1. Kids Club Dag in Openluchtmuseum (video)

  Kids Club Dag in Openluchtmuseum (video)

  De jaarlijkse Vitesse Kids Club Dag vond dit jaar plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. De jonge supporters konden op zoek naar de spelers om handtekeningen te scoren en met ze op de foto te gaan. Daarnaast waren er nog talloze andere activiteiten in het park!

  - Lees verder
 2. Vitesse kan niet verrassen tegen Ajax

  Vitesse kan niet verrassen tegen Ajax

  Vitesse heeft vanavond met 4-2 verloren van koploper Ajax. In de eerste helft opende Hakim Ziyech de score, waarna Dusan Tadic (twee penalty's) en Matthijs de Ligt in de tweede helft wisten te scoren voor de Amsterdammers. Navarone Foor en Oussama Darfalou waren trefzeker namens Vitesse.

  - Lees verder
 3. In memoriam: voormalig jeugdspeler Ömer Doğan

  In memoriam: voormalig jeugdspeler Ömer Doğan

  Met droefenis heeft Vitesse kennis genomen van het overlijden van voormalig jeugdspeler Ömer Doğan. Doğan kwam, samen met drie andere jongeren, om het leven bij een tragisch ongeval op de A1 nabij Deventer.

  - Lees verder
 4. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Een aantal teams van de Vitesse Voetbal Academie hadden dit weekend een toernooi op het programma staan. Een paar jeugdelftallen wisten hun toernooi zelfs te winnen. Onderstaand een overzicht van de alle uitslagen.

  - Lees verder
 5. Jong Vitesse strijdvaardig ten onder tegen AFC

  Jong Vitesse strijdvaardig ten onder tegen AFC

  Jong Vitesse wist afgelopen weekend niet te winnen van koploper AFC. Jong Vitesse dwong de Amsterdammers zaterdag tot het uiterste, maar de ploeg van trainer Joseph Oosting liep op Papendal tegen een 3-2 nederlaag aan. Lars ten Teije en Richie Musaba waren trefzeker voor de geel-zwarten. Raily Ignacio en de gebroeders Yordi en Kenny Teijsse wisten te scoren namens AFC.

  - Lees verder

image

Presentatiejack 18|19

€ 23,99 Bestel nu