1. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  De eerste competitiewedstrijden voor de Vitesse Voetbal Academie staan voor de deur. Voor Vitesse O11 staat de derby tegen N.E.C. op het programma op Papendal. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden die er door de jeugdteams worden gespeeld.

  - Lees verder
 2. Vitesse speelt in oefenduel gelijk vs sc Heerenveen: 1-1 (video)

  Vitesse speelt in oefenduel gelijk vs sc Heerenveen: 1-1 (video)

  Vitesse heeft in een oefenwedstrijd zonder haar internationals, maar aangevuld met spelers uit de Vitesse Voetbal Academie, met 1-1 gelijkgespeeld vs sc Heerenveen. De Friezen kwamen in de tweede helft op voorsprong via een afstandsschot van Joey Veerman. Iets minder dan tien minuten later kopte Özgür Aktas de gelijkmaker tegen de touwen. Dat bleek ook de eindstand. Bij Vitesse maakten Nouha Dicko en jeugdspelers Enrico Hernandez, Roy Kuijpers en Younes Zakir hun officieuze debuut.

  - Lees verder
 3. Overzicht Vitesse-internationals

  Overzicht Vitesse-internationals

  Diverse spelers van Vitesse vliegen deze week uit voor interlandverplichtingen, waaronder kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020. Hieronder een overzicht van alle Vitesse-spelers die zijn opgeroepen.

  - Lees verder
 4. Directie-update: Mo Allach over de transferwindow (video)

  Directie-update: Mo Allach over de transferwindow (video)

  De eerste vijf wedstrijden in de Eredivisie zitten erop. Vitesse is met elf punten nog ongeslagen en daarmee zelfs voorlopig koploper. Daarnaast sloot afgelopen maandagavond de transferwindow. Vitesse handelde op de slotdag met het vertrek van Kara en het aantrekken van aanvaller Nouha Dicko en doelman Jamal Blackman. In de derde directie-update van dit seizoen vertelt technisch directeur Mo Allach hoe de transferwindow is verlopen en welke keuzes en afwegingen zijn gemaakt.

  - Lees verder

image

Uitshirt jr

€ 64,95 Bestel nu