1. Edward Sturing actief in scouting en voetbalacademie

  Edward Sturing actief in scouting en voetbalacademie

  Edward Sturing is vanaf komend seizoen actief in de scouting en binnen de Vitesse Voetbal Academie. De 56-jarige Sturing gaat zich onder meer bezig houden met talentontwikkeling en hij gaat jeugdtrainers bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling.

  - Lees verder
 2. Raimond van der Gouw tekent tweejarig contract

  Raimond van der Gouw tekent tweejarig contract

  Keepers-en assistent-trainer Raimond van der Gouw (56) heeft een tweejarig contract ondertekend. Van der Gouw maakt al sinds 2009 onderdeel uit van de technische staf van het eerste elftal. De oud-doelman speelde tussen 1988 en 1996 meer dan 250 wedstrijden voor Vitesse. Ook kwam de sluitpost uit voor onder meer Manchester United.

  - Lees verder
 3. Vitesse tekent contract met de Enk Groen & Golf voor onderhoud voetbalvelden

  Vitesse tekent contract met de Enk Groen & Golf voor onderhoud voetbalvelden

  Vitesse en de Enk Groen & Golf hebben vandaag een driejarige overeenkomst getekend voor het onderhoud van de velden van Vitesse. Het gaat om twee kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden op de trainingsaccommodatie op Papendal en het wedstrijdveld in GelreDome. De Enk krijgt de opdracht om in samenwerking met het facilitair management, de technische staf en de spelers de kwaliteit van de speelvelden op het hoogst mogelijke niveau te hebben en te houden.

  - Lees verder
 4. Armando Obispo eerste aanwinst

  Armando Obispo eerste aanwinst

  Armando Obispo is de eerste aanwinst voor Vitesse. De 20-jarige verdediger komt komend seizoen op huurbasis over van PSV en sluit zondag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen direct aan.

  - Lees verder
 5. Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  De KNVB heeft het competitieprogramma van seizoen 2019|2020 definitief vastgesteld. Vitesse opent het seizoen met een thuiswedstrijd vs regerend landskampioen Ajax op zaterdag 3 augustus, aanvang 18.30 uur. De jaarlijkse Airborne-wedstrijd wordt op zaterdag 21 september gespeeld vs Fortuna Sittard (aanvang 20.45 uur).

  - Lees verder

image

Thuisshirt sr

€ 69,95 Bestel nu