Parkeren

Het terrein van GelreDome biedt een ruim aantal parkeerplaatsen. Voor zowel supporters als sponsoren is er de unieke mogelijkheid om te parkeren vlakbij de ingang.

Op het parkeerterrein van GelreDome geldt éénrichtingsverkeer. Supporters die gebruik maken van de ingangen H t/m R kunnen parkeren aan de Oost-zijde van het stadion. Hiervoor dien je aan te rijden via het Nijmeegseplein. Supporters die gebruik maken van de ingangen A t/m G, evenals de hoofdingang, kunnen parkeren aan de West-zijde. Deze is te bereiken door aan te rijden via de Batavierenweg, vanuit Elderveld of de Nelson Mandelabrug. Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van GelreDome van de West-  naar de Oost-zijde te rijden of vice versa.

Omdat we in verband met het coronavirus adviseren om met de fiets of auto naar het stadion te komen, is het parkeertarief met 50% verlaagd. Losse parkeerkaarten kunnen online voor € 5,- per wedstrijd worden gekocht. Hiermee ben je gegarandeerd van een parkeerplaats op het GelreDome-terrein. Het is eveneens mogelijk om op de wedstrijddag een parkeerkaart te kopen bij de parkeerregelaars.

Parkeren mindervaliden

Aan alle zijden van het stadion zijn mindervalideparkeerplaatsen ingericht, waar met een Europese gehandicaptenparkeerkaart geparkeerd kan worden. Voor deze parkeerplaatsen is wél een parkeerkaart benodigd. Wilt u gebruik maken van deze parkeerplaatsen? Geef dit dan aan bij de parkeerregelaars bij het oprijden van het terrein. Zij wijzen u vervolgens door naar de juiste parkeerplaats. Eveneens is het mogelijk om personen af te zetten bij zowel de hoofd- als mindervaliden ingang, om daarna de auto te parkeren.

Voor seizoenkaarthouders zijn voor deze parkeerplaatsen ook seizoenparkeerkaarten beschikbaar. Je kunt deze bestellen via deze link of neem hiervoor contact op met Vitesse Fanservice.

Touringcars

Voor touringcars en bussen is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Touringcars  dienen daarom van te voren aangemeld te worden via fanservice@vitesse.nlimage

Openbaar vervoer

In verband met het coronavirus zal de dienstregeling van- en naar de wedstrijd anders zijn. Voor je eigen veiligheid en gezondheid en om overbelasting van het openbaar vervoer te voorkomen, adviseren wij jou om met de fiets of auto naar het stadion te komen. Kom je toch met het openbaar vervoer? Dan kan je als seizoenkaarthouder vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd op vertoon van je e-ticket gratis met de reguliere bussen naar GelreDome reizen. Dit geldt voor de reguliere lijnbussen vanuit Arnhemse wijken en omliggende dorpen.

Vanaf Arnhem Centraal rijden er vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd (een beperkt aantal) pendelbussen naar GelreDome. Op vertoon van je e-ticket mag je gratis gebruikmaken van deze (pendel-)bussen. In de bus is, conform de richtlijnen van de overheid, het dragen van een mondkapje verplicht. Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen. 

Let op: er worden minder pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf Arnhem Centraal en alleen de reguliere lijndiensten rijden (geen Vitesse-vervoer vanaf Rijkerswoerd, Velp, Westervoort en Duiven).

Parkeerkaarten

zo. 22-08  14.30 uur Vitesse vs Willem II tba
zo. 19-09  14.30 uur Vitesse vs FC Twente tba
za. 25-09  18.45 uur Vitesse vs Fortuna Sittard tba

Vitesse Fanservice

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337
WhatsApp: 06 - 82454276