1. Alleen inzet telt: plaats bij de laatste vier (video)

  Alleen inzet telt: plaats bij de laatste vier (video)

  Vaak geschreven en vrijwel elke ronde gehoord: ‘De beker is de kortste weg naar Europees voetbal’. Hoe verder een ploeg komt, des te luider klinken deze woorden. Vitesse en Excelsior strijden dinsdagavond in Rotterdam om een plaats bij de laatste vier. Het belang is groot, erkent ook trainer Thomas Letsch: ”Een overwinning is het enige dat telt.”

  - Lees verder
 2. Head to head: Excelsior vs Vitesse

  Head to head: Excelsior vs Vitesse

  In de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker gaat Vitesse dinsdagavond op bezoek bij Excelsior. De bekerwedstrijd begint om 20.00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. Hieronder enkele feiten en cijfers voorafgaand aan het bekerduel.

  - Lees verder
 3. Teleurstellende avond in Heerenveen (video)

  Teleurstellende avond in Heerenveen (video)

  In een ijskoud Heerenveen heeft Vitesse vanavond verloren van de Friezen. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen totdat Henk Veerman tien minuten voor het eindsignaal de beslissende treffer binnenkopte. Het was de eerste wedstrijd dit seizoen dat de Arnhemmers niet wisten te scoren.

  - Lees verder
 4. ‘Onze manier van spelen weer terugzien op het veld’ (video)

  ‘Onze manier van spelen weer terugzien op het veld’ (video)

  Met sc Heerenveen treft Vitesse zaterdag om 16.30 uur de eerste tegenstander in de maand februari. Daarna volgt al snel de bekerwedstrijd tegen Excelsior en FC Twente in competitieverband. “Heerenveen morgenavond, daar ligt onze focus. Dan wil ik onze manier van spelen weer graag terugzien", aldus trainer Thomas Letsch in aanloop naar speelronde 21.

  - Lees verder
 5. Head to head: sc Heerenveen vs Vitesse

  Head to head: sc Heerenveen vs Vitesse

  In speelronde 21 van de Eredivisie gaat Vitesse op bezoek bij sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 februari om 16.30 uur in het Abe Lenstra Stadion. Dit zijn belangrijke en leuke statistieken voor de uitwedstrijd in Friesland.

  - Lees verder