1. Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Nog een kleine week te gaan en dan start seizoen 2019|2020 officieel met de eerste training op Papendal (zondag 23 juni). Een goed moment voor algemeen directeur Pascal van Wijk om een update te geven over hoe de club er voor staat. Tijdens de traditionele en jaarlijkse afsluitende barbecue voor personeel en vrijwilligers van Vitesse, die afgelopen week plaatsvond, zijn zij reeds bijgepraat. Tijd om de informatie ook te delen met de geel-zwarte achterban.

  - Lees verder
 2. Stafindeling Vitesse Voetbal Academie 2019|2020

  Stafindeling Vitesse Voetbal Academie 2019|2020

  Voor de teams uit de Vitesse Voetbal Academie is het bijna zomerstop. Met kampioenschappen van Vitesse O15 en Vitesse O8 heeft de academie verschillende successen kunnen vieren. Ook maakten oud-jeugdspelers Thomas Buitink en Richie Musaba hun debuut in de Eredivisie en wisten zij zelfs al trefzeker te zijn in het eerste elftal. Hieronder vind je een overzicht van de indeling van de staf binnen de Vitesse Voetbal Academie voor volgend seizoen.

  - Lees verder
 3. Informatiebijeenkomst regiotrainingen Vitesse

  Informatiebijeenkomst regiotrainingen Vitesse

  Vitesse gaat vanaf komend seizoen de regio in om bij geselecteerde amateurclubs trainingen te verzorgen voor de jongste jeugd. Afgelopen seizoen had Vitesse nog een eigen O8-team in de competitie. Maandagavond vond er op Papendal een informatiebijeenkomst plaats met geïnteresseerde amateurverenigingen uit de regio.

  - Lees verder
 4. Update: overzicht Vitesse-internationals

  Update: overzicht Vitesse-internationals

  Voor de meeste Vitesse-spelers is het zomerstop, maar een aantal Vitessenaren kwam in actie voor hun nationale team afgelopen dagen. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden.

  - Lees verder
 5. Doe jij mee aan een Vitesse Voetbal- of Keeperskamp?

  Doe jij mee aan een Vitesse Voetbal- of Keeperskamp?

  In de zomervakantie organiseert Vitesse voor de jeugd in Arnhem en omgeving vier Vitesse Voetbalkampen. De Voetbalkampen voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar, worden georganiseerd bij verschillende convenantclubs van Vitesse

  - Lees verder

image

Thuisshirt sr

€ 69,95 Bestel nu