij het Israëlische Maccabi Haifa keert Allach (45) nu weer terug bij de club waarmee hij in 2017 de KNVB Beker won.

  - Lees verder
 4. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Er stonden afgelopen weekend weinig wedstrijden op het programma voor Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O13 leverde een knappe prestatie door de halve finale van de beker te bereiken. Sparta Rotterdam O13 werd met 1-0 verslagen.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu