1. Sterke tweede helft bezorgt Vitesse derde winst op rij

  Sterke tweede helft bezorgt Vitesse derde winst op rij

  Vitesse heeft zaterdagavond met 4-1 weten te winnen van hekkensluiter NAC Breda. Giovanni Korte zette de bezoekers voor rust nog op een 0-1 voorsprong, maar in de tweede helft bogen de Arnhemmers de stand volledig om. Doelpunten waren er van Thomas Buitink, Maikel van der Werff, Alexander Büttner en Matus Bero.

  - Lees verder
 2. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV hebben we een uitgebreid interview met Arnold Kruiswijk. De verdediger van Vitesse beëindigt na een slepende rugblessure zijn actieve carrière. Ook zie je een nieuwe aflevering van Kleedkamerpraat, dit keer met Alexander Büttner en Navarone Foor. Vitesse heeft na een wat wisselvallige periode de lijn omhoog ingezet en wist de afgelopen twee wedstrijden winnend af te sluiten. Aankomend weekend staat er een thuiswedstrijd tegen NAC Breda op het programma. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en verdediger Max Clark vooruit op het duel.

  - Lees verder
 3. Vitesse en Droomparken volgend seizoen verder in andere rol

  Vitesse en Droomparken volgend seizoen verder in andere rol

  Hoofdsponsor Droomparken en Vitesse blijven volgend seizoen met elkaar samenwerken, maar in een andere rol dan die van hoofdsponsor. Droomparken en Vitesse bezegelden vorige zomer op Droompark de Zanding in Otterlo het hoofdsponsorschap. De twee partijen trokken intensief met elkaar op, met verschillende activaties voor diverse doelgroepen tot gevolg.

  - Lees verder
 4. Arnold bedankt! (video)

  Arnold bedankt! (video)

  Arnold Kruiswijk zet na dit seizoen een punt achter zijn actieve voetbalcarrière. De 34-jarige Groninger kampt met een slepende rugblessure, waardoor de verdediger genoodzaakt is de voetbalschoenen deze zomer aan de wilgen te hangen.

  - Lees verder

Presentatiejack 18|19

€ 55,97 Bestel nu