1. Vitesse gearriveerd in Roemenië

  Vitesse gearriveerd in Roemenië

  Op dinsdagavond kwam de 20-koppige selectie aan in Roemenië. Na een training op Papendal en een vlucht van ongeveer vier uur, kwam de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy rond 23.00 uur plaatselijke tijd aan in het hotel.

  - Lees verder
 2. Vitesse met twintig spelers naar Roemenië

  Vitesse met twintig spelers naar Roemenië

  Vitesse reist dinsdagmiddag met twintig spelers af naar Roemenië voor de Europese ontmoeting met FC Viitorul. Woensdag wordt er getraind en vindt de persconferentie plaats. Op donderdag 26 juli wordt om 18.00 uur lokale tijd (17.00 uur Nederlandse tijd) afgetrapt voor de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de UEFA Europa League.

  - Lees verder
 3. Het geel swert hart van Bert Hesseling (video)

  Het geel swert hart van Bert Hesseling (video)

  Samen met seizoenkaarthouders en leden van de Business Club Vitesse-GelreDome zijn we Arnhem in gegaan om te ontdekken wat Vitesse voor hen betekent. We gingen op zoek naar hun mooiste Vitesse-moment van afgelopen seizoen. In deze video het geel swert hart van Bert Hesseling van WerkTalent.

  - Lees verder
 4. Het geel swert hart van... (video)

  Het geel swert hart van... (video)

  Samen met seizoenkaarthouders zijn we Arnhem in gegaan om te ontdekken wat Vitesse voor hen betekent. We gingen op zoek naar hun mooiste Vitesse-moment van afgelopen seizoen. In deze video het geel swert hart van Glenn Frieling.

  - Lees verder

image

image

image