De Vitesse Voetbalschool organiseert de Voetbalschool Zondagtrainingen voor iedereen tussen de vijf en veertien jaar. In elf trainingen leer je voetballen op dé Vitesse-manier. Samen met de trainers werk jij aan jouw techniek, en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. 

image

Ben jij keeper? Dan is er bij vijf trainingen een keeperstrainer aanwezig die samen met jou aan de slag gaat om jouw keepersvaardigheden te verbeteren. De trainingen vinden plaats op de trainingsaccomodatie van Vitesse op Papendal. Het programma wordt afgesloten met een vriendjestraining waarbij jij jouw beste vriend of vriendinnetje mee mag nemen om samen te voetballen.

Data Zondagtrainingen
9 september                
30 september              
14 oktober                  
4 november                 
18 november               
9 december                               
17 februari                   
3 maart
24 maart
31 maart
14 april (Vriendjestraining)

image

Wat biedt de Vitesse Voetbalschool?

  • Elf trainingen op dé Vitesse-manier
  • Trainingstenue
  • Twee wedstrijdkaartjes voor een thuiswedstrijd van Vitesse
  • Vitesse-cadeau 
  • Officieel certificaat van deelname

En dat alles voor maar €189,-.

Niveau
De Vitesse Voetbalschool vindt het belangrijk om iedere deelnemer zich te laten ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau en in zijn/haar eigen leeftijdscategorie. Om deze reden heeft de Vitesse Voetbalschool een verdeling gemaakt in drie leeftijdscategorieën.

  • Jongste leeftijdsgroep (08.30 uur tot 09.45 uur)
  • Middelste leeftijdsgroep (10.00 uur tot 11.15 uur)
  • Oudste leeftijdsgroep (11.30 uur tot 12.45 uur)

De trainers van de Vitesse Voetbalschool dragen er zorg voor dat iedere speler binnen zijn/haar leeftijdscategorie traint met deelnemers die van gelijkwaardig niveau zijn. In overleg met de trainers van de Vitesse Voetbalschool is het mogelijk om te wisselen van niveau binnen de betreffende leeftijdscategorie.

image

 

 

Inschrijven

De Voetbalschool op Zondagtrainingen zijn vol voor dit seizoen! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met voetbalschool@vitesse.nl