1. Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović

  Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović

  Dejan Čurović overleed zondag op 51-jarige leeftijd. Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle werd er uitgebreid stilgestaan bij het verlies van het clubicoon. Familie en oud-teamgenoten waren aanwezig om de Vitessenaar te herdenken. Namens de supporters was er een prachtig spandoek en de minuut stilte en het daaropvolgende applaus was indrukwekkend. Een gedenkwaardig eerbetoon aan onze DJ Superstar.

  - Lees verder
 2. Vitesse boekt ruime zege vs PEC Zwolle: 3-0

  Vitesse boekt ruime zege vs PEC Zwolle: 3-0

  Vitesse heeft de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. Het duel, dat in het teken stond van de helaas veel te vroege overleden oud-Vitessenaar Dejan Čurović, eindigde in een 3-0 overwinning voor de Arnhemmers. Tim Matavz (penalty), Vyacheslav Karavaev en Bryan Linssen maakten de goals voor Vitesse.

  - Lees verder
 3. Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Clubicoon Dejan Čurović overleed zondag 11 augustus op 51-jarige leeftijd. Het bericht kwam hard aan bij Vitesse en de club staat uitgebreid stil bij zijn overlijden. Vrienden en oud-teamgenoten halen herinneringen op over de altijd vriendelijke DJ Superstar.

  - Lees verder
 4. Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Vitesse speelt vrijdagavond 16 augustus (20.00 uur) een thuiswedstrijd vs PEC Zwolle. Het duel in GelreDome staat uiteraard in het teken van Dejan Čurović. De oud-Vitessenaar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Alle informatie over de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle lees je hieronder.

  - Lees verder
 5. ‘Het wordt opnieuw een ander type wedstrijd’

  ‘Het wordt opnieuw een ander type wedstrijd’

  In speelronde 3 van de Eredivisie speelt Vitesse een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Het duel op vrijdag 16 augustus (20.00 uur) staat uiteraard in het teken van oud-Vitessenaar Dejan Čurović. DJ Superstar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Voorafgaand aan de wedstrijd met PEC Zwolle staat Vitesse uitgebreid stil bij dit verlies.

  - Lees verder

image

Thuisshirt sr

€ 69,95 Bestel nu