1. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O17 en O16 spelen dit weekend allebei een oefenwedstrijd op de trainingsaccommodatie op Papendal. Voor Vitesse O15, O14, O12 en O9 staan er een competitieduels op het programma. Vitesse O19, O13, O11, O10, O9 komen dit weekend niet in actie. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden.

  - Lees verder
 2. Vito viert verjaardag in MonkeyTown

  Vito viert verjaardag in MonkeyTown

  Op woensdag 24 oktober vierde Vito zijn verjaardag samen de leden van de Vitesse KidsClub in MonkeyTown Arnhem. Niet alleen Vito maar ook Alexander Büttner en Navarone Foor waren aanwezig tijdens deze middag vol speelplezier!

  - Lees verder
 3. Max Clark en Rasmus Thelander vereeuwigd op heldenwand

  Max Clark en Rasmus Thelander vereeuwigd op heldenwand

  De heldenwand van Vitesse kent sinds kort twee nieuwe namen: Max Clark en Rasmus Thelander. Het duo, dat zowel binnen als buiten het veld het erg goed met elkaar kan vinden, mocht een plek uitzoeken tussen de Vitesse-prominenten.

  - Lees verder
 4. Vijf vitesse-talenten geselecteerd voor jeugdteams Oranje

  Vijf vitesse-talenten geselecteerd voor jeugdteams Oranje

  Jari Smit en Sil Swinkels mogen zich gaan opmaken voor een tweedaagse trainingsstage van het Nederlands Elftal O15. Het duo uit de Vitesse Voetbal Academie haalde de definitieve selectie en wordt dus maandag 29 oktober verwacht in Zeist. In het hart van voetballend Nederland werken ze in totaal drie trainingen af. Op de trainingen van Nederland O15 komen ze een mede-Vitessenaar tegen; Martijn Reuser heeft het team onder zijn hoede.

  - Lees verder
 5. Oud-Vitessenaar Martin Laamers presenteert boek: O-o-o-Oranje

  Oud-Vitessenaar Martin Laamers presenteert boek: O-o-o-Oranje

  Martin Laamers, oud-Vitessenaar en ex-international, presenteert op wereldstotterdag (22 oktober) zijn boek: O-o-o-Oranje. Vitesse organiseert rondom het duel vs Fortuna Sittard een signeersessie met de begenadigd oud-middenvelder, die in zijn tijd bij Vitesse tweemaal mocht uitkomen voor Nederland.

  - Lees verder

image