1. Update: Vitesse Sfeervak op Theo Bos-tribune (Zuid)

  Update: Vitesse Sfeervak op Theo Bos-tribune (Zuid)

  Onlangs presenteerden Vitesse en de supporters van de Theo Bos-tribune (Zuid) een nieuw concept: het sfeervak. De afgelopen maanden heeft Vitesse, op verzoek van de diverse supportersgroepen en in samenwerking met de lokale autoriteiten, gewerkt aan de totstandkoming van het sfeervak. In het sfeervak komen diverse geselecteerde supportersgroepen bij elkaar met als gezamenlijk doel de sfeer op de Theo Bos-tribune en in GelreDome te verhogen. Het sfeervak wordt bij de eerste thuiswedstrijd van seizoen 2018|2019 in gebruik genomen.

  - Lees verder
 2. Vitesse plaatst zich voor finale van de play-offs

  Vitesse plaatst zich voor finale van de play-offs

  Vitesse heeft zich zaterdag in de return vs ADO Den Haag verzekerd van een plaats in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Tim Matavz en Mason Mount tekenden voor de Arnhemse doelpunten. Abdenasser El Khayati scoorde namens de Hagenezen.

  - Lees verder
 3. Sturing: “We moeten scherp zijn” (video)

  Sturing: “We moeten scherp zijn” (video)

  Vitesse maakt zich op voor de return van de halve finale in de play-offs om Europees voetbal. De ploeg van interim-hoofdtrainer Edward Sturing neemt het zaterdag 12 mei in GelreDome op vs ADO Den Haag. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie week 19

  Programma Vitesse Voetbal Academie week 19

  Het seizoen van de Vitesse Voetbal Academie nadert haar einde. Vitesse O19 neemt het zaterdag op vs ADO Den Haag O19. Vitesse O17 kan mogelijk kampioen worden vs NAC Breda O17 en ook Vitesse O16 reist af naar Den Haag om het op te nemen vs ADO Den Haag O16. Bekijk het volledige programma hieronder:

  - Lees verder
 5. Hattrick Mount in 2-5 overwinning vs ADO Den Haag

  Hattrick Mount in 2-5 overwinning vs ADO Den Haag

  Vitesse heeft een goede slag geslagen in de eerste wedstrijd van de play-offs om Europees voetbal. In Den Haag werd ADO met 2-5 verslagen. Grote man was Mason Mount met een hattrick. Ook Tim Matavz en Bryan Linssen scoorden. Namens de Hagenezen scoorde Nasser El Khayati.

  - Lees verder

image