Parkeren

Het terrein van GelreDome biedt een ruim aantal parkeerplaatsen. Voor zowel supporters als sponsoren is er de unieke mogelijkheid om te parkeren vlakbij de ingang.

Op het parkeerterrein van GelreDome geldt éénrichtingsverkeer. Supporters die gebruik maken van de ingangen H t/m R kunnen parkeren aan de Oost-zijde van het stadion. Hiervoor dien je aan te rijden via het Nijmeegseplein. Supporters die gebruik maken van de ingangen A t/m G, evenals de hoofdingang, kunnen parkeren aan de West-zijde. Deze is te bereiken door aan te rijden via de Batavierenweg, vanuit Elderveld of de Nelson Mandelabrug. Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van GelreDome van de West-  naar de Oost-zijde te rijden of vice versa.

Losse parkeerkaarten kunnen online worden gekocht via de bestelbutton op deze pagina. In de voorverkoop kost een parkeerkaart slechts € 10,-. Hiermee ben je gegarandeerd van een parkeerplaats op het GelreDome-terrein. Het is eveneens mogelijk om op de wedstrijddag een parkeerkaart te kopen bij de parkeerregelaars.

Parkeren mindervaliden

Aan alle zijden van het stadion zijn mindervalideparkeerplaatsen ingericht, waar met een Europese gehandicaptenparkeerkaart geparkeerd kan worden. Voor deze parkeerplaatsen is wél een parkeerkaart benodigd. Wilt u gebruik maken van deze parkeerplaatsen? Geef dit dan aan bij de parkeerregelaars bij het oprijden van het terrein. Zij wijzen u vervolgens door naar de juiste parkeerplaats. Eveneens is het mogelijk om personen af te zetten bij zowel de hoofd- als mindervaliden ingang, om daarna de auto te parkeren.

Voor seizoenkaarthouders zijn voor deze parkeerplaatsen ook seizoenparkeerkaarten beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Vitesse Fanservice.

Touringcars

Voor touringcars en bussen is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Touringcars  dienen daarom van te voren aangemeld te worden via fanservice@vitesse.nlimage

Openbaar vervoer

Breng verzorgt rond de thuiswedstrijden van Vitesse voor seizoenkaarthouders gratis vervoer. Ook dit seizoen kunnen de seizoenkaarthouders van Vitesse op vertoon van hun seizoenkaart gebruik maken van gratis (pendel)busvervoer op wedstrijddagen. Dit kan vanaf ca. twee uur voor aanvang van het duel tot twee uur na het laatste fluitsignaal. Heb je geen seizoenkaart? Dan kun je voor € 5,50 een retourkaartje kopen.

Op de webstie van Breng staan de vertrektijden van de vier buslijnen per halte

Ga naar www.breng.nl

  1. Klik op “dienstregelinng
  2. Vul bij “lijnnummer/plaatsnaam” in : Vitesse
  3. Kies 1 van de 4 lijnen
  4. Vul bij “Datum” de wedstrijddag in
  5. Klik vervolgens op “Dienstregeling”

Na afloop van de wedstrijden kunt u de pendelbussen vinden op het voorterrein van GelreDome. Hieronder een overzicht:
Perron A > Station Arnhem.
Perron B > reserve perron
Perron C > Westervoort & Duiven
Perron D > Rijkerswoerd
Perron E > Velp Zuid 

Overzicht pendelbussen:

  • Tussen NS Station Arnhem en GelreDome wordt zowel voorafgaand aan de wedstrijd als na afloop heen en weer gependeld;
  • Vanuit Rijkerswoerd vertrekt 80 minuten voor aanvang van de wedstrijd de eerste bus. Deze rijdt vervolgens om het half uur;
  • Vanuit Velp vertrekt vijf kwartier voor aanvang van de wedstrijd de eerste bus. Deze rijdt vervolgens om het half uur;
  • Vanaf de Geitenkamp vertrekt ongeveer een uur voor de wedstrijd één bus richting GelreDome;
  • Vanaf Duiven Schapenweide vertrekt er, vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd, om het kwartier één bus richting GelreDome. Deze bus stopt ook bij de Vergertlaan (Duiven), Duiven station NS, Westervoort Ambacht, Westervoort Ganzenpoel en Westervoort Gemeentehuis.

 

 

image

Vitesse Fanservice

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337
WhatsApp: 06 - 82454276