1. Vitesse ronde verder in TOTO KNVB Beker: 4-0 (video)

  Vitesse ronde verder in TOTO KNVB Beker: 4-0 (video)

  Vitesse heeft de achtste finale bereikt van de TOTO KNVB Beker. De Arnhemmers versloegen in GelreDome derdedivisionist ODIN '59: 4-0. Voor Vitesse scoorden Thomas Buitink, Oussama Darfalou, Patrick Vroegh en Tomáš Hájek

  - Lees verder
 2. Wie verras jij met Vitesse-kerstcadeaus?

  Wie verras jij met Vitesse-kerstcadeaus?

  Zoek jij nog een leuk kerstcadeau voor onder de boom? Bestel dan nu jouw favoriete merchandise bij Vitesse. We hebben voor ieder wat wils! Seizoenkaarthouders en Kids Club-leden krijgen standaard 10% korting. Fankaarthouders krijgen 5% korting.

  - Lees verder
 3. Matavz & Foor bezoeken Playing for Success (video)

  Matavz & Foor bezoeken Playing for Success (video)

  Tim Matavz en Navarone Foor brachten een bezoek aan het leercentrum van Playing for Success. Playing for Success zet zich in om het zelfvertrouwen, het zelfbeeld en de motivatie bij de kinderen te vergroten. Matavz en Foor werden enthousiast verwelkomt in het leercentrum.

  - Lees verder
 4. Peter van Bussel Zilveren Vitessenaar

  Peter van Bussel Zilveren Vitessenaar

  Peter van Bussel is tijdens de traditionele Kerstborrel van Vitesse benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Van Bussel is al vijftien jaar bestuurslid van Business Club Vitesse-GelreDome (BCVG), waarvan de afgelopen zes jaar als voorzitter. Van Bussel kreeg de zilveren speld uitgereikt uit handen van Gouden Vitessenaar Jan Snellenburg.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu