Rondleidingen GelreDome
T: 026 - 880 7337
E: fanservice@vitesse.nl

Kinderrondleidingen/kinderfeestjes/combinatiefeestje
T: 026 - 880 7337
E: kidsclub@vitesse.nl
Boek nu je rondleiding via www.vitesse.nl/nl/kidsclub/rondleidingen.

Rondleidingen GelreDome (voor bedrijven, scholen, particulieren etc.)
Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in stadion GelreDome? Bezoek het Home of History, de persruimte, de Loges, het televisieplatform en natuurlijk de kleedkamers! Vitesse maakt het mogelijk. Rondleidingen vinden plaats op afspraak. Het vertrekpunt van de rondleiding is het Home of History.

Het multifunctionele stadion, GelreDome, is de thuisbasis van Vitesse. Tevens vinden er in het grootste theater van Nederland vele concerten en bedrijfsevenementen plaats. Uniek in dit stadion is het verplaatsbare veld. Tijdens de rondleiding bezoek je de kleedkamers, media ruimte, restaurants, VIP-loges en verder maak je een wandeling over de overdekte publiekspromenade.

Prijs: vanaf 12 jaar - € 8,95

Kinderrondleidingen
Kinderrondleidingen vinden alleen, op aanvraag, woensdagmiddag plaats. De kosten voor deze rondleidingen bedragen € 6,- per persoon. Vitesse Kids Club leden betalen op vertoon van hun Kids Club pas € 4,50. De tijdsduur van de rondleiding bedraagt ongeveer 90 minuten.

Kinderfeestje
Als je jarig bent kun je jouw verjaardag vieren met een rondleiding door het prachtige GelreDome waar Vitesse haar wedstrijden speelt en al vele artiesten een concert gegeven hebben. Je komt op plaatsen waar alleen speciale gasten mogen komen b.v. in de kleedkamers, de bestuurkamer van Vitesse, het TV-platform. Tijdens de rondleiding wordt er ook op een doelenbord geschoten. De rondleidingen worden gehouden op de woensdagmiddag om 14 uur, 14.30 uur of 15 uur en duurt minimaal 90 minuten. De jarige krijgt een attentie van Vitesse.

Groepsrondleidingen
Ook worden er kinderrondleidingen gegeven voor groepen zoals scholen, (sport)verenigingen, instellingen, dagverblijven etc. Benieuwd naar de groepsprijzen? Neem contact op met kidsclub@vitesse.nl.

image