Vanwege de aangescherpte maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om een rondleiding te boeken

 

 

DE RONDLEIDINGEN BIJ VITESSE GAAN WEER BEGINNEN!

 

Vanaf woensdag 5 augustus is het weer mogelijk om een kinder- of een volwassenrondleiding in GelreDome te boeken. Elke woensdag is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor een rondleiding via het formulier op deze webpagina. We bieden onze rondleidingen (1,5 uur) aan op drie tijdstippen, namelijk:

- 11.00 uur - 12.30 uur

- 13.00 uur - 14.30 uur

- 15.00 uur - 16.30 uur

 

MAATREGELEN RONDLEIDINGEN I.V.M. HET CORONAVIRUS

In deze bizarre tijd willen wij conform de maatregelen van het RIVM, Gelredome openstellen voor rondleidingen. Alleen samen krijgen wij het corona virus onder die knie! Onderstaande regels een voorwaarden zijn opgesteld door Vitesse en kunnen mogelijk afwijken van andere instanties.

- Heb je klachten die verwant zijn aan het coronavirus zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts? Blijf thuis en laat je testen. Ook wanneer iemand in het huishouden koorts/benauwdheid heeft vragen we je om thuis te blijven.

- Bij een kinderrondleiding kunnen maximaal 6 kinderen en 2 begeleiders ingeschreven worden.

- Bij een volwassenrondleiding kunnen maximaal 6 volwassenen ingeschreven worden.

- Houd een veilige en gepaste afstand van onze gids, ook tijdens de rondleiding hanteren wij de 1,5 meter-regel.

- Ontsmet je handen bij binnenkomst, er staat een zuil met desinfectiemiddel bij de hoofdingang van GelreDome.

 

image

 

EEN RONDLEIDING IN HET GELREDOME: EEN UNIEKE BELEVING

Het multifunctionele stadion, GelreDome, is de thuisbasis van Vitesse. Tevens vinden er in het grootste theater van Nederland vele concerten en bedrijfsevenementen plaats. Uniek in dit stadion is het verplaatsbare veld. Je ontvangt bij aanvang een keycord met een bewijs van deelname. Tijdens de rondleiding bezoek je de kleedkamers, mediaruimte, restaurants, VIP-loges en verder maak je een wandeling over de overdekte publiekspromenade. Eén van onze gidsen neemt je mee in de verhalen en bijzondere ruimtes van het stadion.

 

Prijs: € 8,95 per persoon