1. Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de Maand februari

  Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de Maand februari

  De Vitesse Voetbal Academie kiest voor de boven-, midden en onderbouw iedere maand een speler uit die zich 'Talent van de Maand' mag noemen. Voor de maand februari zijn dit Jordi Altena (bovenbouw, Vitesse O17), Raf Braitman (middenbouw, Vitesse O14) en Seb Huntelaar (onderbouw, Vitesse O11).

  - Lees verder
 2. Hoe gaat het met Hilary Gong? (video)

  Hoe gaat het met Hilary Gong? (video)

  Hilary Gong revalideert van een zware knieblessure. We bezoeken samen met hem Orthopedisch Chirurg Corné van Loon in het Rijnstate ziekenhuis om te kijken hoe zijn blessure ervoor staat.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs FC Twente

  Head to head: Vitesse vs FC Twente

  Vitesse komt zaterdag 7 maart (19.45 uur) in actie tegen FC Twente. Eerder in het seizoen troffen beide teams elkaar ook, toen werd het in Enschede 0-3 in het voordeel van de Arnhemmers. Dit zijn enkele feiten en cijfers over het treffen tussen beide teams.

  - Lees verder
 4. Sturing:

  Sturing: "Op naar een fel duel" (video)

  Vitesse neemt het zaterdag 7 maart thuis op tegen FC Twente (19.45 uur). Na twee nederlagen op rij zijn de Arnhemmers gebrand op een overwinning om zicht te houden op de play-offs. Het team uit Twente daarentegen heeft de punten nodig om de nacompetitie te ontlopen. We blikken vooruit met hoofdtrainer Edward Sturing en middenvelder Patrick Vroegh.

  - Lees verder
 5. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Negen teams van de Vitesse Voetbal Academie komen deze speelronde in actie. Vitesse O17 gaat op zoek naar de winst in de wedstrijd tegen FC Volendam O17. Het team van Vitesse O16 neemt het op tegen PSV O16.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu