1. Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo

  Head to head: Vitesse vs VVV-Venlo

  In de achttiende speelronde en tevens laatste competitiewedstrijd van 2019 ontvangt Vitesse VVV-Venlo in GelreDome. Het competitieduel begint zondag 22 december om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder. Dit zijn de feiten en cijfers bij de wedstrijd tussen Vitesse en VVV-Venlo.

  - Lees verder
 2. Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse is van en voor de regio. Met trots kunnen we dan ook melden dat DHL zich verbindt aan Vitesse: de wereldwijde marktleider in de logistiek, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. In Arnhem heeft de e-commerce divisie DHL Parcel twee belangrijke vestigingen, bij elkaar goed voor meer dan 500 medewerkers.

  - Lees verder
 3. Nieuw: het Vitesse Abonnement

  Nieuw: het Vitesse Abonnement

  Samen Geel Swert! Daarom hebben we in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar nieuwe producten die aansluiten bij de behoefte van jullie, onze supporters. Na een enquête en verschillende gesprekken hebben wij samen met jullie een nieuw product ontwikkeld: het Vitesse Abonnement. Dit product gaan we aankomend half jaar testen.

  - Lees verder
 4. Vitesse start met scholingsmomenten voor Partnerclubs

  Vitesse start met scholingsmomenten voor Partnerclubs

  Sinds dit seizoen is Vitesse gestart met het samenwerken met zogeheten Partnerclubs. Na een succesvolle kick-off in oktober is Vitesse volop bezig om amateurverenigingen in de regio Oost-Nederland mee te nemen in de visie van de club. Momenteel hebben tientallen amateurverenigingen zich als Partnerclub aangesloten bij de Arnhemmers. Op maandag 27 januari 2020 neemt Vitesse deze Partnerclubs voor het eerst mee in de praktijk, door middel van een scholingsmoment. Thema op deze avond is ‘De visie op de onderbouw’.

  - Lees verder
 5. Officiële debuut van Özgür Aktas (video)

  Officiële debuut van Özgür Aktas (video)

  Niet alleen jeugdproduct Oukili maakte in de afgelopen week zijn officiële debuut voor Vitesse, ook voor Özgür Aktas was die eer weggelegd. De centrale verdediger mocht tegen ODIN ’59 in de slotfase invallen voor Danilho Doekhi.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu