1. Ongeslagen status behouden in GelreDome (video)

  Ongeslagen status behouden in GelreDome (video)

  Na een spannend, koud, maar uiteindelijk verwarmend midweeks bekerduel is het weer tijd voor de Eredivisie. In GelreDome spelen de Arnhemmers zondag tegen de nummer 7, FC Twente. Beide ploegen stonden dit seizoen nog niet eerder tegenover elkaar. “De zege in de beker kan een omslag voor de ploeg zijn na een mindere periode”, sprak trainer Letsch vanaf de winterse trainingsaccommodatie.

  - Lees verder
 2. Head to head: Vitesse vs FC Twente

  Head to head: Vitesse vs FC Twente

  In speelronde 22 van de Eredivisie speelt Vitesse zondag om 16.45 uur in eigen huis tegen FC Twente. Hieronder enkele feiten en cijfers die horen bij deze wedstrijd.

  - Lees verder
 3. In Memoriam: Ton Straver

  In Memoriam: Ton Straver

  Ton Straver, jarenlang vrijwilliger bij Vitesse, is afgelopen woensdag geheel onverwachts overleden. Ton is 74 jaar geworden.

  - Lees verder
 4. Het zit in de genen: Riga & Jesaja Mustapha (video)

  Het zit in de genen: Riga & Jesaja Mustapha (video)

  In een nieuwe aflevering van ‘Het zit in de genen’ spreken we met Riga en Jesaja Mustapha. Vader Riga was succesvol in de Arnhemse jeugdopleiding en kwam uiteindelijk tot 43 officiële duels in het geel-zwart. Ook zijn zoon Jesaja schittert al een aantal jaren in de Vitesse Voetbal Academie. Beide aanvallers, maar wie is nou eigenlijk de beste?

  - Lees verder
 5. Vitesse bereikt halve finale TOTO KNVB Beker (video)

  Vitesse bereikt halve finale TOTO KNVB Beker (video)

  Vitesse bekert verder na de overwinning op Excelsior vanavond. In Rotterdam werd er met 0-1 gewonnen van de Kralingers. In de blessuretijd was het Lois Openda die de treffer van de avond op zijn naam mocht schrijven. De Arnhemmers bereiken daarmee de halve finale van het bekertoernooi.

  - Lees verder