Vitesse Fankaart (Club Card)

Wanneer je een wedstrijd van Vitesse wil bezoeken kun je op verschillende manieren kaarten kopen. Wedstrijdkaarten zijn online (Vitesse.nl/tickets) en in MijnVitesse (GelreDome) te koop. Op wedstrijddagen zijn de stadionkassa's voor de wedstrijd geopend. Voor een aantal wedstrijden mag Vitesse uitsluitend kaarten verkopen aan supporters met een seizoen- of fankaart van Vitesse.

Voordelen van de Vitesse Fankaart

  • Fankaart is GRATIS
  • 5% korting op merchandise in MijnVitesse (GelreDome), Fanshop Noord (GelreDome) en in de online webshop.
  • Voorrang bij losse kaartverkoop
  • Exclusieve aanbiedingen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een fankaart?
De aanvraag van een fankaart is gratis.

Waarom zou je een fankaart aanvragen?
Een aantal wedstrijden per seizoen is er geen vrije verkoop. Voor deze wedstrijden heb je  een fankaart nodig om kaarten te kopen.


Hoe vraag ik een fankaart aan?
Een fankaart is aan te vragen in MijnVitesse (GelreDome). Aanvragen dient persoonlijk te gebeuren op vertoon van een geldig legitmatiebewijs.

Wanneer ontvang ik mijn fankaart?
In de meeste gevallen kan de fankaart direct worden meegegeven. Echter is het mogelijk dat er een verwerkingstijd is van maximaal 10 werkdagen.

Hoe lang is de fankaart geldig?
De fankaart is 5 jaar geldig.

Hoeveel tickets mag je kopen met jouw fankaart?
Per wedstrijd wordt bepaald wat het aantal tickets is dat je kunt bijkopen. Kijk hier voor de verkoopinformatie per wedstrijd.

Kan ik ook een fankaart bestellen als ik al een Club Card van een andere club heb?
Indien je reeds in het bezit bent van een seizoen- of Club Card van een andere Nederlandse club in de Ere- of Eerste Divisie, dan kun je géén Vitesse fankaart aanvragen.