1. Partner en shirtsponsor Prins Petfoods steunt Vitesse met contractverlenging voor extra jaar

  Partner en shirtsponsor Prins Petfoods steunt Vitesse met contractverlenging voor extra jaar

  Vitesse beleeft een uiterst zware periode door de coronacrisis. Gelukkig kan de club bouwen op haar supporters, partners en sponsoren. Na de meest succesvolle start van de seizoenkaartcampagne ooit, hebben wij namelijk wederom goed nieuws te melden. En wel met Prins Petfoods. Het familiebedrijf uit Veenendaal verlengde eerder dit jaar al voor een extra seizoen, maar de partner en shirtsponsor tekent nu bij voor nog een jaar. Want Prins Petfoods, al sinds 2015 verbonden aan Vitesse, wil in deze moeilijke tijd juist achter de club staan. Door de contractverlenging blijven Prins Petfoods en Vitesse tot en met 2021|2022 met elkaar samenwerken.

  - Lees verder
 2. Uitspraak kort geding

  Uitspraak kort geding

  De rechter heeft een uitspraak gedaan naar aanleiding van het kort geding van maandag 25 mei 2020. De rechter bevestigt in het vonnis het standpunt van Vitesse, dat de coronapandemie een gebrek is dat voor Vitesse kan leiden tot een recht op vermindering van de huurprijs. Omdat de exacte gevolgen van de crisis op dit moment nog niet voldoende duidelijk zijn, heeft de rechter in dit kort geding de vordering van Vitesse niet kunnen toewijzen. Maar het vonnis is een bevestiging van het standpunt van Vitesse en een basis voor mogelijke voortzetting van de aanspraak op vermindering van de huurprijs.

  - Lees verder
 3. Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Al veel vaker in onze lange historie hebben wij het zwaar gehad. Maar niemand kan ons breken. Wij zijn met velen, maar vooral krachtig in de kern. Wij zijn geen individuen, maar wij zijn Samen Geel-Swert. Onze kracht is zichtbaar en voelbaar in Arnhem en omgeving. Wij komen altijd terug, sterker dan ooit. Samen winnen wij ook van dit virus. Met humor en cynisme. Met het mes tussen onze tanden. Nooit alleen. Een Ernemse jongen is niet bang. Voor onze club en onze stad. Armen wijd, borst vooruit en kop omhoog. #MottenZeDan

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu