1. Khalid Karami maakt seizoen af bij NAC Breda

  Khalid Karami maakt seizoen af bij NAC Breda

  Khalid Karami maakt het seizoen op huurbasis af bij NAC Breda. De 29-jarige rechtsback kwam afgelopen zomer transfervrij over van Excelsior. Karami tekende een tweejarig contract, maar kwam nog niet in de Eredivisie in actie voor de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy. Wel speelde hij de volledige bekerwedstrijd vs RKAV Volendam mee.

  - Lees verder
 2. Eindejaarsuitzending Vitesse TV (video)

  Eindejaarsuitzending Vitesse TV (video)

  In deze aflevering van Vitesse TV kijken we terug op de eerste seizoenshelft van de Arnhemse formatie. Zo vertellen Maikel van der Werff en Navarone Foor hoe het er aan toeging bij de aanstelling van Leonid Slutskiy en spreken we de Russische oefenmeester zelf over zijn eerste periode in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Bruns op huurbasis naar FC Groningen

  Bruns op huurbasis naar FC Groningen

  Thomas Bruns maakt het seizoen op huurbasis af bij FC Groningen, de huidige nummer vijftien van de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder, met een contract tot medio 2021, kwam dit seizoen tot twaalf officiële duels in het geel-zwart.

  - Lees verder
 4. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In deze aflevering van Vitesse TV zie je een terugblik op de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys. Ook is er aandacht voor Jong Vitesse. Met trainer Joseph Oosting blikken we terug de eerste seizoenshelft van het beloftenelftal. Met Leonids Slutskiy en Alexander Buttner wordt de wedstrijd tegen De Graafschap voorbesproken.

  - Lees verder

image

Wintermuts

€ 24,95 Bestel nu