1. Aflevering Vitesse TV (video)

  Aflevering Vitesse TV (video)

  In de veertiende aflevering van Vitesse TV staan we stil bij de beste seizoenstart ooit in de Eredivisie. Nooit deed Vitesse het beter met 23 punten uit tien competitieduels. Ook spreken we met Patrick Vroegh. De middenvelder maakte tegen VVV-Venlo zijn officiële debuut voor de Arnhemmers. En dus plakt Vroegh ook zijn naam op de Heldenwand. Dat doen we ook met Nouha Dicko, die al weer even bij Vitesse speelt. Tot slot blikken we met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en verdediger Armando Obispo vooruit op het thuisduel met ADO Den Haag.

  - Lees verder
 2. 'We zijn op mentaal gebied nu een heel sterk team' (video)

  'We zijn op mentaal gebied nu een heel sterk team' (video)

  Maar liefst 23 punten uit tien Eredivisieduels en een gedeelde tweede plek. We beleven de beste seizoenstart ooit in de clubhistorie. In de elfde speelronde van dit seizoen komt ADO Den Haag op bezoek in GelreDome. Met de wetenschap dat we al 21 Eredivisieduels op rij ongeslagen zijn in eigen huis, is er veel vertrouwen voor het duel met de huidige nummer zestien van de competitie. We blikken vooruit met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en verdediger Armando Obispo.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs ADO Den Haag

  Head to head: Vitesse vs ADO Den Haag

  Vitesse ontvangt zaterdagavond (aanvang 19.45 uur) ADO Den Haag in GelreDome. De Arnhemmers staan met 23 punten uit tien duels op een gedeelde tweede plaats. De komende tegenstander heeft zes punten en bezet daarmee de zestiende plaats. Dit zijn de cijfers bij het Eredivisie-duel tussen Vitesse en ADO Den Haag.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Voor veel Vitesse-jeugdteams staan er zaterdag 26 oktober competitiewedstrijden op het programma. Zo wil Vitesse O19, na de eerste competitiezege op Feyenoord O19 (2-1), de goede vorm vasthouden. Voor het jongste jeugdteam staat de derby vs N.E.C. O9 op het programma. Hieronder een overzicht van alle competitiewedstrijden dit weekend.

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu