1. Schorsing en boete voor Matavz

  Schorsing en boete voor Matavz

  Tim Matavz is vanwege zijn actie richting sc Heerenveen-verdediger Denzel Dumfries door de commissie van beroep van de KNVB voor vier wedstrijden geschorst. Daarnaast heeft de club Matavz een boete opgelegd vanwege onprofessioneel gedrag. Ook Matt Miazga, die eveneens in de thuiswedstrijd vs sc Heerenveen onbehoorlijk gedrag vertoonde, heeft van de club een boete opgelegd gekregen. De boetes komen ten goede aan stichting Vitesse Betrokken, een stichting die de kracht van voetbal inzet in haar sociaal-maatschappelijke activiteiten in Arnhem en omstreken.

  - Lees verder
 2. Vijf nieuwe partnerclubs sluiten zich aan bij Vitesse

  Vijf nieuwe partnerclubs sluiten zich aan bij Vitesse

  S.V. Orderbos, V.V. Albatross en S.V. Angeren hebben voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs FC Groningen hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met Vitesse. De clubs hebben een partnercontract getekend tot en met juni 2019. Ook AVW’66 en Columbia sluiten zich op zeer korte termijn aan als partnerclub van Vitesse.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse is weer helemaal terug in de titelrace

  Jong Vitesse is weer helemaal terug in de titelrace

  Jong Vitesse heeft haar dertiende overwinning van het seizoen te pakken. De Arnhemmers deden wat ze moesten doen en versloegen Quick’20 op Papendal met 2-1. Doelpuntenmakers aan de kant van Jong Vitesse waren Bo van Essen en Thomas Buitink.

  - Lees verder
 4. Vitesse O19 deelt de punten met koploper Ajax 019

  Vitesse O19 deelt de punten met koploper Ajax 019

  Afgelopen weekend kwamen bijna alle teams van de Vitesse Voetbal Academie in actie. Vitesse O19 en Vitesse O14 gingen zaterdag op bezoek bij de koplopers in de kampioenspoules. Waar de talenten van Vitesse O19 het op ‘De Toekomst’ opnamen vs Ajax O19, reisde de ploeg van trainer Patrick Ax naar Eindhoven om te spelen tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Bekijk het overzicht hieronder:

  - Lees verder
 5. Sterk Vitesse houdt de drie punten in Arnhem

  Sterk Vitesse houdt de drie punten in Arnhem

  Vitesse heeft in GelreDome met 2-0 gewonnen van FC Groningen. In de eerste helft kopte verdediger Matt Miazga een voorzet van Lassana Faye binnen: 1-0. Mason Mount schoot nog voor rust de tweede Arnhemmers treffer binnen.

  - Lees verder

image