PARTNERS VITESSE VOETBAL ACADEMIE

Vitesse is trots op haar partners van de Vitesse Voetbal Academie. Zij sponsoren onze talenten en dragen bij aan de ontwikkeling van de spelers zodat zij ooit hun droom kunnen waarmaken: hun debuut maken in Vitesse 1. 

Prins Petfoods

Wat hebben voetbal en 100% natuurlijke voeding voor honden en katten met elkaar gemeen? Meer dan misschien lijkt! Vitesse en Prins Petfoods hebben veel raakvlakken. Bijvoorbeeld beweging, bewust omgaan met gezondheid en investeren in de toekomst. Vandaar dat de Arnhemse voetbalclub en het Veenendaalse familiebedrijf graag samenwerken. Net zoals voetbal een beleving is, maakt Prins van het houden van huisdieren een beleving. En dat begint, net als bij Vitesse, bij de jeugd!

image

Cleanmat Trucks

Er zijn parallellen tussen Vitesse en Clean Mat Trucks. Beide organisaties proberen namelijk het hoogst haalbare te bereiken, en dat kan alleen als er topsport wordt bedreven. Dat betekent talenten ontwikkelen en begeleiden om uiteindelijk in een optimale teamsamenstelling te kunnen pieken. Iedere keer weer het uiterste van jezelf vragen met passie, bevlogenheid en plezier. Voor elkaar en met elkaar door het vuur willen gaan voor de maximale teamprestatie. Dat geldt niet alleen voor Vitesse, maar ook voor Cleanmat Trucks. Daarom ondersteunen wij de Vitesse Academie graag!

image

Papendal

Vanuit Papendal dragen wij Vitesse en haar teams een warm hart toe. Naast het feit dat het trainingscomplex van Vitesse op Papendal ligt voelen wij ons ook nauw verbonden met de prestaties van het Vitesse talententeam en de Vitesse Voetbal Academie . Papendal is dé plek waar sporters hun talenten tot grote hoogte kunnen brengen. Het is dus met goede reden dat we samenwerken met de Vitesse Voetbal Academie. Wij leveren graag op deze manier een bijdrage aan toekomstige (top) sportprestaties.

image