1. Matus Bero is gelukkig in Arnhem (video)

  Matus Bero is gelukkig in Arnhem (video)

  Middenvelder Matus Bero speelt nu twee seizoenen in het geelzwart. De Slowaak groeide uit tot een vaste kracht in de Arnhemse equipe. We spreken hem in zijn eigen achtertuin over de eerste twee jaren in Nederland, de ontwikkeling die hij in de Eredivisie doormaakte en de dromen die hij heeft.

  - Lees verder
 2. Hofs en Cornelisse trainersduo Vitesse O21

  Hofs en Cornelisse trainersduo Vitesse O21

  Nicky Hofs en Tim Cornelisse staan vanaf komend seizoen aan het roer van Vitesse O21. Hofs, die als eindverantwoordelijke aan de slag gaat, was de afgelopen drie seizoenen assistent-trainer bij het eerste elftal. Ook Cornelisse is al jarenlang als trainer verbonden aan Vitesse, waarvan afgelopen seizoen als trainer van Vitesse O16. Hofs en Cornelisse werkten in december 2019 kort samen als assistent-trainers, toen Joseph Oosting interim-hoofdtrainer was van de A-selectie.

  - Lees verder
 3. De techniek achter Inmotio (video)

  De techniek achter Inmotio (video)

  In deze vlogserie geeft eSporter Paskie Rokus je een kijkje achter de schermen bij Vitesse. In samenwerking met Moba, partner van Vitesse eSports, gaat hij op zoek naar de techniek achter voetbal. De vlogserie wordt afgetrapt met 'De techniek achter Inmotio'.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu