1. Vitesse maakt achterstand ongedaan bij Willem II: 1-3 (video)

  Vitesse maakt achterstand ongedaan bij Willem II: 1-3 (video)

  Vitesse heeft de zesde zege in zeven competitieduels geboekt. Op bezoek bij Willem II draaiden de Arnhemmers na rust een achterstand om via goals van Loïs Openda, Armando Broja en Patrick Vroegh: 1-3. Door de overwinning beleeft Vitesse de beste seizoensstart sinds seizoen 1993|1994.

  - Lees verder
 2. In Memoriam: oud-speler Dick Mulderij

  In Memoriam: oud-speler Dick Mulderij

  Oud-speler en voormalig jeugdtrainer Dick Mulderij is op 27 oktober overleden. De geboren Apeldoorner kwam tussen 1975 en 1980 vijf seizoenen uit voor Vitesse. Ook was hij jeugdtrainer in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Touré:

  Touré: "Vol vertrouwen, maar gefocust" (video)

  Vitesse gaat op zaterdag 31 oktober op bezoek bij Willem II. In Tilburg wordt er om 21.00 uur afgetrapt. De Arnhemmers willen de knappe zege op PSV (2-1) uiteraard een vervolg geven met een driepunter in het Koning Willem Stadion. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en middenvelder Idrissa Touré.

  - Lees verder
 4. Head to Head: Willem II vs Vitesse

  Head to Head: Willem II vs Vitesse

  In de zevende speelronde van de Eredivisie gaat Vitesse op bezoek bij Willem II. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zaterdag 31 oktober (21.00 uur) in het Koning Willem II Stadion.

  - Lees verder
 5. Interview met Vitesse Hattrick-coaches Adil en Ilias

  Interview met Vitesse Hattrick-coaches Adil en Ilias

  Naast dat deze maand het Vitesse Hattrick seizoen 2020/2021 gestart is, zal ook de Vitesse Hattrick-coachopleiding starten. Binnen deze opleiding zijn jongeren uit de wijk een jaar lang trainer van een Vitesse Hattrick-team. Het doel van dit project is om jongeren een kans te geven voor een eerste stap in hun maatschappelijke carrière. Met de Vitesse Hattrick-coachopleiding hopen we de afstand naar een baan in het sociaal-maatschappelijke- of sportieve werkveld te verkleinen voor de deelnemers. Coaches Adil en Ilias vertellen in een kort interview wat hun ervaringen zijn.

  - Lees verder