1. Vitesse lijdt eerste nederlaag in 2018

  Vitesse lijdt eerste nederlaag in 2018

  In een midweeks duel verloor Vitesse met 1-0 van ADO Den Haag. Kort na rust braken de Hagenezen slim door en was het Sheraldo Becker die de score opende. Vittesse creëerde zelf genoeg kansen om de scoren gelijk te trekken, maar kregen het niet voor elkaar om de bal in het doel te schieten.

  - Lees verder
 2. Laatste kans! Vitesse Clubactie

  Laatste kans! Vitesse Clubactie

  Vitesse speelt op zaterdag 17 februari tegen Excelsior. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Vitesse nodigt alle amateurverenigingen van harte uit om deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief te beleven.

  - Lees verder
 3. Vitesse maakt zich op voor de topper vs Feyenoord (video)

  Vitesse maakt zich op voor de topper vs Feyenoord (video)

  Vitesse neemt het zondagmiddag in GelreDome op tegen regerend landskampioen Feyenoord. Vitesse verloor donderdagavond met 1-0 vs ADO Den Haag en raakte daarmee de ongeslagen status in 2018 kwijt. Na deze nederlaag wil de ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser de draad weer oppakken en een goed resultaat neerzetten.

  - Lees verder
 4. Vitesse Voetbalschool: 13 & 14 februari

  Vitesse Voetbalschool: 13 & 14 februari

  Wil jij voetballen op Papendal? Meedoen aan een eSports-clinic, een potje footgolf & een stadiontour? Geef je dan op voor het Vitesse Voetbalkamp op dinsdag 13 en woensdag 14 februari.

  - Lees verder
 5. Vitesse met Thomas Buitink naar Den Haag (video)

  Vitesse met Thomas Buitink naar Den Haag (video)

  Vitesse neemt het donderdagavond in Den Haag op vs ADO Den Haag. De Hagenezen doen het dit seizoen naar behoren in de Eredivisie en bekleden momenteel met 28 punten de tiende plaats op de ranglijst. De kans is groot dat Luc Castaignos de spitspositie gaat bekleden.

  - Lees verder

image