1. Vitesse Hattrick seizoen 2020/2021 gestart

  Vitesse Hattrick seizoen 2020/2021 gestart

  De Vitesse Hattrick-competitie is afgetrapt in alle deelnemende wijken. In oktober zijn in zeven wijken in Arnhem de trainingen begonnen. De deelnemende wijken van dit jaar zijn Klarendal, Geitenkamp, Malburgen, De Laar, Schuytgraaf, Presikhaaf en Arnhem-Midden. Op deze manier proberen we de samenwerking in de wijk te stimuleren. Voetbal verbindt en dat geldt ook voor Vitesse Hattrick. Het programma brengt partijen, kinderen en professionals samen.

  - Lees verder
 2. Vitesse GOALS start op vijf scholen in Arnhem

  Vitesse GOALS start op vijf scholen in Arnhem

  Het gezondheidsprogramma Vitesse GOALS is deze maand weer gestart op vier basisscholen in Arnhem. Oude bekenden zoals de Johannesschool, de Margarethaschool en ’t Kunstrijk maken weer hun opwachting in de periode na de herfstvakantie tot aan de kerstvakantie. Daarnaast zullen ook nieuwkomers De Witte Vlinder en de Paulusschool de komende acht weken aan de slag gaan met een gezonde leefstijl.

  - Lees verder
 3. Directie-update: ‘Verbinding belangrijk, juist nu’

  Directie-update: ‘Verbinding belangrijk, juist nu’

  Het was een bijzonder weekend waarbij het records regende. Met als absoluut hoogtepunt de 2-1 overwinning op PSV en daarmee de gedeelde koppositie. In een nieuwe directie-update gaat algemeen directeur Pascal van Wijk in op de actualiteiten.

  - Lees verder
 4. Kennismaken met Maxi Wittek (video)

  Kennismaken met Maxi Wittek (video)

  Geboren en getogen in Beieren en sinds dit seizoen neergestreken in Arnhem: Maxi Wittek kent weinig aanpassingsproblemen in Nederland en speelde zich geruisloos in het basiselftal van Vitesse. Tijd om kennis te maken met onze nieuwe linksback.

  - Lees verder
 5. Historische overwinning op PSV in GelreDome (video)

  Historische overwinning op PSV in GelreDome (video)

  Vitesse won dit weekend met 2-1 van PSV. De drie punten bleven daardoor in Arnhem en het team van hoofdtrainer Thomas Letsch neemt daarmee, samen met Ajax, de eerste positie op de ranglijst in. Maar dat was niet alles. De zege op PSV betekende ook het einde van een vloek. Nog nooit won Vitesse in GelreDome van de Eindhovenaren. Tot dit weekend... Na 23 jaar werd PSV verslagen. Een extra bijzondere overwinning.

  - Lees verder