1. Kleedkamerpraat Clark en Thelander (video)

  Kleedkamerpraat Clark en Thelander (video)

  In de laatste aflevering van kleedkamerpraat komen we erachter wie het meest kinderachtig is, wie verliefd is op zijn telefoon en wie altijd te laat komt. Rasmus Thelander en Max Clark geven je de antwoorden.

  - Lees verder
 2. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV zie je hoe Tim Matavz langsgaat bij Rijnstate. De spits kampte lang met een ernstige blessure, en is mede door de chirurgen bij het Rijnstate Ziekenhuis terug op het veld. Ook zie je de tweede aflevering van Paskie VS Papendal. Dit keer nam hij het op tegen Bo Kramer, professioneel speelster voor Team NL. Daarnaast was de voltallige selectie aanwezig bij de Vitesse Kids Club Dag. Bij het Nederlands Openlucht museum werden de jongste Vitessenaren voorzien van de nodige handtekeningen en foto’s.

  - Lees verder
 3. Paskie vs Papendal #2 (video)

  Paskie vs Papendal #2 (video)

  In het tweede deel van Paskie vs Papendal neemt de eSporter van Vitesse het op tegen rolstoelbasketbalster Bo Kramer. Wie wint er?

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O14 is het enige team van de Vitesse Voetbal Academie dat dit weekend in actie komt. De ploeg van Richard van der Lee heeft een teamuitje in Londen.

  - Lees verder
 5. Tim Matavz bedankt Rijnstate (video)

  Tim Matavz bedankt Rijnstate (video)

  Na een zware blessure staat Tim Matavz gelukkig weer op het veld. De spits kreeg tijdens zijn revalidatie veel hulp van onder andere orthopeed Dennis Kok. Matavz zocht hem op in Rijnstate om hem te bedanken.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu